IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Trendsohbet.Com Paylaşım Trendsohbet.Com & MynetFM

132Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 07 Mart 2021, 23:27   #1
Standart ♡TrendSohbet Ailesinin Gönlünde Kadın♡

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bir varlık düşünün mutluyken harikalar yaratan dünyanızı cennete çeviren neye el atsa orayı çiçek bahçesi yapan ve yeri geldiğinde kendisi o bahçeye çiçek olan. İşte o çiçeklerin hiç solmamasi dileğiyle... 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : 8 Mart Dünya KADINLAR Günü... Bugün bizi dünyaya getiren annemizin, kız kardeşlerimizin, teyzelerimizin ve nicesinin günü. Ama görüyoruz ki hayatımızdan KADINLARA yönelik şiddet eksilmiyor.. Buraya çok güzel şeyler yazmak isterdim ama kadınlara olan şiddete değinmek daha önemli diye düşündüm.. Eğitimlenelim, eğitelim. Kadınlar bizim başımız tacı. 8 Mart Dünya KADINLAR Günü kutlu olsun, iyi ki varsınız!

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Erkeğin ADAM olduğu yerde KADINA her gün kadınlar günüdür. Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun..

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Her zaman ne istediğini bilen, erkeğinin ardında ona destek veren, çocuklarının başında koruyup kollayan KADINLAR... İnsanlar için en güzel örnek ise Sevgili Peygamberimizdir. O, kadınlara karşı daima sevgi, saygı, hoşgörü ve anlayış göstermiş, bırakın dövmeyi; kadınlara karşı hiçbir zaman kaba davranmamış; hep güler yüzlü olmuştur. Dolayısıyla Peygamberimizin kadınlara karşı gösterdiği bu tavır, hepimiz için örnek olmalıdır. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın gününü kutluyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Bugün dünyanın dört bir yanında binlerce kadın, 156 yıl önce greve giden New Yorklu kadın dokuma işçilerinin, 1917’de Şubat Devrimi’nin fitilini ateşleyen Petrogradlı kadın emekçilerin mücadele gününü kutluyor. O 40bin yiğit kadını anarken ve içlerinden 129 u yanarak can verilmesine neden Olan dünya düzenine bir kez daha söverken ! Yeryüzünde görünen herşeyin kadının eseri olduğunu bilmeyen tek bir erkek kalmayacağı anın gelmesini beklerken mücadele gününüzü kutlarım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Adam olmadan önce insan olabilmenin en temel unsurudur Kadın. Çoğu zaman değil, her zaman gözün nuru, hayatın ise can damarıdır. 8 Mart Dünya Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
Her kadin , biraz gokyuzudur biraz çiçek.
Biraz yorgunluktur , biraz serinlik.
Biraz hayaldir kadin , biraz hüzün.
Biraz hayattir kadin ama daha çok "anne"dir kadın. Ne de çok yakışır...
Bir kadının çığlığı ile hayata gelip yine bir kadinin çığlığı ile gocecegimiz bu dünyada kadınları yerlerde sürüklemeye değil omuzlarda taşımamız gerek...Bu güzel kadınlarımızın kadınlar gününü kutlarım.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Akliniza koydugunuz her şeyi yapa bilirsiniz. En derin denizde yuzebilir en yüksek zirveye tırmana bilirsiniz. UcuRuM'un kenarından gezebilirsiniz güçlü, güzel, şefkatli sevgi dolu, merhametli kelimelerin ifade edebileceginden çok daha fazlasınız tüm kadınlarımızın. 8 mart dünya kadınlar günü kutlu olsun. Saygılarla.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kadın mutluysa güzelleşir, güzelleştikçe mutlu olur, mutlu oldukça güzel sever, güzel sevincede sen mutlu olursun KADINI ÜZME. dünya kadınlar gününüz kutlu olsun.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kadın olmak demek koskoca dünyaya kafa tutmak demektir. Bir insan, bir alem demektir. Ve her kadın Bir alem yetiştirir, yani yepyeni bir dünya kurar. Hemde bunu sadece bir insanla yapar. Bu yüzden kadın olmak sadece bu ülkede değil tüm dünyada çok zordur. Ama biz kadınlar zoru başarmak için varız.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Kadın İNSAN'dır , Bizler ise İNSAN Oğlu. Diyen Neşet ERTAŞ gibi sanatçılarımızdan çok öğreneceğimiz var.

#yigit : Kadının değeri doğduğunda babasına cennet kapıları açılır. Evlendiğinde kocasının imanının yarısı tamamlanır. Anne olduğunda ise cennet ayaklarının altında olur. Bu vesile ile tüm kadınların 8 mart dünya kadınlar gününü kutlarım.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : En güzel direniştir kadın olmak. Herşeye ve bütün kötülüklere rağmen hala ayakta durabilmek. Fiziken erkekler üstün olsada,ruhen en güzel varlıklar biz ve hepimizin anneleri. Herkesin kadınlar gününü canı gönülden kutluyorum. Her zaman her an dimdik olabilmek adına, hepinizle gurur duyuyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Dunya kadinlar gunu oncelikle siz kadinlari bizlere nimet diye bizleri tamamlamasi icin gonderen yuce rabbime sonsuz sukurler olsun siz bayanlar bizlerin annesi esi kardesi dostusunuz hayattaki en buyuk zorluklari sabirla asan insanlar olan sizleri rabbim basimizdan eksik etmesin.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : Sadece bugün değil her gün kıymetli olduğunu hissettirelim onlara… 8 Mart Dünya Kadınlar gününüz kutlu olsun.


