IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 25 Şubat 2023, 02:15   #1
Standart Motorola, Razr 2023 ile katlanabilir telefonlara yeni bir soluk getirecek!

Motorola, Razr 2023 ile katlanabilir telefonlara yeni bir soluk getirecek!

Motorola markasının akıllı telefon arenasındaki son atılımları onu yukarı çekmeye devam etti. Artan pazar payına sahip olan marka, şimdi yeni bir katlanabilir modeli üzerinde çalışıyor. Kayıtlara Motorola Razr (2023) ismiyle geçen akıllı telefonun çıkış tarihi belli oldu. Bu tarih, telefonun en büyük rakibi Galaxy Z Flip 5'ten önce olacak. Detaylara bakalım.

Motorola Razr 2023 çıkış tarihi belli oldu

Motorola Razr (2023), son bilgilere göre 1 Haziran 2023 tarihinde piyasaya sürülecek. Galaxy Z Flip 5 ise bu yılın ağustos ayında çıkış yapacak. Böylelikle, bu ara boyunca Motorola Razr (2023), son nesil flip modeli katlanabilir telefonlardaki pazar payını toplayabilir.

Motorola Razr 2023 özellikleri ne olacak?

Şu an için Motorola Razr (2023) modeli hakkındaki bildiklerimiz oldukça kısıtlı. Akıllı telefonun 6.7 inç büyüklüğünde katlanabilir OLED ekrana sahip olacağı biliniyor. Ayrıca bu ekran 144Hz yenileme hızını destekleyecek. Böylelikle daha akıcı bir medya ve oyun deneyimi elde edilecek.

Motorola, Razr 2023 ile katlanabilir telefonlara yeni bir soluk getirecek!

Ana ekrana ek olarak telefonda 3.5 inç büyüklüğünde harici bir ekran da olması bekleniyor. Çift kamera, LED flaş ve delikli selfie lensi optik sistemi tamamlayacak. Güvenlik için yan tarafa monte edilmiş bir parmak izi okuyucu yer alacak.

Son olarak ise akıllı telefonun Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti taşıyacağı bildiriliyor. Böylelikle akıllı telefon, üst düzey bir cihaz olacak.

ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:05.