IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Trendsohbet.Com Paylaşım Trendsohbet.Com & MynetFM

55Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Mayıs 2021, 23:16   #1
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart TrendSohbet.Com Ailesinin Bayram Coşkusu~

BAYRAM SABAHI


Bayram sabahı erkenden kalkan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] neşeyle evdeki herkesi uyandırmaya çalışıyordu. Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın sesiyle kalkan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hemen bayramlıklarını giymeye başladı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan önce uyanıp kahvesini alıp PC başına geçmişti bile. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise halen uyuyorlardı. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] terliği alıp bir hışımla odalarına daldı:
- "Çabuk kalkın! Yoksa terlik geliyor" deyip odada bağırmaya başlar. Ve devam eder:
- "Sizi mi bekleyeceğiz. Kalkın bayram namazının saati geçiyor" der ve terliği @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ın kafasına fırlatır.
- " @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sensin demi ele başları sabaha kadar uyumadınız tabi dedikodu yaptınız şimdide kalkamaz oldunuz." diye sitem etmeye başlar.
O ara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] odaya gelir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya yardım eder abilerini uyandırmak için. Kullandığı taktik ise şuydu. Bir sürahi suyu alır hepsinin başından aşağıya döker. Ve tabi evde bayram sabahı kıyamet kopar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yı kovalamaya başlar ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] in arkasına saklanır. Ve gülerek:
- "Ohh canıma değsin" der.
Ve tabi odadaki geriye kalanlarda @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya beddua ederek yavaştan kalkarlar. O ara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve Şifa ise mutfakta mükellef bir sofra hazırlamaya başlarlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise evi toparlayıp güzel bir yemek masasını kuracaklardı. Erkekler kalkıp bayram namazına giderler, kadınlar ise evde güzel bir kahvaltı hazırlamayı planlarlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarmaları sarar, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kekleri, börekleri, çörekleri hazırlar ve bunları tek başına yapamayan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nın yardımına @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] koşar, @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise azeri mutfağının eşsiz lezzetini hazırlarlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] da anca ortalığı karıştırsın. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordan der:
- "Ellerine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] m ne güzel haklarından geldin" diyerek tum kadınları bir kahkaha tutar. Ve o ara @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kendini PC başında unutup namaza herkesi yollayıp kendisi gitmemişti. Kahkaha seslerini duyan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordan bağırmaya başlar.
- "Yavaş gülün kahkalarinizla mahalleyi uyandırdınız ayağıya" diyerek kahvesini yudumlar.
Bayram namazından dönen @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hazırlanan sofrayı görünce ağızları açık bakakaldilar. O sıra boğazına düşkün @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sarma alayim derkene Reisella ellerine terlikle vurur.
- "Ya sabir! Biraz bekleyin hazir olduğunda oturup yiyeceğiz" der.
Ve mükellef soframız hazır oldu. Ama yemekten önce herkes bayramlaşmak üzere salona toplanır. En küçükleri olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] herkesin elini öper ve harçlık ister. Ve herkes @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin bu sabahki kaldırma tarzini aklına getirip kimse ona harçlık vermez. Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] döner onlara der ki:
- "Hani ben prensesinizdim hiii hepinize küstüm!" der ve sitem etmeye başlar. Tabi o sira herkesi bir kahkaha tutar. Ve kimse @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya harçlık vermez. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordan lafa girer:
- "Bayramınız xeyir olsun benim yaxşi ailem" der.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sonra lafa girer.
- "Iyi günde kötü günde bu ailenin hep bir arada olması dileğiyle ve hicbir zaman bozulmaması ümidiyle Hayırlı bayramlar" der.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ise
- "Başkanlar ben duygu seli olaylarından anlamam. Biliyorsunuz benim duygularım pek yok onun için hayırlı bayramlar" deyip konuşmayı sonlandırır.
Ve ordan bir kahkaha patlar. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] haykırarak gülmeye başlarlar. O sıra ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] un gözleri o mükellef sofradadır. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] girer lafa.
- "Herkese mutlu bayramlar canimlar hadi sofraya geçelim yemekler soğumasın" diyerek herkes sofraya oturur.
Sofranın bir başında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] diğer başında @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] otururlar. Ordan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ya seslenirler.
- " @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bir yemek duası patlat gelsin" der ve herkesi bir kahkaha tutar.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dua yi eder herkes yemeğe başlar. Tabi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] nin yaramazlıkları biter mi? Bitmez.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordan lafa girer.
- "Canim abilerim ben size bir şiir hazırladım çok beğenirsiniz ha."
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ordan somurtarak lafa girer
- "Oku bakalim şiir neymiş?" der.
Ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] şiire başlar.


Ceviz adamlar şip şap şup
Saçları rüzgar vu vu vu
Kaşları keman gıy gıy gıy
Burunları uzun lü lü lü
Karınları davul güm güm güm
Pia sizleri sever can can can
Canım abilerimmmmm.
Hah hah hah.
Hah hah hah.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] o ara terliğini hazırlar çünkü bilir @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dan iyi bir şey çıkmayacağını ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] terliği kafasına yer sonra herkesi bir gülme tutar.