@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ``Bir Kadının "Gözyaşları" Mücevher Gibidir, Damladıkça Güçlenir... Güçlendikçe "Değerlenir" Ve Sizin Değeriniz Düşer... Tüm Kadınlar Baştacıdır.!! 8 Mart Dünya Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun.

#SakiN : Kadın barıştan, sevgiden yanadır. Hastanelerin duvarlarındaki ‘‘sus’’ işareti yapanın, ya da adalet terazisini tutanın kadın olması ise kadının erkekten daha çok güven verici olmasındandır. Dünya Kadınlar Günününüz Kutlu Olsun.

#Hakan : Bütün dünya kadınlarına sağlık, mutluluk ve esenlik dolu günler diliyor, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] : ilk 8mart dunya kadinlar gunu munasibeti ile tumm kadinlari analarimiz bacilarimiz ablalarimizi kizlarmizi kanalalrmizi tebrik ediyorum trendsohbetde olan tum seker can hanimefendileri ve tum bu mesaji okuyann kadinlarin hepsini cani gonulden kadinlar cicekdir kadin haytdir kadin Allah'ın Emanetidir tum kadinlara huzur gercek ask mutluluk arzu ediyorum hepiniz cok seviyorum kadinlari kadin gibi seven erkeklere selam kadinlari kiran erkeklere selamain s bile yokkdur.

#Zuhre : Bütün başta sehit annelerimiz olmak üzere bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun. Kadınlar çiçektir. Mutlu olmak hep haklarıdır. "Şiddet Hayır Kadınlar Sevilsin."

#Sedef : Çiçek açan gözlerin içindeki baharları söndürmeden geçecek daha nice 8 Mart Dünya Kadınlar Günü geçirebilmek ümidiyle.

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] :
Kadın renktir,
Kadın hayattir,
Kadın nefesdir,
Düşünsenize dünya erkeklerden ibaret her yer gri,
Kadın, insan, erkekler insanoğludur.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜRLER...
 
Alt 07 Mart 2021, 23:30   #2
Standart

emeginize saglik

________________

♡TrendSohbet Ailesinin Gönlünde Kadın♡
 
Alt 07 Mart 2021, 23:31   #3
Standart

Bu konuyu bir erkeğin dile getirmesi büyük bir incelik bence. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasin , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mükemmelsin ...

________________

۰۪۫.۪۫۰𝓑𝓪𝔃𝓲 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻 ,𝓫𝓪𝔃𝓮𝓷 𝓲𝓷𝓼𝓪𝓷𝓵𝓪𝓻۰۪۫.۪۫۰
𝑪𝒊𝒌𝒂𝒓 𝒊𝒍𝒊𝒔𝒌𝒊𝒍𝒆𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 , 𝒔𝒂𝒉𝒕𝒆 𝒅𝒐𝒔𝒕𝒍𝒖𝒌𝒍𝒂𝒓𝒊𝒏𝒊𝒛 𝒎𝒊𝒅𝒆𝒎𝒊 𝒃𝒖𝒍𝒂𝒏𝒅𝒊𝒓𝒊𝒚𝒐𝒓:OdvV24:

۰۪۫.۪۫۰𝓟𝓱𝓸𝓮𝓷𝓲𝔁۰۪۫.۪۫۰
 
Alt 07 Mart 2021, 23:31   #4
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık.

 
Alt 07 Mart 2021, 23:39   #5
Standart

Önce evet elinize sağlık ama en çokta bu inceliği gösteren yüreğinize sağlık ve ben bir kadın olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] #yigit @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a birde sizi yetiştiren annelerinize teşekkürü borç bilirim

________________

<div align=center>https://ibb.co/bvRy5Rk</div>


Sizi üzmek istemedikleri için gidecekler, tıpkı yaralı atları vurdukları gibi...!
 
Alt 07 Mart 2021, 23:39   #6
1903 ∞
Zeynep - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Harikasınız emeğinize yüreğinize sağlık..

________________

El Haset Min-El Mahrum
Kötü Niyetle İyi Murada Varılmaz ! ! !
 
Alt 07 Mart 2021, 23:46   #7
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasınız emeklerinize sağlık

 
Alt 07 Mart 2021, 23:49   #8
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
INFLaMeS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
emeginize saglik
Alıntı:
Phoenix Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu konuyu bir erkeğin dile getirmesi büyük bir incelik bence. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasin , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mükemmelsin ...
Alıntı:
SLyther Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Emeğinize sağlık.
Alıntı:
Aze Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Önce evet elinize sağlık ama en çokta bu inceliği gösteren yüreğinize sağlık ve ben bir kadın olarak @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] #yigit @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 'a birde sizi yetiştiren annelerinize teşekkürü borç bilirim
Alıntı:
Zeynep Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Harikasınız emeğinize yüreğinize sağlık..
Alıntı:
ReisELLa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] harikasınız emeklerinize sağlık
Teşekkür ederiz canlarim seviliyorsunuz

 
Alt 07 Mart 2021, 23:51   #9
Standart

Emeginize saglik.Tüm dunya kadinlarinin bayanlarin 8 mart ı kutlu olsun.

________________

ηrmη
 
Alt 08 Mart 2021, 00:00   #10
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Trensohbet ailesine bu güzel paylaşımı için teşekkür ediyorum. Bu inceliği gösterip tek tek mesajlar yazılması çok hoş olmuş. Emek verilen her şey güzeldir emeğinize sağlık. Mesajlar gerçekten çok güzel hepsini tek tek okudum. @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] size ayrıca kalp Trendsohbet ailesinin tüm kadınlarının gününü kutlarım.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.