IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sunuculardan Son Haberler Katılımcılar sunucuları hakkındaki son haberleri veya duyurulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

4Beğeni(ler)
  • 3 Post By Başak
  • 1 Post By LaviNia


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Ağustos 2020, 12:50   #1
~~ Şans ~~
Başak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart LakLakchat.com

Laklakchat.com Ailesi nedir biliyor musunuz Sevgili Aile’m? Derin bir ah çekmektir, istemektir bazen. Çünkü Biraz olsun yürek ferahlatır.Bize yakışan yani müslümana yakışan elbetteki en temel manaya sarılarak ve gelir geçerlere çokta kendimizi kaptırmadan aynı çizgi ve doğruluktan sapmadan yürüyebilmektir.Bugün benim için LakLakchat.com Ailesi’nde Sohbet etmenin bende oluşturduğu duyguları paylaşmak istiyorum canım Aile’m

Bir türkü mırıldanırım, yolumda salına salına yürürüm. Gördüklerimizi ve gözlemlediklerimizi anlatacak olsak eğer neler anlatırdık?Soluduğumuz havanın,yürüdüğümüz yolun, baktığımız denizin, duyduğumuz kuş seslerinin, hissettiğimiz güneşin sıcaklığı herkese bir mana ifade ediyordur.

Hatta her biri ayrı ayrı mana ifade edebilir.Hayatın içindendir sadakat. Hatta hayatımıza yön verendir. Sadık olan bir kişiye güvenmek ve bir hatasını yanlışını gördüğümuz kişiye güvenmekle aradaki farki anlatmama gerek yok diye düşünüyorum.Bazen bir duruş, çoğu zaman ise bir davranıştır. En önemliside kayıtsız şartsız O’na ve Elçisine teslim olmaktır Sadakat.

Yol dedim Yolcu dedim.. bizler Ruhlar Aleminde başladık o mukaddes yola, Allah’a hakkıyla kul olabilmek, Emirlerini yerine getirmek ve yasaklarından kaçınmak üzere söz verdik.Hepinizi Bekleriz Dostlar..
 
Alt 27 Ağustos 2020, 13:06   #2
~Ölüm Çiçeği~
LaviNia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

"Sadık olan bir kişiye güvenmek ve bir hatasını yanlışını gördüğümuz kişiye güvenmekle aradaki farki anlatmama gerek yok diye düşünüyorum.Bazen bir duruş, çoğu zaman ise bir davranıştır."
Başarılar dilerim

________________

Bazen de yıldızlar bakar.
İnsanlar kayar hayatımızdan..

 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:39.