IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 2 Post By AutoMatiC
  • 1 Post By Pia


 
 
Seçenekler Stil
Alt 17 Nisan 2021, 10:10   #1
Standart Geveze Sohbet

Geveze Sohbet

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesi, anlık ve geçici iletişim dışında kalıcı arkadaşlık sağlayan bir platformdur. Kullanıcılarımızın çoğu, Türk veya yabancı kullanıcılar, web sitemizi bilinçli olarak kullanmaktadır. Herkesin katılımını artırmak için sitemizi üyelik gerekmeden sizlerle buluşturduk. Gelişmiş özelliklerimiz sayesinde sohbet sitemize büyük ilgi ve ziyaretler gördük. Kullanıcılarımız arkadaşlık, aşk ve gerçek ilişkiler hakkında konuşarak iletişim halinde kalır. Tüm çalışmalarımız ve yeniliğimiz sayesinde, uygulamamızı kullanımınıza değer hale getirmeye, kullanmak istediğiniz yerde yapmaya ve rahat bir şekilde oturum açmaya özen gösteriyoruz. Sizin katılımınız ve yardımınızla her geçen gün büyüyor ve büyümeye devam edeceğimize inanıyoruz. Adresimiz sohbet odası hizmeti veriyor; TR kalabalığına dair bir anlayış sürdürüyor ve amacı şehirdeki en iyi ve insanlar arasında canlı bir sohbeti sürdürmektir.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]siteleri yer kültürden insanı bünyesinde barındırmakla ve bununla birlikte insanlar için her gün yeni bir insanı tanımakla bilinirler. Bunlar genel anlamı ile her din dil ırk ve kültürden insanı bünyesinde barındırarak büyük bir kültür çeşitliliği sağlarken günümüzde son derece fazla kullanılır ve neredeyse her insanın da hayatının tam da merkezinde kendisine yer edinmeyi başarmıştır. Bu siteler sayesinde insanlar her gün yeni bir din dil ırk ve kültürden insanı tanıma anlama öğrenme şansını elde ederek bu şanslarını iyi bir şekilde kullanarak son derece kaliteli arkadaşlık ilişkilerini de kurarlar.

Konuşma, dünyadaki İngilizceden dilimize girmiştir. Tam sohbet sohbeti kelimesi genellikle chat olarak adlandırılır ve sohbet kelimesinin eşanlamlısıdır. Son yıllarda sohbet etmek kavramına chat deniyor. Özellikle whatsapp ve viber gibi ücretsiz sohbet uygulamalarının kullanılması durumunda, bizimle sohbet etme veya sohbet etme olgusunu yaşayabilirsiniz ve bu fenomen yakında ortadan kalkacaktır. Eşzamanlı sohbet ayrıcalığından yararlanan kullanıcılarımızın favorisi aynı sohbet odasıdır. Özellikle isminden de belli olduğu gibi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sitesi ve odaları insanların son derece eğlendiği ve gevezelikler yaparak birbirleri ile zaman geçirdikleri bu sayede de birbirlerini son derece iyi tanıdıkları sitelerdir. Bu site genel olarak insanları bir araya getirir ve tanışarak arkadaşlık ilişkileri geliştirmelerine vesile olmalarını sağlamaktadır.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 17 Nisan 2021, 11:05   #2
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abim emeğine yüreğine kalemine sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:52.