IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Trendsohbet.Com Paylaşım Trendsohbet.Com & MynetFM

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Zalimsin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Kasım 2020, 13:40   #1
Standart Yeni çıkan Albümler

Yeni Albüm : Vulpes Dharma: "İnisiyasyon"

Vulpes Dharma

Yoğunlukla içe dönük ama yankı ve yansımalarında dış dünyayla hassas karşılıklar bulan Vulpes Dharma, uzun senelerdir tek başlarına müzik yapan iki mühendis Arda Saraçoğlu ve Ahmet Sarıgüney'in Bilkent'te okurken bir sound design stüdyosunda tanışmasıyla kuruldu...



Yeni Albüm : Piano Turca'nın 3. albümü: "Bir Ankara Manzarası"

Piano Turca

Ankara'nın resmedildiği en eski tablo olan "Ankara Manzarası", müzikle hayat bularak Piano Turca'nın 3. albümü "Bir Ankara Manzarası" ile dijital platformlardaki yerini aldı.


Yeni Albüm : Gülçin Ergül: "Davet"

Gülçin Ergül

Gülçin Ergül, "Davet" isimli yeni albümünü Arpej Yapım etiketi ile tüm dijital platformlarda sevenleriyle buluşturdu. Müzik direktörlüğünü Emre Bayar'ın üstlendiği, Yıldız Tilbe imzalı yeni bir şarkı ve Anıl Piyancı iş birliğinin olmasının yanı sıra, 9 şarkıda da Gülçin Ergül'ün imzası bulunuyor.



Yeni Albüm : Taner Güner: "YaşayaROCK"

Taner Güner

Taner Güner 11 şarkıdan oluşan Anadolu Rock tarzındaki "YaşayaROCK" adlı albümünü müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını yaşıyor. Geçtiğimiz Mart ayından itibaren tüm dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs salgını sonrasında yaptığı "Corona" adlı şarkısı 3 gün içinde yaklaşık 5 milyon kişi tarafından izlenmişti...



Yeni Albüm : Kerem Yeğinboy: "Nedensiz Dünya"

Kerem Yeğinboy

Alternatif müziğin taze isimlerinden Kerem Yeğinboy, hazırlık aşaması bir yıl süren, sözü müziği kendisine ait 10 şarkıdan oluşan "Nedensiz Dünya" albümünü Avrupa Müzik markasıyla tüm dijital platformlarda yayımladı.



Yeni Albüm : Ersen Özpirinçci: "Onu Görünce"

Ersen Özpirinçci

2007 yılında "Egesu", 2009 yılında "Bir Umutla", 2013 Yılında "Yolculuğum", 2015 yılında "Fakir Kapısı", 2016 yılında "Bir", 2018 yılında "Gülüşüne Hayranım" adlı 6 stüdyo çalışması ve bir çok klip çalışması bulunan Ersen Özpirinçci, yine söz ve müzikleri kendisine ait 8 şarkıdan oluşan yeni bir albümle müzikseverlerle buluşuyor.



Yeni Albüm : Gökhan Türkmen: "Romantik"

Gökhan Türkme

Gökhan Türkmen'in bir yılda hazırladığı "Romantik" albümü 19 Kasım'da tüm dijital platformlarda! 2019'dan bu yana milyonların dinlediği şarkılarına yenilerini eklediği yeni albümüyle birlikte sanatçı, uzun bir aradan sonra konserlerine başlıyor.


Yeni Albüm : Hande Yener: "Carpe Diem"

Hande Yener

Hande Yener'in 20. yıla özel hazırladığı 10 şarkıdan oluşan "Carpe Diem" isimli yeni albümü Poll Production by Polat Yağcı etiketiyle 2 Ekim'de müzikseverlerle buluştu! Albümün ilk video klibi "Carpe Diem" için İtalya'yı tercih eden Hande Yener, Aytekin Yalçın yönetmenliğinde tamamen tasarım bir klibe imza attı.



Yeni Albüm : Koray Avcı: "Seni Çok Özlüyorum"

Koray Avcı

Koray Avcı, "Seni Çok Özlüyorum" isimli 4. albümünü bugün müzikseverlerle buluşturdu. "Gidiyorum", "Kendine İyi Bak", "Deniz Üstü Köpürür" gibi 10 sevilen şarkıdan oluşan albümde düzenlemeler Koray Avcı imzası taşıyor. Albümün enstrüman kayıtları ise sahnedeki müzisyenleri ile birlikte kaydedildi.



Yeni Albüm : Sibel Can: "Hayat"


Sibel Can

Sibel Can'ın iki yıl aradan sonra hazırladığı yeni albümü "Hayat" Sony Müzik Türkiye etiketiyle 14 Ağustos'ta tüm müzik marketler ve dijital platformlardaki yerini aldı. Sanatçı yeni albümü için fotoğraf sanatçısı Zeynel Abidin'in objektifinin karşısına geçti.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 13 Şubat 2021, 16:57   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:01.