IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


3Beğeni(ler)
  • 3 Post By Pia


 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2021, 00:21   #1
Pia
Banlı Üye
Pia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Hayallerimizin Anahtarı

Hayallerimizi gerçeğe dönüştürmek için iki önemli özelliğe sahip olmalıyız. Bunlardan birincisi doğru ve yeterli bilgiye sahip olmak, ikincisi ise olumlu zihniyet. Çoğu insan olumlu zihniyet konusunu önemsemez ve sonuç olarak da istedikleri zaman istedikleri amaca ulaşmakta başarısız olur.

Bir şeyi başarmada doğru zihinsel yaklaşım çok önemlidir. Günümüzde bilgiye ulaşmakta çoğu kişi bir sıkıntı yaşamıyor. Doğru bilgiye ulaşmak da o kadar zor değil. İmkânları dahilinde, hemen herkes gerekli becerileri edinip amaçlarına ulaşmak için gerekli stratejileri geliştirebilir. Fakat “Kilit nokta nedir?” sorusunun cevabı yapıcı zihniyettir. İşte çoğu kişinin problem yaşadığı nokta bu.


Vincent Grant, kitabında başarılı bir zihinsel yaklaşım oluşturmanın anahtarını yüksek motivasyon, kararlılık ve irade olarak veriyor. Evet, belki hayallerimize ulaşmakta öngöremediğimiz engellerle karşılaşabiliriz. Fakat motivasyon, kararlılık ve irade üzerinde çalışırsak bunların üstesinden gelmemek için hiçbir neden yok.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:37.