IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 21 Şubat 2021, 03:15   #1
Standart Oppo’nun döndürülebilir telefonu gün yüzüne çıktı

Oppo’nun döndürülebilir telefonu gün yüzüne çıktı

Geçen yılın sonlarında katlanabilir telefon konseptini sergiyelen Oppo, teknoloji harikası telefonunu çalışırken gösterdi.

Konsept tanıtımını sergilendikten itibaren herhangi bir ticari sürüm açıklamayan şirketin hayallerine daha yakın olduğu ifade ediliyor. Oppo X 2021 adını alan katlanabilir telefon, allroundpc ve Brandon Le Proktor isimli iki farklı YouTube kanalında gün yüzüne çıktı.

Konsept tanıtım gerçeğe dönüşüyor
İki video da, döndürülebilir telefonun stabil bir şekilde kullanıldığını ve kullanım sırasında ekranın genişletilip geri çekildiği gösteriyor. OLED bir ekrana sahip olduğu belirtilen Oppo X 2021‘in, genişlediği zaman 7.4 inç, geri çekildiği zaman ise 6.7 inç boyutunu aldığı ifade ediliyor.

Oppo’nun döndürülebilir telefonu gün yüzüne çıktı
Akıllı telefonun döndürülebilir mekanizması, cihazın yan tarafından yer alan güç düğmesine çift dokunarak etkinleştirilebiliyor. Ayrıca cihaz genişlerken veya geri çekilirken ekrandaki içerik buna göre otomatik ayarlanabiliyor.

Ek olarak geçişlerin şaşırtıcı derecede pürüzsün göründüğü iddia ediliyor.

Oppo, mekanizmanın çalışmasını sağlamak için iki dahili motordan oluşan Roll Motor güç aktarma organı kullanıyor. Aynı zamanda OLED ekran, güç için 0.1 mm kalınlığında laminatın yanı sıra işleri yerinde tutmak için dahili plaka desteğine de sahip.

Ekranın bu eksen boyunca hareket ettiği ve kaydırıcının düzgün bir kavis izleme sağladığı aktarılıyor. Ayrıca yapılan kapsamlı testlerden sonra, merkezi eksen çapının 6.8 mm olarak sabitlendiği açıklandı.

İki farklı videoda görününen Oppo X 2021‘in ticari bir çıkış yapıp yapmayacağına veya ne zaman başlayacağına dair henüz bir bilgi olmadığını belirtelim.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Kaynak ; ShiftDelete
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:46.