IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 31 Mart 2023, 21:31   #1
Durduk yere sizi terk eden, ya alacağını alamamıştır ya da alamayacağını anlamıştır.
SOY SAUCE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Bu uygulama iPhone modellerini Samsung Galaxy S23’e dönüştürüyor!

Samsung ve Apple arasında akıllı telefon yarışı tüm hızıyla devam ediyor. iPhone 14 modellerine Galaxy S23 serisi ile karşılık veren Güney Koreli üretici, yenilenen Try Galaxy uygulaması ile Apple kullanıcılarını kendisine çekmeye çalışıyor.
Samsung S23 arayüzünü iPhone modellerinde test edin!

Samsung, satın almadan önce S23 serisini denemek isteyen kullanıcılara güncellenen Try Galaxy uygulaması ile büyük bir kolaylık sağlıyor. Galaxy S23 serisi deneyimi yaşamak isteyen iPhone sahipleri Try Galaxy web uygulamasını yükleyebilecek.
Bu uygulama iPhone modellerini Samsung Galaxy S23’e dönüştürüyor! Bugünden itibaren, Galaxy S23’ün bazı yeni özellikleri ve Android 13 tabanlı One UI 5.1 arayüzü aracılığıyla bir fikir edinmek için iPhone modellerine Try Galaxy uygulaması yüklenebilecek. Uygulama, Arapça, Bahasa, Çince, İngilizce, Fransızca, Kanada Fransızcası, Almanca, Japonca, Portekizce, İspanyolca, Meksika İspanyolcası, İsveççe ve Vietnamca dahil olmak üzere on dört dilde mevcut.

Uygulama, iPhone kullanıcılarını hedefliyor. Akıllı telefonun kullanıcı arayüzünün sergilendiği uygulamada Samsung telefonlarda bulunan yararlı uygulamalar ve özellikler ön plana çıkarılıyor. Ayrıca S23 modellerinin kamerasında bulunan Nightography, Night Mode gibi bazı özelliklere ve Photo Remaster gibi bazı düzenleme araçlarına göz atmak da mümkün. Bunun yanı sıra oyun oynarken telefonun akıcılığı da iPhone kullanıcılarına sergilenmeye çalışılıyor.
Bu uygulama iPhone modellerini Samsung Galaxy S23’e dönüştürüyor! Uygulama ayrıca duvar kağıtları, simgeler, arka planlar, temalar ve bunun gibi birçok One UI 5.1 özelleştirme seçeneğini de gözler önüne seriyor. Uygulama mevcut Galaxy akıllı telefonlarda denendiğinde ise “Bu deneyim iPhone kullanıcıları için tasarlandı. Zaten bir Android kullanıyorsun.” uyarısı veriyor.
Samsung reklam kampanyalarının yanı sıra Try Galaxy gibi uygulamalarla da Apple’ın işini zorlaştırma hedefinde.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:39.