IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Temmuz 2020, 21:47   #1
MaviRuhluAdam
CaNeRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Dev maç için talimatı verdi! Fırsat bu fırsat .

Fatih Terim ve Hüseyin Çimşir dev maç için taktiklerini belirledi.

Dev maç için talimatı verdi! Fırsat bu fırsat .

Şampiyonluk yarışını yakından ilgilendiren yarınki Galatasaray-Trabzonspor derbisi öncesinde takımlar son hazırlıklarını yaparken, teknik patronlar Fatih Terim ve Hüseyin Çimşir de kafalarındaki taktikleri netleştirdi..

Galatasaray'ın hocası Fatih Terim, sakat ve cezalı futbolcuların çokluğunda kadro sıkıntısı çekerken, oynatacağı sistemi talebelerine anlattı. Başakşehir'e karşı ortaya konan futboldan memnun olan usta hoca, "Topun kontrolü bizde olmalı. Çok pas yaparak rakibi yorup hep birlikte hücum etmeliyiz" dedi.

VURMAKTAN KAÇINMAYIN.

Trabzonspor cephesinde ise taktik gole daha ağırlıklı... Sarı-kırmızılı takımda Muslera'nın yokluğunu fırsat bilen teknik direktör Hüseyin Çimşir, bol bol şut atmaları talimatı verdi. Genç çalıştırıcı, özellikle Sörloth, Nwakaeme, Ekuban ve Sosa gibi şut becerisi yüksek isimlerden her fırsatta kaleyi yoklamalarını istedi. Bordo-mavili hoca, "Mutlaka skora gitmeliyiz. Bunun yolu da golden geçiyor. Müsait pozisyonlardan vurmaktan kaçınmayın" talimatı verdi..

BAYRAM'A HAZIR OL EMRİ.

Fatih Terim, genç stoper Emin Bayram'ı derbiye hazırlıyor. Trabzon'a karşı Donk ve Marcao oynayacak ancak sakatlıktan yeni çıkan Marcao problem yaşarsa 17 yaşındaki Emin yerine oyuna girecek. Başakşehir maçında sonradan girmiş, performansı beğenilmişti..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:56.