IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Ekim 2020, 19:45   #1
Standart Mobil Sohbet ile Sonsuz Arkadaşlık!

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], doğru bir şekilde kullanıldığında, sizlere adeta sonsuz rüyanın sınırsızlığını tattıracaktır. Nitekim, insanın hayal kurma isteği, doğru insanlarla temas etmeye dair bekleyişi, sevgi arayışı ve kendini ifadeye dair kanallar arayışı sürmektedir. Günümüzde, internet insanları içine düştükleri yalnızlıktan da kurtarmaktadır.

Bu yalnızlığın giderilmesi adına, sohbet odalarında yapılan görüşmeler ekseninde, kişiler birbirlerini daha iyi tanımakta; hatta, analiz edebilmektedirler. Böylelikle, herkesin kendi deneyimini, öznel alanlarını yaratabildiği küçük odacıkların olduğu bir oyun alanı açılacaktır. Bu alanda, telefonunuza indirdiğiniz aplikasyonlar doğrultusunda, mobil chat, mobil mIRC gibi özellikleri de deneme fırsatını ücretsiz edinebilir; başkalarıyla kolayca iletişim kurarak, seçeneklerinizi de çoğaltabilirsiniz.

Mobil Sohbet

İnternet sohbet, size farklı seçenekler yaratarak, seçme hakkı da sağlayacaktır. İster kafanızda birikenlere ister yeni heyecanlar yaşama isteğinize, ister hissettiklerinize isterseniz de oyun oynama arzunuza göre şekillenecek bir ortam yakalayabilirsiniz. Burada [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sayesinde, sohbetin içeriklerini, muhataplarını ve seviyesini de sizin belirlemeniz mümkündür.

Milyonlarca insan, mobil chat sayesinde, iletişimin her türlü olanağından yararlanma imkânı da elde etmişlerdir. Burada atılan kalıcı adımlar sayesinde, dostluklarını ileri boyutlara taşıyanlar da bulunmaktadır. Sanal alemde başlayan arkadaşlıklar da, en az reel ortamlardaki kadar önemli hale gelmiştir.

Mobil Chat İle Sonsuz Arkadaşlık

Sanal Sohbet, sanal ortamın giderek merkeze yerleştiği bir çağda, sizleri de geride bırakmamak anlamında, önünüze türlü fırsatlar sunmaktadır. Sürekli güncellenen ve yeniliklere adapte olan sürümleriyle, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]ve mobil mIRC sayesinde, sizin de dünyaya adaptasyonunuz gayet pratik şekilde olacaktır. Büyülü, gitgide geniş bir iletişim ağına doğru açılan, insanı dış dünyanın daralan ortamlarından bir anda kurtaran mobil sohbetler, sizlere ışık olmak bağlamında da, seçim özgürlükleri tanıyacaktır.

Günümüzde insanlar içlerine attıkları duyguları rahatça dışa vuramadıkları, dışarıda eğlencenin sınırları da hayli belirgin olduğu için, sanal ortamlara bakmayı da ihmal etmemektedirler. Bu yüzden, mobil sohbet odaları, onlara yeni ufuklar, yeni ortamlar sağlamak bağlamında da yardımcı bir seçenek gibi gözükecektir. Bilhassa, genç insanların, kendini genç hissedenlerin ve hayata dört elle sarılanların tercihleri bu sohbet odalarının vazgeçilmezliklerinden yana olacaktır.
Eklenmiş Resmin önizlemesi
Mobil Sohbet ile Sonsuz Arkadaşlık!-mynet-sohbet-odalari.png  
 
Alt 29 Ekim 2020, 19:47   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Başarılar diliyorum ;ççk

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 29 Ekim 2020, 19:52   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

basarilar dilerim

________________

Hope. . . ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:57.