IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


4Beğeni(ler)
  • 4 Post By AutoMatiC


 
 
Seçenekler Stil
Alt 26 Temmuz 2021, 19:29   #1
Standart Geveze Chat ve Sohbet Odaları

Geveze Sohbet

Günümüz büyüyen teknoloji ve sanal sohbet dünyasında her geçen gün yeniliklerde karşılaşıyoruz. Özellikle her şeyin bu kadar kolaylaştığı ve hızlandığı internet dünyasında günümüzün çoğunu harcıyoruz.

Peki günümüzün çoğunu harcadığımız bu internet dünyasında arkadaşlık ilişkileri kurmamız da mümkün mü? Elbette mümkün. İşte sizin için bu arkadaşlık ortamını sağlıyoruz. Sadece bu arkadaşlık ortamını sağlamakla kalmıyor sizi kendinize en yakın hissettiğiniz, ilgi alanlarınıza, istek ve arzularınıza uygun arkadaşlık kurabilin diye sizin için sohbet odaları belirliyoruz.

Hemen sohbete girerek kendinize arkadaş bulmaya başlayın. Üstelik bunu sadece evinizde otururken kolaylıkla yapabilirsiniz. Böylece oturduğunuz yerden arkadaş edinebilme kolaylığına erişmiş olacaksınız.

Geveze Chat

Güvenilir sitelerde sanal sohbet etmek ve arkadaş edinmek artık çok kolay. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile keyifli sohbet edebilir, samimi arkadaşlıklar ve ilişkiler kurabilirsiniz. Sanal sohbet odalarında hobilerinize uygun 7/24 arkadaşlık ilişkisi kurabilirsiniz. Bu sanal dünyada kendinize yer edinmek çok kolay.

Kolayca bir nickname edinip üye olabilirsiniz. Ardından istediğiniz sohbet odasına girebilirsiniz. Size sunulmuş en iyi imkanlardan biri oda değiştirmek isterseniz de bunu kolaylıkla yapabilirsiniz. Üstelik sohbetlerinizi yaparken güvenliğiniz için endişe etmenize gerek yok!

Sizin için çalışan güçlü ekibimizle güvenliğini önceliğe alıyoruz. Chatleriniz yarım kalmasın, siz endişelenmeyin diye biz size 7/24 güvenle gireceğiniz bir ortam yaratıyoruz.

Geveze Mobil Sohbet

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] olarak en iyi imkanlarımızdan biri yolda, işte, okulda da telefonunuz üzerinden geveze mobil sohbet ile sohbetinize kaldığınız yerden devam edebilirisniz. Mobil üzerinden de erişim ve kolay ara yüzümüz ile sohbetiniz hiç kesilmesin. Yine 7/24 sohbet imkanı sağlayan ve farklı sanal sohbet odaları sunan uygulamamıza mobilden katılabilirsiniz.

Sohbetiniz hiç kesilmesin diye bilgisayar kalitesi ve hızında hizmet sunmaktayız. Mobilden sağladığımız hizmetin kalitesi ve güvenliği de en iyi seviyededir. Verileriniz güvenle korunuz ve mobilden girerken de telefondaki verilerinize kesinlikle erişim imkanı sağlanamaz.

Geveze Mırc

İnsanların hem bilgisayar hem de telefon üzerinden güvenli ve rahat bir ortamda arkadaş edinmeleri, samimi bir ilişki kurmaları, duygusal bağ kurabilecekleri insanlarla tanışmaları için sitemizi dinamik tutuyoruz.

Kişisel verilere son derece önem veriyoruz. Sohbet odalarındaki konuşmalarınız ve kişisel alanınız konusunda oldukça hassas bir ekibimiz vardır. Özel hayatın gizliliği ilkesi ile üyelerimizin güvenliğini sağlıyoruz. Mobil uygulamalara herhangi bir akıllık telefon ile erişmeniz kolaydır. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] iyileştirmelerimizle beraber hiçbir erişim sorunu yaşamadan telefonunuzdan giriş yapıp sohbete katılmanız çok kolay.



Kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 26 Temmuz 2021, 19:33   #2
spring will never be again..
Lareina - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Kaleminize sağlık başarılar dileriz.

________________


Size kafamda bir hüküm giydirmedim bayım. çünkü benim kafamda cezanız idamdı. ama sizden kafamda dahi öldüremeyecek kadar nefret ediyordum. Çünkü ölüler kokardı ve zihnimde ölünüzün kokusunu dahi istemiyorum.
 
Alt 27 Temmuz 2021, 01:54   #3
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Eline emeğine sağlık canim abim

 
Alt 27 Temmuz 2021, 02:20   #4
aSq
aSq - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

EmeqiNe SaqLik.

 
Alt 27 Temmuz 2021, 02:22   #5
Standart

kaleminize emeginize saglik tesekkurler

________________

No MoRe DramA
 
Alt 27 Temmuz 2021, 10:06   #6
✰ ÖzeL..
oMeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel bir makale olmuş eline sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Edep; aklın Tercümanıdır. İnsan edebi kadar akıllı, Aklı kadar şerefli, Şerefi kadar Kıymetlidir. Massive..




~ E & B ~
 
Alt 27 Temmuz 2021, 10:43   #7
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emegine saglik @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:10.