IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Telefon Dünyasından Son Haberler Telefon Dünyasından Haberler , Gelişmeler, Yenilikler , Akıllı Telefonlar Hakkında Paylaşımlar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Supervisor


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2022, 16:04   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart WhatsApp Sesli Notları Arka Planda Oynatılabilecek

WhatsApp, özellikle son birkaç aydır sesli not özelliğine yeni işlevler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında, uygulama sesli notların oynatma hızını değiştirme özelliğini eklemişti. Eylül ayında ise kullanıcıların sesli notları yazıya dökmesine olanak tanıyan yeni bir özellik eklemeye çalıştığı ortaya çıkmıştı. Yeni WhatsApp beta güncellemesi ise arka planda sesli notları dinlemenizi sağlayacak başka bir değişiklik getiriyor.

Mevcut sürümlerde bir sesli notu çalmaya başladığınızda ve farklı bir sohbete geçtiğinizde çalma duruyor. Öte yandan WABetaInfo, Android için en son WhatsApp beta sürümünde (v2.22.3.1) arka planda sesli notları çalmanıza izin veren yeni bir küresel sesli not oynatıcı fark etti.

Bir sesli notu çaldıktan ve WhatsApp ana ekranına veya farklı bir sohbete gittikten sonra, uygulamanın üst kısmında yeni sesli not oynatıcı görünüyor. Bu oynatıcı, sesli notu duraklatmanıza, devam ettirmenize ve kapatmanıza izin veren düğmeler içeriyor ve bir ilerleme çubuğuna da sahip. Farklı bir uygulamaya geçtiğinizde küresel sesli not oynatıcının çalışmaya devam edip etmeyeceği belli değil ancak bunun için olasılık oldukça düşük.

Şu anda özellik geliştirme aşamasında ve WhatsApp henüz bu değişiklikle ilgili herhangi bir resmi bilgi yayınlamadı. Bu nedenle özelliğin beta kanalında ne zaman kullanıma sunulacağı bilinmiyor.

alıntıdır.

WhatsApp Sesli Notları Arka Planda Oynatılabilecek
________________

 
Alt 17 Ocak 2022, 06:23   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

WhatsApp kendini çok iyi geliştiriyor.

________________

~ E & B ~
 
Alt 17 Ocak 2022, 06:28   #3
Standart

Yeni özellikler iyidir her zaman

 
Alt 17 Ocak 2022, 07:32   #4
Standart

E bu bildiğin Telegramdan araklanmış. Yeni bir şey değil ki. Ulan Mark işin gücün sağdan soldan araklama. WhatsAppta gördüğünüz özelliklerin büyük bir çoğunluğu Telegramdan araklama.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:45.