IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Temmuz 2020, 15:07   #1
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Göcek Beldesi

Fethiye körfezi içinde yer alan her kıvrımında ayrı bir güzellik barındıran Göcek beldesi, Muğla ilinin Fethiye ilçesine bağlı Akdeniz’in tertemiz denizi ve yemyeşil çam ormanlarını uyum içerisinde görebileceğiniz gizli bir cennettir. Kapıdağı Yarımadası ile Göcek Körfezi arasında kalan doğa harikası koylar ve adalar bölgenin eşsiz güzelliklerinin kaynağıdır.

Uluslararası yat turizmi açısından önem arzeden Göcek beldesinde dört marina bulunmaktadır. Son derece korunaklı ve geniş bir körfez içerisinde yer alan ada ve koyları bünyesinde barındırması Göcek‘in en önemli özelliğidir. Bu yüzden Göcek gelişmiş bir yat turizmi potansiyeline sahiptir. Özel Çevre Koruma alanında olan Göcek beldesi, çok katlı inşaat izni verilmemesi sebebi ile hala doğa ile başbaşa bir tatil geçirme imkanı sunar. Diğer yandan bir turizm beldesinde olması gereken tüm alt yapı, donanım ve mekanlara da sahip olan Göcek diğer tatil beldelerine göre sakin ve huzurlu bir yer olması konusundaki ayrıcalığını hala sürdürmektedir .
________________

“sen haylaz rüzgarlar önünde şimdi, sevdanın yükünü attım omuzumdan. sen sandığım şey belki benim yüreğimdi, iyi ki dönmüşüm yolun başından.”
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:23.