IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Trendsohbet.Com Paylaşım Trendsohbet.Com & MynetFM

176Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Kasım 2021, 00:15   #1
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TrendSohbet Sevenlerinden Mesajlar Var!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

AutoMatiC: Başka bir sunucuda görevliyken oradaki arkadaşların vermiş oldukları sözleri tutmadığı için bugün buradayız. Hani derler ya kötü komşu insanı ev sahibi yapar. Daha öncelerinde farklı domain adı altında hazırda bir sunucum vardı ve takıldığımız yerin bize hata yapması sonucu Lazkopat ile kendi yerimizi aktif etme fikrini verdi. Sonrasında ReiseLLa bize katılarak çekirdek aile temelleri atılmış oldu. Sonrasında N3FR3T, VuRguN ve The ile ailemiz büyümeye başladı. Bu bir sene içinde çok dosttumuz ile ayrı düştüğümüz gibi bir çok yeni dost ve arkadaşımızda TrendSohbet Ailesine katıldı. Sonuç olarak biz buraya ticari amaçla değil gerçekten sohbet seven, arkadaşlıklara değer veren ve aile gibi hissetmek isteyenlerin mekanı olması için çabalıyoruz. İçimizden geldiği gibi samimi ve arkadaş canlısı bir aileyiz ve sizleride bekleriz..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

LazkopaT: Bu sunucuyu Automatic ile açmıştık. ReisELLa’nin besmele çekip sunucuya sağ ayakla gireyim dediğini biliyorum. Pia’nin buraya ilk geldiği günü ve burda kalması icin çabalarım bir sürü güzel anımın geçtiği güzel ailem. İyiki varsiniz. Hepinizi seviyorum. Nice güzel yıllarımıza..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

ReisELLa: Trendsohbet ilk açıldığında Automatic lazkopat ve ben adım atmıştık. Her zaman aile olmayi kaliteli olmayi hedef edindik az olalim ama öz olalim birbirimize bağlı aile olalım dedik hep. Çok güzel günler geçirdik çok güzel dostluklar edindik ve çok güzel bir aile olduk. Geriye baktığımızda koca bir yıl devirmişiz ve şu an sayısız dostumuz deger verdiğimiz kocaman bir ailemiz var. Trendsohbet olarak emeği geçen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum birlikte aynı kalitede aynı heyecanla nice mutlu yıllarımız olsun inşallah.
Trendsohbet ailem iyiki varsınız..


______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

N3FR3T: Trendsohbet hayatımı su cümlelerle aktarabilirim.. Her şey küçük rollerle başladı yani aslında ben öyle düşünüyordum yayıncılığı seven kişiliği Reisella kullandı :) Radyoyla başladı serüvenim Ben zannettim ki gelip 2 saat yayin alıp bırakıcam meğerse hiçte öyle değilmiş. Baya baya radyoyu kitlediler bana :)) Bide ortamda yabancıyım:) Sonra Sonra tanışmalar samimiyetler tartışmalar kaprisler egolar olmasi gerektiği gibi ilerliyordu serüvenim yukardaki ithamlarda kişi yada kişiler degil hepimizdik bizdik bizi biz yapandi aslında hatalarımızda bizimdi olgun tavirlamizda sonra sonra acildik dereden denize gectik ailemiz büyüdü şimdi ise hedefimiz okyanuslarda olmak acı tatlı gülüp aglamali kırmalı dökmeli yapıcı yanlış yada doğrusuyla guzel bir yılı geride bıraktık yeni tecrübeler kazandık sanalı sanal gibi değil reel gibi yaşadık yasiyoruzda roller değişir kişiler değişir kimlikler nickler değişir aslolan asıl kalacak Trendsohbet ve Trendfmdir.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

