IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 24 Şubat 2021, 05:20   #1
Standart OnePlus 9E sızıntısı önemli özellikleri gösteriyor

OnePlus 9E sızıntısı önemli özellikleri gösteriyor

OnePlus 9 serisiyle ilgili sızıntı ve dedikodular bir süredir etrafta dolaşıyor. Seride kullanıcıların karşısına üç telefonun çıkması muhtemel görünüyor. OnePlus 9E, serinin “giriş segmenti” olarak tanımlanıyor. Bazı kaynaklarda OnePlus 9 Lite olarak da anılan akıllı telefona dair yeni detaylar, Yunan teknoloji sitesi Techmaniacs tarafından paylaşıldı.



Buna göre, akıllı telefonda 6.5 inç büyüklüğünde bir ekran bulunacak. Bu ekran 2400 x 1080 piksel çözünürlük sunacak. 64 megapiksel çözünürlüklü ana kamera ve Qualcomm Snapdragon 690 işlemci de telefonun özellikleri arasında yer alıyor.

64 megapiksel ana kameraya 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera eşlik edecek. Akıllı telefona ihtiyaç duyduğu enerjiyi ise 5000 mAh kapasiteli pil sağlayacak. 8 GB RAM ve 128 GB depolama alanı da telefonun özellikleri arasında sayılıyor.

OnePlus 9’un “Hakkında” bölümünden alınan bir ekran görüntüsü de internette dolaşıyor. LE2113 model numarasını taşıdığı görülen telefonun işlemcisinin Snapdragon 888 olduğu görülüyor. 6.55 inç Fluid AMOLED ekranın 120 Hz yenileme hızına sahip olduğu da buradaki bilgiler arasında yer alıyor.

OnePlus 9E sızıntısı önemli özellikleri gösteriyor

Kamera sisteminde 48 megapiksel ana kameraya 50 ve 2 megapiksel sensörler eşlik ediyor. 8 GB RAM, 128 GB depolama alanı ve Android 11 işletim sistemi gibi özellikler de burada görülüyor.


Kaynak ; Tekno
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:17.