IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Haziran 2020, 19:09   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Motorola, Edge+'ın Fiyatını Açıkladı

Motorola, amiral gemisi Edge+'ın ardından şimdi de, daha düşük özelliklere sahip Edge modelini piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Şirket son olarak, özelliklerini güncellediği yeni telefonun fiyatını açıkladı.
Motorola, nisan ayında Edge+ ile amiral gemisi akıllı telefon pazarına tekrar gireceğini açıklamıştı. ABD'li şirket, Edge+'ın yanında premium özelliklere sahip olması beklenen standart versiyon Edge'i de duyurmuştu. Edge+ geçtiğimiz aylarda satışa sunulsa da, kardeşi Edge henüz piyasaya sürülmedi.
Motorola, daha önce özelliklerini açıkladığı 5G destekli orta-üst seviye telefonu Motorola Edge'i bu yaz satışa sunmayı planlıyor. Şirket, yeni akıllı telefonunun çıkış tarihi hakkında net bir açıklama yapmasa da, donanım tarafında bazı değişikliklerle geleceğini belirtti.
Motorola, Edge+'ın  Fiyatını Açıkladı
Motorola Edge ilk duyurulduğunda, 4 GB RAM ve 128 GB depolama seçeneğiyle geleceği açıklanmıştı. Ancak Motorola telefonun özelliklerini güncelleyerek 6 GB RAM ve 256 GB depolama alanıyla piyasaya sürecek. Edge'in diğer teknik özelliklerinde herhangi bir değişiklik yapılmadı. Yine de cihazın geçirdiği değişim, onu segmentindeki diğer rakiplere göre öne çıkarıyor.
Motorola Edge, Snapdragon 765 işlemci, Full HD+ çözünürlüğe ve 90 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç OLED ekran, 4.500 mAh batarya ve dörtlü arka kamera modülüyle gelecek. Bu modül, 64 MP ana kamera, 16 MP ultra geniş açılı kamera, 16 MP makro kamera ve 8 MP telefoto kamerasını içeriyor. Selfie kamerası, Edge+'ta olduğu gibi yine ekranın sol üst kısmındaki delikte yer alıyor.
Motorola, Edge+'ın  Fiyatını Açıkladı
Motorola'nın yeni telefonu ayrıca microSD kart ile genişletilebilir depolama, 3.5 mm kulaklık girişi ve 6 GHz altı 5G bağlantı desteği sunuyor. Kablosuz şarj desteği de pakete dahil olabilirdi, ancak ne yazık ki yok.





Motorola, Edge'in yaz aylarında 700 dolardan satışa sunulacağını açıkladı. Telefonun amiral gemisi abisi Edge+ ise 1000 dolardan piyasaya sürülmüştü. Motorola, Edge için kesin bir tarih vermedi, ancak yakın gelecekte satışa sunulacağı kesinleşti.
Motorola Edge teknik özellikleri:

  • Ekran: 90 Hz yenileme hızına sahip 6.7 inç OLED ekran
  • İşlemci: Qualcomm Snapdragon 765
  • RAM: 6 GB
  • Depolama: 256 GB (microSD kart desteği)
  • Arka kamera: 64 MP ana kamera + 16 MP ultra geniş açılı + 16 MP makro + 8 MP telefoto
  • Ön kamera: 25 MP
  • Bağlantı: 5G, 3.5mm jak
  • Batarya: 4.500 mAh
  • İşletim Sistemi: Android 10

Konu Ruyanur tarafından (25 Ağustos 2020 Saat 03:22 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:28.