IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 05 Nisan 2023, 20:01   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart OnePlus Nord 3 5G için geri sayım: Özellikleri ortaya çıktı!

Bir süre önce OnePlus 11 modelini kullanıcıların beğenisine sunan OnePlus cephesinde orta segment için de çalışmalar sürüyor. Bu noktada ön plana çıkan modellerden biri de Nord 3. Akıllı telefonla ilgili bugüne dek birçok sızıntı ve rapor ortaya çıktı. Ancak yaşanan son gelişmeler, bu bilgilerin gerçeği yansıtmadığını gösteriyor. Peki OnePlus Nord 3 kullanıcılara neler sunacak? Kısa bir süre önce ortaya çıktı.
OnePlus Nord 3 5G NBTC ve TDRA veri tabanlarında

OnePlus Nord 3 5G; CPH2493 model numarasıyla NBTC ve TDRA veri tabanlarında ortaya çıktı. Akıllı telefonun haziran ya da temmuz aylarında tanıtılması beklenirken, teknik özellik tarafında da neler sunacağı son sızıntılar sayesinde büyük ölçüde belli oldu.
OnePlus Nord 3 5G için geri sayım: Özellikleri ortaya çıktı! OnePlus Nord CE 3, 120 Hz yenileme hızı ve Full HD+ çözünürlüklü AMOLED bir panelle gelecek. Bunun dışında güvenlik yöntemi olarak belirlenen parmak izi okuyucu ekranın altına konumlandırılacak.
Akıllı telefonda orta segmente hitap eden Qualcomm Snapdragon 782G işlemcisi yer alacak. 6 nm mimari ile üretilen yonga seti; bir 2.7 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo), üç 2.4 GHz ARM Cortex-A78 (Kryo) ve dört 1.8 GHz ARM Cortex-A55 çekirdeklerine ek olarak Adreno 642L grafik birimine ev sahipliği yapıyor.
Cihaz, 128 GB/256 GB dahili depolama ve 8 GB/12 GB RAM olmak üzere iki versiyonda satışa çıkacak. Ön tarafta 16 Megapiksel selfie kamerası yer alırken, arkada 50 Megapiksel ana, 8 Megapiksel ultra geniş ve 2 Megapiksel makro sensörden oluşan üçlü kamera kurulumu bizleri karşılayacak. Pil tarafında ise 80W hızlı şarjı destekleyen 5.000 mAh’lik bir batarya yer alacak. Son olarak akıllı telefonun temmuz ayında tanıtılması bekleniyor.


OnePlus Nord 3 5G için geri sayım: Özellikleri ortaya çıktı!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:51.