The: TrendSohbet ile birlikte olduğumuzda günler o kadar çabuk geçiyor ki, ilk zamanımızdan bu yana 1 yılın ne kadar çabuk geçtiğini ve herkesle tanıştığımız güne tekrar geldiğimizi fark etmiyoruz bile. Güzel dostlarla bu kadar mutluluk ve koşulsuz sevgiyle sahipleniyoruz. Hep birlikte nice mutlu senelere TrendSohbet..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

NupeLda: Trendsohbet ailesine katıldığım günden bu yana, mesafelerin hic bir şekilde dostluğa kardeşliğe engel olmadığını anladım bunu kalben hissetmek de en güzel şansım oldu. Daha ilk bu aileye katılışımda anlamıştım ki iyi bir aile ortamına girmişim. Gerek sunucu sahibimiz gerek yönetimdeki arkadaşlarım olsunn hepsi birer yoldaş oldular bana. Trendsohbet ailesinin içinde olmaktan çok gurur duyuyorum. Neden aile aile diyorum; çünkü hüznümde de neşemde de yanımda var olan insanlar var burada. Evim diyorum; çünkü insanın huzurlu olduğu, güvende hissettiği yerdir evi.. Yolumuz iyiki kesişti Trendsohbet ailesi iyiki sizinleyim, birlikte nice nice güzel yıllarımıza nice güzel başarılarımıza, iyi günde kötü günde hep omuz omuza.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

deL: Dört ay kadar kısa bir süre olmasına rağmen TrendSohbet Ailesinin Bir Ferdi Olduğum İçin Mutlu,Huzurlu Ve Şanslıyım.Seviyeli Sohbeti,Bireylere Verilen Değer İle Bakış Açısı,Dostani Pozitif Yaklaşımı Ve Herşeyden Önemlisi Aile Sıcaklığında Sohbet Ortamı İle IRC Sunucuları Arasında Örnek Oluğunu Düşünüyorum.Hedefimiz Büyümekten Çok Yeni Dostlarla Ailemizi Genişletmektir.TrendSohbet Olarak 1.Yılımızı Kutlarken Yeni Dostluklar,Dostlar Ve…

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Razor: Koskoca bir yıl olmuş,iyisiyle kötüsüyle,acısıyla tatlısıyla.Umarım nice yıllara olur.Çok sevdiğim,aile bağını bulduğum tek mekan.Yapmacıklığın değilde,samimiyet ile zirveye doğru tırmanan bir ortam.1.Yılımız hepimize hayırlı olsun.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________


Verena: Gecen sene tamda bu ay bu gunler cok dagnik eylencesizdim elme telfon aldim intetnetde gezerken onme cikan bu eglence dolu yer eylenceli insanlar olan yere geldim ve bu kadar sevceymi dusunmezdim e malum azeriyim ya turk bu kafar arkadasim oldu geldim ReisELLa tabikimsi ben karsiladi konusduk yavas yvas herkese alisdim o kadar sorun ve skntilarin icinde burasi bana cok iy geldi kopamadim kopmuyorum kopmaycam tanidgim tum arkadaslarim saykili hutmetli deyer veren ve guzel davrandilar hep bana hayatimda yasadigim ilklerdendi ve iyki dediyim yer oldu Trendsohbet dosd mekanim oldu cok seviyorum ben atkadaslarimi kanalimizi sakamizi eglencekizi bazen minik kavgalarmizi en cok anlayam insanlari hepiniz canimsin Trendsohbet ailem iyki tanidim sizi 1senemiz kutlu olsun.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

VuRguN: TrendSohbet Hakkında Diyecek Fazla Birşey Yok Sadece Herşeye Herkeze Hitap Eden Bir Sunucu Ve Harbi Kişilerin Aile Ortam'ı Oluşturdugu Bir Sunucudur Ne Varsa Hepsi TrendSohbet Sunucusunda Var.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

