IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Televizyon Dünyası Televizyon dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Şubat 2022, 19:47   #1
Yalnızlığım Saltanatımdır
Discorium - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart GAİN Nedir, Nasıl Kullanılır, Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

Tüm dünyada izleme alışkanlıkları büyük bir değişim içinde. Artık klasik televizyon yayıncılığı pek çoğumuza ilginç gelmiyor ve bu durum, yeni dijital yayın platformlarının doğmasına neden oluyor. Bunlardan bir tanesi de GAİN. GAİN dijital yayın platformunun kendine has bir tarzı var. İlk zamanlar yalnızca mobil cihazdan yayın yapan platform, bugün artık tüm cihazlarda izlenmeye başladı.

Oldukça yeni bir platform olduğu için pek çok kullanıcı GAİN nedir, nasıl kullanılır gibi soruları merak ediyor. Platform hakkında merak edilen diğer bir soru ise GAİN Türk mü? Yani platform hakkında epey merak edilen şey var. Gelin tüm bu soruları tek tek inceleyelim ve GAİN dijital yayın platformunu yakından tanıyarak izleyebileceğiniz popüler yapımlarla üyelik ücretlerini görelim.

GAİN Nedir, Nasıl Kullanılır, Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

GAİN nedir, Türk mü?
Beyn Danışmanlık çatısı altında 2019 yılında kurulan GAİN dijital yayın platformu Türk, hatta açılımı Güzel Ahlak İyi Niyet demektir. Yapay zeka tabanlı bir algoritmaya sahip olan platform, yeni nesil yayıncılığa farklı bir soluk getirmek amacıyla kuruldu. Mobil cihazlardan izlenmek üzere içerik üretme hedefiyle yola çıksa da bugün pek çok farklı cihaz üzerinden izlenebiliyor.

GAİN nasıl kullanılır, nasıl üye olunur?

* Adım #1: GAİN internet sitesini açın.
* Adım #2: Üye Ol butonuna tıklayın.
* Adım #3: İstenilen bilgileri güncel ve eksiksiz olarak doldurun.
* Adım #4: Yapımların altında görebileceğiniz Abone Ol ve İzle butonuna tıklayın.
* Adım #5: Abonelik paketinizi seçin.
* Adım #6: Ödeme bilgilerinizi girin.

GAİN Nedir, Nasıl Kullanılır, Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

GAİN, diğer pek çok dijital yayın platformundan farklı olarak izleyicilerine hem ücretli hem de ücretsiz olarak izleyebilecekleri farklı seçenekler sunuyor. Yani dilerseniz yalnızca GAİN üyesi olarak ücretsiz içerikleri izleyebilir ya da dilerseniz abone olarak premium içeriklere de ulaşabilirsiniz.

GAİN, kullanıcılarına iki farklı abonelik seçeneği sunuyor; aylık ve yıllık. Aylık abonelik paketi her ay yenileniyor ve dilerseniz sonlandırabiliyorsunuz. Yıllık abonelik ise adı üzerinde, yıllık. Elbette yıllık abonelik, aylık aboneliğe göre çok daha uygun fiyatlı. GAİN, kullanıcılarına deneme süresi sunmuyor.

Abone olduysanız ancak platformun size göre olduğunu düşünmüyorsanız Hesabım sayfası üzerinden Aboneliğimi İptal Et seçeneğine tıklayarak aboneliğinizi sonlandırabilirsiniz. Bir sonraki fatura dönemine kadar premium içerikleri izlemeye devam edebilirsiniz. Hesabım sayfası üzerinden GAİN aboneliğiniz ve üyeliğiniz hakkında pek çok farklı işlem gerçekleştirebilirsiniz.

GAİN abonelik ücretleri ne kadar?

GAİN Nedir, Nasıl Kullanılır, Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

GAİN dijital yayın platformuna üye olarak ücretsiz içerikleri izleyebilirsiniz. Eğer premium içerikleri de izlemek istiyorsanız abone olmanız gerekiyor. GAİN abonelik ücreti aylık 21,90 TL. Yıllık abonelik paketini tercih ederseniz aylık 13,90 TL, toplamda 166,8 TL ödemeniz gerekiyor.

İster aylık ister yıllık olarak GAİN dijital platformuna abone olduğunuz zaman her hafta 30 yeni içerikle karşılaşıyorsunuz. Aboneler, aynı anda 3 farklı ekran üzerinden GAİN izleyebiliyor. Platformda yayınlanan tüm içeriklere ulaşarak izleyebildiğiniz gibi dilediğiniz zaman iptal edebiliyorsunuz.

GAİN nerede izlenir?

GAİN Nedir, Nasıl Kullanılır, Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

GAİN dijital yayın platformu ilk kurulduğu zaman hedefi, mobil cihazlardan izlemek üzere kısa içerikler üretmekti. Ancak zaman içinde hedefini genişleterek farklı içeriklere de yer vermeye ve farklı cihazlardan da izlenmeye başladı. GAİN yayınlarını bilgisayarınızdan, akıllı televizyonunuzdan ve farklı işletim sistemlerine sahip mobil cihazlarınızdan izleyebilirsiniz.

Pek çok yayın platformu gibi GAİN de abonelerine en fazla üç farklı cihaz üzerinden izleme imkanı sunuyor. Standart bir kural. Bazı içerikler mobil cihazlar için özel olarak hazırlandığı için tabletten ya da akıllı telefonunuzdan izlemek çok daha keyifli olacaktır. İçerikleri inceledikçe kendi kararınızı verebilirsiniz.

GAİN’de izleyebileceğiniz öne çıkan yapımlardan bazıları:

GAİN Nedir, Nasıl Kullanılır, Üyelik Ücretleri Ne Kadar?

GAİN Açık Mikrofon
10 Bin Adım
#Etkileyici
Hamlet
İstanbul Apartmanları
Yoldan Gönüllü Çıktım
The Girlfriend Experience
Trust
Dayı Şov
Komplo-19
Duran
Metot
Ex Aşkım
Ayak İşleri
Özelden Yürüyenler
Orta! Kafa! Aşk!
500T Kayıp Otobüs Nerede?
Ahmet Mümtaz Taylan ile İstanbul Hesabı
BKM Mutfak Stand-Up
Terapist
Oyunlar Holding
Senkron
Bizi Ayıran Çizgi
Bir Şifa Bağımlısının İtirafları
Berk Keklik Duraktan Durağa
Mirgün Cabas ile Orda Rahat Mısın?
İlber Ortaylı ile Zaman Makinesi
I Am Gen Z
Yeni Umutlar
Bambaşka Hikayeler
Arkada Çalsın

GAİN dijital yayın platformunda öne çıkan yapımlardan bazıları bu şekilde ancak bununla sınırlı değil. GAİN pek çok farklı yerli ve orijinal yapıma yer verdiği gibi, kolay kolay farklı bir platformda bulamayacağınız pek çok farklı yabancı yapıma da yer veriyor. Listelediğimiz içeriklerden bazılarını ücretsiz izleyebilirsiniz.


Alıntı..
________________

"Kadınlarını geri bırakan toplum,
geride kalmaya mahkumdur."
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:44.