IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2022, 15:10   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Nubia Red Magic 7 Fotoğrafları TENAA’da Gözüktü

Geçtiğimiz günlerde özellikleri ortaya çıkan ve Geekbench testinde görülen Nubia’nın yeni oyun telefonu Nubia Red Magic 7’nin şimdi de TENAA’da fotoğrafları ortaya çıktı. Bu fotoğraflar, yeni Nubia Red Magic 7 oyun telefonunda tasarım anlamında yapılan değişiklikleri gözler önüne serdi.

GSM Arena’nın paylaştığı fotoğraflara göre, Nubia, oyun telefonunun dikey kamera tasarımını, omuz sensörü tetikleyicilerini ve agresif oyun görünümünü koruyor gibi görünüyor. Ancak fotoğraflarda hava giriş deliğinin telefonun yan tarafından arka paneline taşındığı görülüyor.

Bununla birlikte ön kamera sol üst tarafa yerleştirilmiş. Önceki modeldekine benzer olarak çentik veya delik olmayacak bir şekilde tam çerçevenin üzerine monte edilmiş gibi görünüyor. Ayrıca güç tuşu sağ tarafta bulunurken Red Magic serisinde bir temel olan oyun modu kaydırıcısı, ses seviyesi düğmesinin üzerinde ve hala sol tarafta yer alıyor.

Bir önceki modele kıyasla Nubia Red Magic 7’de yapılan bir diğer büyük değişiklik ise soğutma çözümüdür. Yeniden konumlandırılan havalandırma deliği, kasanın altında büyük değişiklikler olduğuna işaret ediyor. Ve bu yeni soğutma çözümüyle birlikte, yeni oyun telefonunun daha da iyi sürdürülebilir bir performans sağlaması bekleniyor.

Red Magic 6S Pro, piyasaya sürülmesinden bu yana performans testi listelerini domine etti. Buna paralel olarak ZTE Nubia Red Magic 7 oyun telefonunun da Snapdragon 8 Gen 1 yonga seti ile birlikte bir kez daha en iyi oyun telefonları arasında yer alması pek de sürpriz olmayacaktır

alıntıdır.


Nubia Red Magic 7 Fotoğrafları TENAA’da Gözüktü
________________

 
Alt 15 Ocak 2022, 15:16   #2
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Bu özelliklerle fiyat kıyaslamasına girersek 14 15 binden kapı açar .

 
Alt 17 Ocak 2022, 06:21   #3
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Oyun severler için güzel özellikler taşıyor.

________________

~ E & B ~
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:18.