FarAway: Birleşen ellerimiz ve kalplerimiz birbirinden hiç ayrılmasın TrendSohbet ailesi. Bir hayatı tüm güzellikleriyle beraber paylaşmak dileğiyle... Nice yaşlara TrendSohbet ailesi..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Leila: Trendsohbet 1 yasinda mi? Kutlamalar baslasin o halde... cok sonradan dahil olmus olsamda bu muhtesem ekibe en az, en eskileri kadar heyecanli ve mutluyum... trendsohbet ne demek mi; en sahane sohbet ortami, en iyi djlerin yayin aldigi radyo, en eglenceli bireylerin bulustugu tek adres, en cok partileyenlerin, en orjinal fikirlerin sahiplerinin ve daha nice en lerin mekani ,)

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________


ALeXxX: vay benim canım ailem :) 1 yıl önce tam bu zamanlar toy bir usercikdim elimde çantam okula gider gibi gelirdim allahım bu okuldan beni mezun etme inş. :) ben bu okulda yıllarca okurum nice nice mutlu yıllara bize

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

ZAMANSIZ: Acısıyla tatlısıyla 1. yılımızı geride bıraktık. Birçoğuna göre bir sohbet sunucusu, bize göre bir aile. Trend ailesi olaraktan,Muhabbete yeni bir trend getirmenin 1. yılını coşkuyla kutluyoruz. Vizyonumuzdan ödün, misyonumuzdan taviz vermeden hep birlikte, sevgiyle, saygıyla, muhabbetle nice nice yıllara inşaALLAH ...

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Numune: TrendSohbet sunucusunda bulunduğum ve DJ kadrosunda yer aldığım için değil tüm samimiyetimle söylüyorum geçmiş yıllarda bulunduğum sunucularla bile kıyasladığımda kısa bir süredir sizlerle birlikte olmama rağmen, sizlerin arasına katılmış olmaktan çok mutluyum sebebi ise geldigim ilk günden itibaren çok sıcak ve samimi bir ortamda kendimi bulmam. Yetkili arkadaşlardan tutun da userlerimiz olmak üzere hiç yabancılık çekmedim açıkcası ve gözlemlemlerim sadece benim değil herkesin böyle hissettiği doğrultusunda bu da sunucu içerisinde yer alan yöneticilerin ve görevlilerin sayesinde ki bu konuda hepinizi tebrik ediyor ve bu aileye beni de dahil ettiğiniz için başta Leila, Nupelda, Pia ve Reisella olmak üzere herkese çok teşekkür ediyorum. Belki IRC aleminin en kalabalık sunucusu değiliz ama samimi bir sohbet ortamı olarak, Radyo Trend olarak IRC’de bir numarayız.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Sercan: TrendSohbet nice mutlu senelere. Allah analı babalı büyütsün. Sohbetin en trend hali iyiki varsın..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

PuSu: Kendini bir yere ait hissetmek TrendSohbet.Com ` da başlar. Ait olduğun hissettiğin yerde ise en güzel bağlar oluşur. Kalitenin özverili, emek ile oluşan TrendSohbet.Com da bulunan tüm herkese söylemek istediğim özetle şu; anda anıların yolculuğun başladığı güzel platformda anılarınızın kalıcılığı ve çoğalması burada bulunmaktan geçer. Emeği geçen herkese sonsuz saygı ve teşekkürlerimle, iyi ki varsınız.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Özz: Görmeden de sesini duyarak sevebilirsin insanları yeterki gönülleri bir olsun. TrendSohbet iyiki var. Nice güzel senelere..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

BeNCeLDuM: Hani öle sohbet edip çıkarım diye uğradım buraya.Ama gel Gorki 1yila yakındır burdayim.Burada sohbetin tadına vardık. Trendsohbet ailesinin bir üyesi olarak nice yıllarimizi ailemizle beraber kutlarız inşaallah.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________


