IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2023, 12:26   #1
Only Allah can judge me
BugsBunny - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Redmi K70, K70 Pro'ya benzer özelliklerle geliyor

Redmi'nin yeni serisi K70, Pro modeliyle neredeyse aynı özelliklere sahip olacak. Snapdragon 8 Gen 2 işlemcisiyle güçlendirilmiş bu telefon, performansıyla kullanıcıların beğenisini kazanmaya aday.

Redmi K70, K70 Pro'ya benzer özelliklerle geliyor

Yarın, Redmi, Çin'de Redmi K70 serisi akıllı telefonlarını Redmi Book 14 / 16 (2024) dizüstü bilgisayarı, Redmi Watch 4 ve Redmi Buds 5 Pro TWS kulaklık gibi diğer cihazlarla birlikte duyuracak. Redmi K70e'nin hemen hemen her detayı son raporlarda açığa çıktı, şirket birkaç gün boyunca Pro modelinin ana detaylarını doğruladı, ancak standart K70 hakkında sessiz kaldı. Bugün ise marka, standart modelin ana özelliklerini doğrulamak için birkaç poster yayınladı.

Yayınlanan posterler, Redmi K70'nin Snapdragon 8 Gen 2 yonga setine sahip olacağını, K70 Pro'nun ise daha güçlü Snapdragon 8 Gen 3 ile donatılacağını doğruluyor.

Ayrıca, şirket Redmi K70'nin 2K çözünürlüğe sahip bir OLED ekran, metalik bir orta çerçeve ve 50 megapiksel OmniVision Light Hunter 800 kamera özelliklerine sahip olduğunu onayladı. Söz konusu kamera, OVX8000 model numarasına sahip ve OV50e kamera sensörünün modifiye edilmiş bir versiyonu olduğu söyleniyor.

Redmi K70, K70 Pro'ya benzer özelliklerle geliyor

Redmi K70 ve Redmi K70 Pro'nun neredeyse aynı özelliklere sahip olduğu, Duyumcu Digital Chat Station'dan sızan bilgilere göre bildiriliyor. Her iki modelin de TCL C8 OLED ekran paneli, eşleşen batarya boyutu ve eşdeğer şarj kapasitelerine sahip olduğu rapor ediliyor. Bu nedenle, her iki telefonun da 5.120mAh kapasiteli batarya ve 120W hızlı şarj özelliğine sahip olması bekleniyor.

Önemli olarak, iki model arasındaki temel farklar yonga seti ve kamera özelliklerinde yer alıyor. K70 Pro'nun, standart K70'de bulunmayan 2x optik zoom özellikli bir telefoto kamera içermesi bekleniyor. Redmi K70'nin OIS özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve 2 megapiksel makro lens içeren üçlü bir kamera kurulumuna sahip olacağı tahmin ediliyor. Buna karşılık, Pro varyantının OIS özellikli 50 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı lens ve ek 50 megapiksel telefoto lens içermesi bekleniyor.

Kaynak [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:43.