IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Aralık 2021, 18:35   #1
Hayat Çok Kısa
Sihirbaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trabzonspor - Başakşehir (İLK 11'LER)

Bir tarafta en yakın takipçisi Konyaspor’a 9 puan fark atan lider Trabzonspor, diğer tarafta Emre Belözoğlu ile müthiş bir çıkış yakalayan ve son 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alan Başakşehir... Ligde ilk yarının son haftası nefis bir kapışmaya sahne olacak. Trabzonspor - Başakşehir maçının 11'leri belli oldu. Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? sorularının yanıtları, 11'ler ve 90 dakika öncesi detaylar haberimizde.
Trabzonspor - Başakşehir (İLK 11'LER)
Süper Lig'de ilk yarının son haftasında en yakın takipçisi Konyaspor’a 9 puan fark atan lider Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, Emre Belözoğlu ile son 10 maçta 8 galibiyet 2 beraberlik alan ve zirve yarışına katılan Başakşehir'i ağırlayacak. Karadeniz ekibi taraftarı önünde sahadan puan yada puanlarla ayrılması halinde, ilk yarılar itibarıyla Süper Lig'de en çok puan toplayan ekip olarak tarihe geçecek. İstanbul temsilcisi ise zorlu deplasmanda 3 puanı kapıp güçlü rakibine çelme takmayı ve çıkışını sürdürmeyi amaçlıyor.
Trabzonspor: Uğurcan, Peres, Trondsen, Hüseyin, Denswil, Dorukhan, Hamsik, Bakasetas, A. Ömür, Djaniny, Cornelius

Yedekler: Erce, Ahmetcan, Serkan, İsmail, Siopis, Berat, Yunus, A. Parmak, Yusuf, Koita

Başakşehir: Muhammed, Caicara, Duarte, Youssouf, Hasan Ali, Mahmut, Visca, Aleksic, Berkay, Gulbrandsen, Okaka

Trabzonspor - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Medical Park Stadyumu'nda oynanacak Trabzonspor-Başakşehir maçını Halil Umut Meler yönetecek. Bu akşam saat 1900'da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Eski takımına hiç yenilmedi

10 yıl Başakşehir’i çalıştıran Abdullah Avcı, eski kulübüne 3 kez rakip oldu. 2019-2020’de Beşiktaş ’ın başında çıktığı lig maçında 1-1 berabere kalan Avcı, geçtiğimiz sezon Trabzonspor ile Başakşehir’i 2 kez yendi. Finalde İstanbul ekibini devirip Süper Kupa’yı kazanan Abdullah hoca, ligde de 1-0’lık skorla galibiyete uzanmıştı.

Emre Belözoğlu’nun mağlubiyeti yok

Sezona Aykut Kocaman ile çok kötü başlayan Başakşehir, Emre Belözoğlu göreve geldikten sonra çıktığı 10 lig maçında müthiş bir performans sergiledi. Bu süreçte hiç yenilmeyen Turuncu- Lacivertliler, 8 galibiyet, 2 beraberlik aldı. Belözoğlu, bugün teknik direktör olarak örnek aldığını söylediği eski hocası Abdullah Avcı’nın karşısına çıkacak.

Trabzonspor'da son dakika

Trabzonspor'da eksiklerin çokluğu dikkat çekiyor. Gervinho gibi Edgar da çapraz bağ sakatlığı nedeniyle sezonu kapatırken, Nwakaeme ile Vitor Hugo da sakatlık sebebiyle bugün kadroda olmayacak. Fırtına’da Siopis, Bakasetas ile Djaniny ise sarı kart sınırında bulunuyor.

Başakşehir'de son dakika

Son haftaların en başarılı ekiplerinden Başakşehir’de, Ömer Ali Şahiner kart cezası nedehiyle forma giyemeyecek. Tolga Ciğerci’nin ise sakatlığı var. Turuncu- Lacivertliler’de cezası biten Leonardo Duarte 21 kişilik kadroda yer alacak. Başakşehir’de sınırdaki tek isim Mahmut Tekdemir.

Savunmanın göbeği değişiyor

İdeal stoper ikilisi Vitor Hugo-Edgar IE sakat olduğu için Başakşehir maçında savunmanın göbeği yine değişiyor. Altay maçındaki gibi Denswil sol stoperde görev alacak. Yanında ise Hüseyin Türkmen’in 11 başlaması bekleniyor. Sol bekte Trondsen, sağda ise Peres’in forma giyeceği öğrenildi.

Akyazı kapalı gişe

Çıktığı ilk günden beri Başakşehir biletlerine müthiş ilgi gösteren Trabzonsporlu taraftarlar, bugün Akyazı’da tribünleri tıklım tıklım dolduracak. Medical Park Stadı’nda 41 bin kişi olacak. Zorlu 90 dakika boyunca takıma büyük destek verilmesi bekleniyor. Fırtına, evindeki son 5 lig maçını da kazanmıştı.

Golcülerin düellosu

2021’in son lig maçında Trabzonspor’un konuğu Başakşehir... Lider Fırtına’nın 13 puan gerisinde olmasına rağmen 3. sırada yer alan İstanbul ekibinde, en önemli gol silahı Okaka. Trabzonspor’un forveti Cornelius da çok formda. Hatay ve Altay maçlarında 3 gol, 1 asistlik performans gösteren ve 6 puan getiren ‘Kuzey’in yeni kralı’, çıkışını sürdürmek istiyor. Saat 19.00’da başlayacak zorlu maç, aynı zamanda forvetlerin düellosuna sahne olacak. Krallık yarışı veren Cornelius ile Okaka kozlarını paylaşacak. Okaka çıktığı son 7 lig karşılaşmasında 3 gol, 2 asistlik skor katkısı gösterdi. Cornelius ise aynı periyotta tam 6 kez rakip fileleri havalandırdı, 1 de asist yaptı.

Tarihi rekor için sahada

Trabzonspor, bu sezon 18. hafta sonunda elde ettiği 14 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 45 puan topladı. Karadeniz ekibi, Başakşehir karşısında sahadan puan yada puanlarla ayrılması halinde ilk yarılar itibarıyla Spor Toto Süper Lig'de en çok puan toplayan ekip olarak tarihe geçecek.

Fenerbahçe 'yi ilk yarı tamamlanmadan yakaladı

Süper Lig'in ilk yarıları baz alınarak yapılan araştırmada 2005-2006 sezonunda Fenerbahçe 45 puan toplayarak, ilk yarılar itibarıyla en yüksek puanı almıştı. Bordo-mavililer, deplasmanda Altay'ı 2-1 mağlup ederek puanını 45'e çıkardı ve sarı-lacivertlilerin söz konusu sezonda elde ettiği en yüksek puanı ilk yarının bitimine bir hafta kala yakaladı.

Trabzonspor, İstanbul temsilcisi karşısında sahadan galibiyetle ayrılarak ilk yarının bitimiyle puanını 48'e çıkarmanın yanı sıra ilk yarılarda en çok puan toplayan takım unvanına da sahip olacak.

Geçtiğimiz sezon Beşiktaş 44 puan toplamıştı

Geçtiğimiz sezon 21 takımın mücadele ettiği Süper Lig'in ilk yarısında Beşiktaş, oynadığı 20 maçta 44 puanı hanesine yazdırmıştı. 1995-96'da Trabzonspor 44, 1996-97'de Galatasaray 44, 1988-89'da Beşiktaş 44, 1987-88'de Galatasaray 43 puan toplayarak sezonların ilk yarıları itibarıyla en yüksek puan toplayan ekipler olmuştu.


Fanatik
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:23.