Lale: Ilk basta trendsohbet ailemize 1 yilimizi kutlamak isterim ve daha nice seneler hep birlikte dilerim. Ben trendsohnete bundan 6 ay önce Forum araciligi ile buldum ve ziyaret edeyim dedim, ve geldigim ilk günden itibaren en dogru karar verdigimi düsünüyorum. Cokk sicak karsilandim. Reisellam ve Automatic hemsom vardi hemen kaynastik sohbete basladik. O kadar cok siteye girdim ama Trendsohbet gibi bir ortam hic bir yerde görmedim, muhtesem bir ortam, herkes cokk saygili, sicak kanli ve cok güzel bir aile ortami. Zamanimi burda gecirmekten cok ama cok büyük keyif aliyorum. O kadar muhtesem insanlarla tanistimki hepsi birbirinden degerlidir. Cok güzel arkadasliklar dostluklar edindim. Tek kelimeyle anlat deseler Muhtesem derim. Iyiki varsiniz iyiki gelmisim.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Dodan07: Böylesine yetenekli dj gurubu ve yetkilileri kendini trend sohbet kanalına adamış profesyonellerle birlikte olmanın verdiği duygu mutluluk tarif edemem yetkinlik ve bağlılık belkide her birinizi tanımlayan en iyi kelimelerdir muhabetimizin dahada güçlendiği trend sohbet kanalımızın dahada büyüyeceği bir yıl olsun. Trend sohbet kanalı aiilesi yıl dönümümüz kutlu olsun.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

FeraySu: TrendSohbet ve Trendfm kaliteli dj lerin ve yayıncıların adresi samimi içten seviyeli guzel sohbet platformu elâlemin değil Âlemin dinledigi Radyo Trendfm ve Âlemin sohbeti TrendSohbet..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Stolichnaya: Trendsohbet ailesine başarılar dilerim. Bu büyük ailede bir birey olarak yer bulduğum icin öncelikle automatice sonrasinda piaya tesekkürlerimi sunuyorum.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Alya: Trendsohbete ilk geldiğimde forumda görmüştüm adını. Meraktan mı yoksa kaderden mi bilmem bi bakayım dedim çıkacaktım sonra da. En baştaki düşüncem heryerdeki gibi aynı çeşit insanlar olacağıydı. Klavyenin ardında kim olduğunu bilmediğimiz müthiş egolarıyla insanlarla eğlenen tipler vs. Ama havasını solumaya başlayınca buradaki farklılığın hissine varabiliyorsunuz. Yönetim kadrosundan sunucu sahiplerine kadar ve tabi ki userleri de unutmamak gerek..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Emre: Yıl dönümleri, hayatımızdaki en değerli anların yaşandığı o güzel günü hatırlamak ve ilişkilerimizdeki sevgi bağını koruyup güçlendirmek için karşımıza çıkan en değerli günler arasında yer alıyor. Bu sebeple tanıştığımız insanlar yol arkadaşı olan değer verdiklerimizle birlikte TREND Sohbet ailesi olarak nice mutlu yıllara...

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

King: Öncelikle herkese Merhaba. Ben bu sohbet platformunda yeniyim aslında. Üç buçuk aydır burada varım. İlk gelişimdeki karşılama ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var(iyi anlamda). Beni hemen aralarına aldılar. Kardeş gördüler, arkadaş, dost gördüler. Hiç bir zaman yabancılık çekmedim. Kısa zamanda aileden biri oldum. Saygı, sevgi, hoşgörü, bunları belirtmek artık sıradan geliyor. Sen susarsın, bişeymi oldu diye hemen ilgilenirler. Yazdığın yazılardan hangi duyguda olduğunu anlarlar. Destek olurlar. Çünkü diğer sohbet platformlarındaki gibi seni bir kullanıcı olarak değil, Ailenden görürler. Bir kullanıcı kazandık değil, Arkadaş dost kazandık derler. Bu sıcak, samimi, güvenilir, eğlenceli, ortamı bize sağlayan öncelikle kurucusuna, sonrasında emeği geçen yönetimdeki arkadaşlara tek tek teşekkür ederim. İyiki varsın trendsohbet, nice birlikte yeni yıllara.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

