IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


5Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 18 Ekim 2021, 08:55   #11
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Stolichnaya Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kalemine Sağlık .
Tesekkur ederim can:))

 
Alt 05 Kasım 2021, 20:07   #12
Standart

Alıntı:
Pia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Radyo Siteleri

Radyo siteleri, radyo sohbet, chat radyo, radyo trend, mobil radyo sitesi, mobil sohbet, trend radyo, trend chat, ücretsiz sohbet, radyo istasyonları, bedava radyo dinle, trend sohbet , radyo müzik, sohbet müzik, kesintisiz sohbet, sohbet odaları, radyo istek kanalı, bunun gibi bir cok radyo sohbet ve radyo istek odaları şeklinde faaliyet vermekteyiz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile günün yorgunluğunu ve stresini yeni insanlarla tanışıp sohbet edip ve müzik dinleyerek atmaya ne dersiniz? Ülkemizdeki en kaliteli ve güvenilir sohbet ve radyo sitesilerinden birisi olan Radyo Siteleri platformu ile eğlenceli vakit geçirerek zamanın nasıl geçtiğinin farkına varmayacaksınız. Ülkemizin her yerinden yeni insanlarla tanışabileceğiniz kaliteli bir radyo sitesidir. Ayrıca güvenilir ve sevecen insanlarla da tanışabilir, yeni dostluklar kurabilirsiniz. Tek yapmanız gereken sohbet platformuna girip, kendinize özgü bir kullanıcı adı bulup ve giriş butonuna basıp sohbet etmeye başlamak. Bu bir radyo sohbet platformudur ve ücretsizdir. İyi eğlenceler dileriz şimdiden! Bir sohbet sitesinde zaman geçirmek istediğinizde dikkatli olmanız gereken en önemli husular kaliteli, seviyeli ve güvenilir sohbet siteleri arasında yer almasıdır. Kişisel bilgilerinizin güvenliğini sağlayan ve kaliteli bir sohbet ortamı haline getiren sohbet platformumuz ile kendinizi ve sevdiklerinizi tamamen güvende hissederek sohbet etmenin tadına varacaksınız.


Radyo Trend Sitesi

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ile ülkemizin farklı şehirlerinden güzel insanlarla tanışmak istiyorsanız hemen sohbet kanalımıza giriş yapın. Sizin için iyi bir radyo sohbet sitesi öneriyoruz. Bu sitede birçok çevrimiçi aktif üye bulabileceksiniz. Rastgele sohbet ederek yeni insanlarla tanışabilirsiniz. Birbirinden iyi, kaliteli ve sevecen yayıncılarımızla en trend radyoyu dinleyebilirsiniz. Site için kullanıcı adı belirleyip giriş yapabilirsiniz. Kullanıcı adınızı kayıt ederek kendinize özel bir kullanıcı adı haline getirebilirsiniz. Trend radyo sohbet imkanları sunan sitemizde 7 gün 24 saat kesintisiz canlı radyo yayınlarımızda dilediginiz her türden yerli yabancı şarkılar dinleme imkanlarınız bulunmakta ve özel istek parçalarınıza yer verilmektedir. Sınırsız isteklerde bulunacağınız trend radyomuzda online yayıncılar tarafından yayınlar yapılmasından dolayı sevdiginiz müzikler sizler için özel olan kişilere radyo odamızdan isteklerde bulunarak keyifle dinleyebilirsiniz.

Editör: Pia


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Tebrikler Pia, bu işe çok emek verdin:))

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:39.