IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


6Beğeni(ler)
  • 6 Post By AutoMatiC


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Haziran 2022, 11:44   #1
Standart TrendSohbet.Net YAYINDA..

Trend Sohbet Odaları Arkadaşlık ve genel olarak arkadaşlık hakkında yazımızda sizler için kaleme aldığımız unutulmaz hikayeleri, insanların nasıl anlayacaklarını gelin birlikte gözden geçirelim. Ama kesinlikle barış içinde olmalıyız. Bu günü hep birlikte saygı ve sevgiyle ayıralım. Biz bir aileyiz diyoruz. Biz beraberiz diyoruz. İnanın alt yapımızdaki dost canlısı haneler olmasaydı, daha sohbet başlamadan aynı ortamı terk ederdik.Elbette bu neden oluyor, sebepleri neler? Bunu birlikte konuşalım. Herkesin önceliği masumiyet ise bedelini bazı masum insanlar ödeyecektir. Her yönden etkili düşünmek gerekir. Hata yapmayın çocuklar. Bu durumda, bugün yapalım. Gördüğümüz gibi, güvenden yoksun, sevgi ve saygıya değer veriyorsunuz.Eleştiri gerekli.




Eleştirilerin bizi tahrik etmesi için kendimize sorabilir ve nesnel olarak ne yapacağımızı konuşabiliriz. Kötülüğü içeriden değil, içeriden öngörenler olacaktır. Ama kimseye haksızlık etmeyin, olgunlaşarak ve her görüşmede sohbetlere devam ederek bunları sisle paylaşın.Sohbet Sohbet OdasıŞimdi burada konuştuğumuza göre, bunun hakkında konuşmamız gerekiyor ve bir kararın verilip verilmediği hakkında konuşacağız ve bundan sonra yapmamız gereken her şey üzerinde çalışılabilir, karar verilebilir veya bir şekilde karar verilebilir. . Sahte imalardan, ifadelerden, muhalefete karşı sert tavırlardan ve seviyenizin karşı tarafla nasıl karşılaştırılacağını bilmeden kaynaklanan tartışmalara kapılmayın.Her konuda söz hakkımız olsun.




TrendSohbet.Net Her an bir olun. Bölgeselliğe değil, dürüstlüğe değer veren herkesle pozitif ve ılımlı kalın. Unutmayın ki kontrolü kaybedenler de bizi aşağı çekenler kadar aşağı çekecektir. Kişisel hasar, insanların yaşam standartlarını düşürür.O halde kimseyi zorlamadan yaklaşın ve tüm gözlerin üzerinizde olduğunu unutmayın. Dediğimiz gibi biz bir aileyiz. Aslında, eğri bizimdir. Hatasız insan olmadığı yanılgısına ve yanılgısına düşmeyelim. .Kendinizi bir insan olarak mümkün olan en iyi şekilde sunun. Mevcut yanımız, insanlarla ve arkadaşlarla olan iyi niyetimizdir. TrendSohbet.Net Arkadaşlık Arkadaşlık Odası gibi iyi günler diler, en kötü günlerinizi neşe ve sevgiyle geçirmenizi dileriz.
________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 15 Haziran 2022, 13:25   #2
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

emeginize saglik

________________

Hope. . . ✨
 
Alt 15 Haziran 2022, 13:31   #3
Standart

emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 15 Haziran 2022, 14:08   #4
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık

 
Alt 15 Haziran 2022, 14:09   #5
Mix
★ GeneraL ★
Mix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğinize sağlık.

 
Alt 15 Haziran 2022, 14:10   #6
Standart

Emeğinize sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:11.