OdeSa: Piyasanın en kaliteli platformu olan trend sohbetin birinci yılı kutlu olsun sıcak aile tadında seviyenin hiç ödün vermeksizin cizgisini koruyan ve yeni sürekli arkadaş dostluklara yer açan trend sohbet ailesi ve bu ailenin içinde olmaktan mutluluk duyuyorum daha nice bir yıllara olsun kalitede öncü sohbetin adı trend sohbet emin adımlarla en güzel yerlerde olacağına eminim güzel bir aile ekibi eşliğinde olan trend sohbet birinci yılı kutlu olsun. Emeği geçen tüm arkadaşlarıda kutlarım daha nice hep birlikte güzel adımlara daha nice trend sohbet ailesinin büyümesine dilerim daha nice nice hep birlikte sevgilerimle…

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Baybars: Kendimi dost meclisinde gördüğüm,sadece boş muhabbetin değil kalitenin değerli olduğu güzel ailem,nice güzel yıllara.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

[KaRaM]: Valla ilk kanala geldim gece cok tatli bir sohbet vardi yayinda ilgimi cekti nefretin yayinina nupella konuktu oyle soylesi basladi aramizda guzel karsiladilar beni sicak ve sempatiklerdi sohbet sohbeti acti sonra ben yayinciyim deyince ardi geldi

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

EfeCaN: TrendSohbet ailesi olarak 1 yasinizi cani gonulden kutlarim aileye sonradan dahil olduk nefret kardesim davetiyle ve mutlu huzurlu ortam herkese tavsiye ederim yonetimdeki arkadaslara basarilar dilerim saygilar.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

EfLin: TrendSohbet ailesi olarak 1 yasinizi cani gonulden kutlarim aileye sonradan dahil olduk nefret kardesim davetiyle ve mutlu huzurlu ortam herkese tavsiye ederim yonetimdeki arkadaslara basarilar dilerim saygilar.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Captain: TrendSohbete Ailesi olarak 1 yaşımıza qirdik daha nice senelere Sizleride Aramızda qörmekten memnuniyet duyarız.ilk TrendSohbete geldiğimde çok sıcak karşılandım bir Aile ortamı arkadaş ortamını hiç aratmadılar Kendilerinden çok memnunum Güzel bir ortam Tavsiye ederim.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

ParadoX: merhabalar arkadaslar ben Paradox trend sohbet e kisa zamandir katiliyorum bu zaman sarfi icerisinde guzel anilar arkadasliklar biriktirdik beraber ben hep sunu demisdir bulundugunuz yerde eger birseyler paylasmiyorsaniz guzel dostluklar edinemezsiniz cok sukur ki guzel sohbetler arkadasliklarimiz var ne mutlu bize birbirimizi kirmadan dokmeden eglenip sohbet edebiliyorsak bunu saglayan yonetici arkadaslara tesekkur ederim. insallah nice guzel muhabbetlere trendsohbet ailesi olarak dilerim teşekkürler.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

ZyNp: TrendSohbet sayesinde güvenilir ve seviyeli olması yeni insanlarla tanışma fırsatı yakalabilme neşeli anlar ve dış etkenlerin stresinden uzaklaştığımı farkettim. Hep birlikte nice senelere..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

AspavA: TrendSohbet Ailesine yeni yılında başarılar diliyorum, yeni yılının daha eğlenceli daha güzel ve daha kaliteli bir ortam olmasını bekliyorum.
Hep birlikte nice yıllara....


