IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 16 Haziran 2022, 23:16   #1
Ada
Banlı Üye
Ada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Survivor araba ödülünü kim kazandı?

Survivor araba ödülünü kim kazandı? Çeyrek finalde ödül oyununda birinci kim oldu? 15 Haziran Survivor All Star araba ödülünü kazanan isim

Survivor'da araba ödülünü kim kazandı? sorusu çeyrek finalin başladığı çarşamba akşamı oynanan oyunun ardından netlik kazandı. Atakan'ın elenmesinden sonra bireysel performanslara geçen Survivor All Star'ın 15 Haziran tarihli 135. bölümünde, yarışmacılar yeni dönemin ilk oyununda mücadele verdi. Kadın ve erkek yarışmacıların karma olarak karşılaştığı araba oyununda finale Nisa ve Batuhan kalırken; son etapta sayıyı alan yarışmacı lüks otomobilin sahibi oldu. Gecenin sonunda da sezonun en büyük Survivor SMS oylaması gerçekleşti. İşte, 15 Haziran Survivor'da kazanan isim ve son bölümde yaşananlar.

Survivor araba ödülünü kim kazandı?

Survivor All Star'ın dün gece ekranlara gelen son bölümünde araba ödülü heyecanı yaşandı. Tv8 ekranlarında yayınlanan ve büyük finale yaklaşan Survivor 2022'de bireysel mücadelelerin başlamasının ardından yarışmacılar ilk ödül oyununda karşı karşıya geldi. Eleme usulü oynanan ödül oyununda son dörde kalan Adem, Hikmet, Batuhan ve Nisa'nın mücadelesinde kıran kırana yarış heyecan dolu anlara neden oldu. Nisa-Batuhan eşleşmesinde Nisa talihsiz sakatlık yaşarken, araba ödülünün de kazananı Batuhan oldu.

Survivor araba ödülünü kim kazandı?

Survivor araba ödülünü kim kazandı?



Alıntı
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:43.