IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Nisan 2024, 04:05   #1
Standart Trip Atan Panda ve Trip Yiyen Koala

Bir varmış Bir yokmuş evvel zaman içinde kalbur zaman içinde ormanın derinliklerinde iki tane ton ton Panda ve Koala yaşarmış . Panda ile Koala çok yavaş hareket ettikleri için diğer hayvanlar onlarla dalga geçiyormuş. Günlerden bir gün panda ve koala bir ağacın köşesinde oturup yemek yerlerken bir küçük ayı yavrusu onlara doğru seslendi : bende sizinle birlikte yemek yiyebilir miyim ?

Panda pek sıcak bakmasa da koala hemen kabul etti . Yavru Ayıyla birlikte yemek yediler . Yavru Ayı aniden pandaya ve koala’ya : neden hep birlikte takılıyorsunuz diye soru sordu.

Panda şaşkın bir ifadeyle : neden takılmayalım ki diye , cevap verdi . Yavru Ayı pandaya cevap verecekken koala: evet yavru ayı haklı biz neden hep birlikte takılıyoruz hem daha yürüyemiyorsun sen demiş pandaya. Panda da senin de benden pek bir farkın yok sürekli uyuyorsun demiş . Yavru ayı panda ve koala arasındaki konuşmanın kızıştığını fark edip ,bunu bir fırsat bilip koalaya ve pandaya kavga etmenize gerek yok tatlı bir dille ikinizde yavaşsınız dedi. bunu duyan panda küçük ayıya karşılık olarak ; olur mu hiç koalaya göre ben daha yavaşım dedi . Koala’da , ben öyle bir şey mi dedim şimdi ben sen sadece biraz gül istedim dedi . Pandada sence komik mi bu dedi ve ortalık yeniden kızıştı . Yavru ayı neye uğradığına şaşırdı ve oradan uzaklaşmak istedi .

Panda haklı olup olmadığını sordu yavru ayıya aynı şekilde koala’da sordu . Yavru ayı : ne diyeceğini bilemeden yavaşça oradan uzaklaştı . Pandanın siniri geçmiyordu , Koalanın ona yavaş demesine takılmıştı . Koala dediği unutmuştu bile ama panda sürekli onu dürtüp taklidini yapmıştı . Sürekli aynı cümleyi diyordu YAVAŞ MIYIM BEN SENDE UYKUCUSUN diyip duruyordu koalaya . Koala artık dayanamayıp ben gidiyorum sürekli aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun aklın başına gelene kadar gelmeyeceğim ve yemekleri tek başıma yiyeceğim dedi ve kapıyı çarpıp gitti . Panda ondan böyle bir hareket beklemiyordu çok üzülmüştü ve koala’nın neden böyle yaptığını merak etmişti . Koala’da evinin orda ki büyük ağacın arkasına saklanmıştı . Panda koala’nın arkasından gidişini izleyince sesli bir şekilde söylendi ; AMA BEN ONU ÇOK SEVİYORDUM diye seslendi ormanın derinliklerine .Ormanı derin bir sessizlik sarmıştı pandanın bu lafından sonra ama koala yine de gelmemişti . Panda ümidi kesip eve doğru dönerken çalıların arasından bir hışırtı duydu . Ve bu hışırtı pandanın dikkatini çekti çalılara doğru yürüdü çalılara yaklaştıkça ağlama sesi duydu . Çalılara geldiğinde ses kesildi ,şişko koala kuyruğunu saklayamamıştı . Panda ilk görüşte onun olduğunu anladı ve koala’ya KOALA TOMBİK KOALA SEN MİSİN BU ORMANDA ƁÖYLE BİR KUYRUK BİR TEK SENDE VAR dedi . Koala üzgün ve ağlamaklı bir ifadeyle BENİM PANDAM BENİMM BENİM UYKUCU VE YAVAŞ PANDAM diye cevap verdi .

Yavaş adımlarla birbirlerine yaklaşarak birbirlerine kocaman sarıldılar . Panda yaptığı tripten ve koalada yediği tripten aslında gayette memnundu ve onları bu güzel şekilde birlikte tutan duygunun bu olduğuna ve gereksiz gidişlerin ve triplerin olmaması için birbirine söz verdiler .
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:35.