______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

CesuR: Gönülden muhabbet için illa uzun süre ayrı mı kalmak gerekiyor tabikide HAYIR muhabbet mi Burda TrendSohbet.Com çıkın çıkın gelin Eğlence ve keyif bir arada sohbet ederek anın tadını çıkarmak gerek Sohbet’in keyfi hep bir arada olduğumuz zaman çıkar sadece sohbet değil arkadaşlık dostluk müzik ve daha fazlası.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Vesna: Birçok farklı şehirden hatta ülkeden, farklı karakterler farklı meslekler en onemlısı farklı hikayelerin birleştiği bu nezih platformda yer almak benim için mutluluk. Güzel arkadaşlıklar kurduguma inanıyorum. En önemlisi saygı cercevesınde yollarımızın kesiştiği trendsohbet ailesine zira bu ailenin bir parçası olduğuma inanarak nice güzel başarılı dostluk dolu yıllar diliyorum. Emeği gecen herkese teşekkürler ve kucak dolusu sevgiler.. Mutlu kalın dostluğun kıymetini bilin..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

BeRKe: Hem sohbetin hem de radyonun en kaliteli adresi olan TrendSohbetin 1.yılını kutluyorum. Okeyodalari olarak birleştiğimiz bu huzurlu ortamda bulunmak, içindeki insanları tanımak ve bu iki guzel ailenin birlikteliğinin daim olmasını diliyorum. Nice birlikte güzel senelere TrendSohbet iyiki varsin…

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

GüLhan: Trendsohbet en iyi sohbet sitelerinin zirvesinde yer almaktadır ,yeni arkadaşlar,samimi canlı sohbet,gerçek ve elit sohbetin adresidir...Seviyeli sohbet.güzel ortam,kalteli arkadaşlarla tanışma şansını yakalamak isteyen herkes ücretsiz kaydolarak muhabbet etmeye başlayabilir...Trendsohbetin birinci yıldönümü kutlu olsun,emeği geçen herkese teşekkür ediyor başarılarınızın devamını diliyorum..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Lingo: Kasabanın birinde yaşayan bir aile varmış. 3 kişilik ailenin tek oğlu -LİNGO- eve geç gelir ana-babasını endişelendirirmiş. Babası birgün sormuş: "Oğlum, ne yapıyorsun gece geç saatlere kadar böyle?" Çocuk babacım trend sohbet diye bir yer keşfettim sohbet eğlence dostluk arkadaşlık müzik kelime oyunları herşey burda babası tamam oglum fazla geç kalma der ve çocuk sohbete eğlenceye kaldıgı yerden devam eder...

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

AySiMa: Öncelikle trend sohbet. Com kurucularına ve bu plartfomda emeği gecen tüm yureği guzel arkadaslarıma çok ama çok tesekkür ediyorum.. Deniz derindir durulmaz. Dostluk ebedidir unutulmaz. Dostluğun ve eğlencenin tek adresi TrendSohbet çıkın çıkın gelin..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

LeriSa: Haydi uyanın trend obası. TrendSohbet ailesi olarak öncelikle buraya geldiğim için ve sizin gibi sıcak insanları tanıdığım için çok mutluyum. TrendSohbet birinci yılını kutluyorum ve daha uzun yıllar birlikte geçireceğimizi umuyorum sizleri çok seviyorum iyiki varsınız trendsohbet.com ve okeyodalari.net.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

oMeN: Trendsohbet benim en değer verdiğim sunuculardan birtanesi oldu herzaman. Gerçekten ilk günden bugüne ara ara anlaşamazlıklar yaşansada hiçbir zaman karşılıklı ne bir dargınlık nede bir küskünlük yaşanmadı. Gerek Reisella gerek Automatic gerek sen Pia ve daha ismini sayamadığım bir çok dost ve kardeş edindim kendime. Bu arada kendinizide çok geliştiriyorsunuz daima izliyorum dergi sayıları radyo yayınları okey salonları bunlar eminimki sizleri güçlü ve ayakta tutuyor. Sözün özü bende ki yeriniz herdaim apayrı ben sizden razıyım, Başarılarınızı kutlar yeni yaşınızda daha güzel başarılar temenni ederim. İyiki varsınız.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Absent: Son yıllarda gördüğüm en sağlam ve en başarılı sunuculardan. Daha 1 yıl olmasına nazaran, sanki uzun yıllardır aktif bir irc sunucusu gibi. Çıtayı hep yüksek tutup gayet güzel işler başarıyorlar. Yönetim ekibi çok sıcak kanlı ve eski yeni kimseyi ayırt etmeksizin herkese eşit mesafede. DJ kadrosu desen muazzam ki gecenin üçü sabahın beşi demeden yayındalar. Bu ekiple, bu çalışkanlıkla kısa zamanda hak ettiği yerlerde olacaktır TrendSohbet.. Birlikte nice yıllarınız ve birinci yaşınız kutlu olsun..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