Ve TrendSohbet ailesinin bayram günü böylelikle şen şakrak mutlu ve huzurlu bir şekilde sona erer.

TrendSohbet ailesi olarak herkesin Ramazan Bayramını kutlarız...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu Pia tarafından (09 Haziran 2021 Saat 23:49 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 12 Mayıs 2021, 23:18   #2
Standart

Ceviz adamlar şip şap şup
Saçları rüzgar vu vu vu
Kaşları keman gıy gıy gıy
Burunları uzun lü lü lü
Karınları davul güm güm güm
Pia sizleri sever can can can
Canım abilerimmmmm.
Hah hah hah.
Hah hah hah.
guldum yaa emeginize saglik hayirli bayramlarrrr

________________

No MoRe DramA
 
Alt 12 Mayıs 2021, 23:20   #3
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankacım.

 
Alt 12 Mayıs 2021, 23:41   #4
aSq
aSq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cimm yhaa SeN BitaNeSin Kuzumm EmeqiNe yuReqiNe eLiNe SaqLik BaLimmm HaRiqa oLmuSs CaNSin SeN Daha niCe BayRamLaRa Hep beRaBeR inSALLah HayiRLi bayRamLaR

 
Alt 13 Mayıs 2021, 00:07   #5
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ceviz adamlar şip şap şup
Saçları rüzgar vu vu vu
Kaşları keman gıy gıy gıy
Burunları uzun lü lü lü
Karınları davul güm güm güm
Pia sizleri sever can can can
Canım abilerimmmmm.
Hah hah hah.
Hah hah hah. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Canım Benim..

________________



"Şimdi açsam pencereyi de beklesem.
Sen gelsen.
Olmaz ya hani geliversen.
Hiç bir şey sormasan.
Hiç bir şey söylemesen.
Sussam...
Sussan...
Sussak...''
#cemalsüreyya
 
Alt 13 Mayıs 2021, 00:11   #6
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
WildCat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ceviz adamlar şip şap şup
Saçları rüzgar vu vu vu
Kaşları keman gıy gıy gıy
Burunları uzun lü lü lü
Karınları davul güm güm güm
Pia sizleri sever can can can
Canım abilerimmmmm.
Hah hah hah.
Hah hah hah.
guldum yaa emeginize saglik hayirli bayramlarrrr
Alıntı:
SerdaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kankacım.
Alıntı:
aSq Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Cimm yhaa SeN BitaNeSin Kuzumm EmeqiNe yuReqiNe eLiNe SaqLik BaLimmm HaRiqa oLmuSs CaNSin SeN Daha niCe BayRamLaRa Hep beRaBeR inSALLah HayiRLi bayRamLaR
Alıntı:
Güz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Teşekkür ederim Pia' cim, insancalığın ve kıymetli hisseden kalbin için.
Çok şeker olmuş, nice şeker gibi bayramlara erişmek umuduyla:)
Alıntı:
Başak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ceviz adamlar şip şap şup
Saçları rüzgar vu vu vu
Kaşları keman gıy gıy gıy
Burunları uzun lü lü lü
Karınları davul güm güm güm
Pia sizleri sever can can can
Canım abilerimmmmm.
Hah hah hah.
Hah hah hah. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Emeğine Sağlık Canım Benim..
Teşekkürler canlarim okuyan yüreklerinize sağlık

 
Alt 13 Mayıs 2021, 06:41   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm vallahi süpersin çok büyük keyifle okudum ve resmen kendimi orada hissettim her zaman diyorum sen bu işi biliyosun. Emeğine yüreğine eline koluna sağlık ben çok mutlu oldum okurken öncelikle senin ve sonrasında bende burdan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepinizin bayramını kutluyorum, en güzel gününüz olmasını temenni ediyorum. Ve şayet unuttuğum varsa affola

________________

<div align=center>https://ibb.co/bvRy5Rk</div>


Sizi üzmek istemedikleri için gidecekler, tıpkı yaralı atları vurdukları gibi...!
 
Alt 13 Mayıs 2021, 07:21   #8
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik hepinizin bayramini kutlarimm

________________

TrendSohbet.Com Ailesinin Bayram Coşkusu~
 
Alt 13 Mayıs 2021, 07:24   #9
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Şifa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm vallahi süpersin çok büyük keyifle okudum ve resmen kendimi orada hissettim her zaman diyorum sen bu işi biliyosun. Emeğine yüreğine eline koluna sağlık ben çok mutlu oldum okurken öncelikle senin ve sonrasında bende burdan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hepinizin bayramını kutluyorum, en güzel gününüz olmasını temenni ediyorum. Ve şayet unuttuğum varsa affola
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm okuyan yuregine sağlık teşekkür ederim canim benim
Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emegine saglik hepinizin bayramini kutlarimm
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] teşekkürler

 
Alt 13 Mayıs 2021, 07:38   #10
IRC Vip Üyesi
Lale - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel bir yazi olmus, emeginize saglik keyifle okudum:)
Seket tadinda Hayirli bayramlar sevdiklerinizle birlikte

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:27.