KıRıK: Ortama dahil olduğunuzda hissettiğiniz samimiyetin gerçekliği, Trendsohbet ailesi ile kurduğunuz bağı perçinliyor. Gerek sunucu içinde, gerekse İRC ortamlarında saygı ve sevgi ile andığımız yönetim kadrosu ile, yürüdüğünüz bu yolda 1. yaşınızı kutlar, nice yıllara aynı samimiyet ve özveri ile erişmenizi dilerim. Nice Yıllara Trendsohbet...

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Beyaz: Merhaba Sevgili TrendSohbet.Com Ailesi.
Doğum Gününüz Kutlu Olsun.
Çok güzel bir ekip ve kurmuş olduğunuz aile ortamı ile İlk yılınızda olduğu gibi, daima birlik ve beraberlik içinde olmanızı arzu ediyoruz. Forum Ailesi olarak biz de bu yol da size eşlik etmekten mutluluk duyuyoruz. Başta AutoMatic olmak üzere tüm TrendSohbet Ailesini tebrik ediyoruz. Nice seneleriniz olsun. (Yönetim)


______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

L_: Trendsohbet ailesi kaliteli bir yer olusturmaya calısan bir site daima cizgisini bozmamıştır. Daha nice yıllara ins. En iyi yerlere gelmeleri dileğimle.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Che: Başarılarınızın devamı diliyorum; umarım meşakkatli yolda uzun soluklu olursunuz. Trendsohbet ekibine, ailesine selamlar.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

AreS: Bu arada herkesin toplanmasındaki sebebi size söyledim insanları tercih ediyorsa orada gerçekten samimiyet var burada gerçekten Gülhan kokan insanlar var güler yüzlü kullanıcılarla yönetim ekibinin diğeri araya geldiğini Düşünsenize Evet çok fazla girmedim ama beni karşılaşmalarında ki o güzelliği sizlere tarif edemem nice nice güzel yıllarınız olsun İyi ki varsınız Trend sohbet.

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

S4S: Fırsat Buldukça Girdiğim Sevdiğim Saygı Duyduğum Dostlarımın Olduğumu Yer..

______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Pia: Veeeeeee bennnnnn
Beni aranizda tanımayan etmeyen yoktur diye düşünüyorum ama tanımayanlarda vardır elbette. Evet bildiniz pia ben :))
Öncelikle Trendsohbet bugünlere gelmesinde emeği geçen herkese çok çok teşekkür ediyorum. 1 yılda hemen her yerinde bi dokunuşum parmagim olmuştur. TrendSohbette iyi günlerimiz kötü günlerimiz oldu ama her şeyi o kadar güzel yaşadık ki o mutluluklarımız, gülüşlerimiz, heyecanlarımız yeri geldi kavgalarımız o kadar tatlıydı ki hiçbir şey bizi yıkamadı. Her şeye rağmen herkese rağmen hep ayakta olmayı başardık. Birazda kendimden bahsedeyim demi Ben sitenin en küçüğü olarak bütün işlere koştururum bilirsiniz ya evde en küçük hep işleri yapar burda da her iste gerek ekip olarak gerekse beyin firtinalarimla bugünlere geldik ve iyiki de gelmişiz. Bu zorlu süreçte bana sevgisini emeğini üstümden elini çekmeyen yeri geldiğinde ayar yediğim yeri geldiğinde haklı olduğum yada haksız olduğum konularda oldu ve bu yaşanmışlıkları en güzel şekilde bana hissettiren değerli saygı duyduğum ve sevgilerimle yüreğimde kocaman taht kuran güzel insanlar oldu. Çünkü onlar bana abi ve abla oldular. Hani derler ya sanalda aile olmaz ama biz TrendSohbet olarak bu saçma düşünceyi yiktik. Biz o kadar güzel bir aile olduk ki herkesin gözü bizde kaldi biliyor musunuz? Cok uzattım yine ben sanırım lafımızı bitirelim artık. Her şey o kadar çok güzeldi ki küçüktüm burda büyüdüm. TrendSohbet ailem için yapabileceklerimi burda kendi yerimde yaptim. İyiki varsın TrendSohbet ailem iyiki senin içinde ki huzuru ve aileyi tanımışım. Nice bizli musmutlu senelere…


______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

Bu konuda emeği geçen mesaj yazan veya yazamayan gönüllerinde TrendSohbet.Com olan tüm saygıdeğer dostlarımıza kendi adıma ve yönetim ekibimiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz. Biz birlikte daha güzeliz… İyiki varsınız!


______________ ⭑ ★ ⭑ ______________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Pia tarafından (11 Kasım 2021 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 11 Kasım 2021, 00:25   #2
Standart

Yazıları bir bir okurken anladım ki, daha 1 yılda bu kadar sevgi kazanmış saygı kazanmışsın Trendsohbet. Başta Trendsohbet Ailemin Canları dahil olmak üzere, Okeyodalari.net ailesi ve çok sevgili IRCRehberi ailesine içten katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum.. Daha nice güzelliklere, nice yıllara hep birlikte şahit olmak ümidiyle tabiki Emeğimizin yanında bin kat Emeği geçen sevgili bacım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ma Ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.. TRENDSOHBET

 
Alt 11 Kasım 2021, 00:26   #3
IRC Vip Üyesi
Lale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm emegine yüregine saglik cok güzel bir paylasim olmus

Okurkeni cok keyf aldim

________________

Güvensiz Kalplerimizi karaktersiz insanlara borcluyuz...
 
Alt 11 Kasım 2021, 00:28   #4
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar .

 
Alt 11 Kasım 2021, 00:36   #5
Standart

gercekten cok tatlisin @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim
daha nice yillara insallah hep beraber

________________

No MoRe DramA
 
Alt 11 Kasım 2021, 00:36   #6
Standart

nasıl geçti habersizz o güzelim günlerimiz hobbaaaa :)))
T
R
3
N
D

S
O
H
B
3
T

 
Alt 11 Kasım 2021, 00:37   #7
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dostluğunuz baki kalarak nice seneleriniz olsun iyisiyle kötüsüyle anılar güzeldir

________________

TrendSohbet Sevenlerinden Mesajlar Var!
 
Alt 11 Kasım 2021, 00:43   #8
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm emeğine yüreğine sağlık canim
Mesajlari okurken duygulandım ne güzel içten yazılmış dilekler herkese cok teşekkür ederim
Hep birlikte nice mutlu yıllarımız olsun

________________




 
Alt 11 Kasım 2021, 08:23   #9
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Nice seneler dilerim. Başarılar.

________________

120
 
Alt 11 Kasım 2021, 10:14   #10
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
NupeLda Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yazıları bir bir okurken anladım ki, daha 1 yılda bu kadar sevgi kazanmış saygı kazanmışsın Trendsohbet. Başta Trendsohbet Ailemin Canları dahil olmak üzere, Okeyodalari.net ailesi ve çok sevgili IRCRehberi ailesine içten katılımları için teşekkürlerimi sunuyorum.. Daha nice güzelliklere, nice yıllara hep birlikte şahit olmak ümidiyle tabiki Emeğimizin yanında bin kat Emeği geçen sevgili bacım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ma Ayrı teşekkürlerimi sunuyorum.. TRENDSOHBET
Oyyy guzel yorumun icin teşekkür ederim canımın ici:***

Biz birlikte her daim cok ama cok güzeliz:)

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:19.