IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


145Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 19 Aralık 2020, 14:31   #1
L_
~ Kekkei Genkai ~
L_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Trendsohbet.com Adminlerinden ReisELLa ile röportaj

Merhaba sevgili ircrehberi net kullanıcıları sizlerle Trend sohbet üst yönetimi ve sunucunun bel kemiği olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile olan röportajımızı paylaşıyorum. Keyifli okumalar .


L_,
Merhaba ReisELLa öncelikle ircrehberi ailesi olarak , röportajımızı kabul ettiğiniz için teşekkür ederiz. Nasılsınız ? iyimisiniz ?

ReisELLa
Merhabalar rica ederim asıl ben teşekkür ederim iyiyim çok şükür siz nasılsınız?

L_,
Teşekkür ederiz. İyiyiz çok şükür .

L_,
ReisELLa yı ircrehberi olarak tanımak isteriz . Kimdir ReisELLa ?

ReisELLa
Kamuda sözleşmeli personel olarak çalışıyorum kendi halinde yaşantısı olan biriyim

L_,
Anladım hayatınızda başarılar dileriz sevgili ReisELLa

ReisELLa
Teşekkür ederim

L_,
Peki ilk olarak ne zaman başladınız IRC ortamına sevgili ReisELLa ?

ReisELLa
İlk olarak bir yıl önce çok bunaldığım bir dönemde başladım

Tabi bu bir yıl 3-4 ay gibi bırakıp tekrar başladığımı sayarsak bir yıl bile tam anlamıyla olmamıştır

L_,
Anladım sevgili ReisELLa peki sizi IRC ortamına iten faktörler nelerdir ? Nasıl bir ortam sizin açınızdan bize biraz açıklarmısınız ?

ReisELLa
Tabiki. Geçen yıl babamı kaybetmiştim ve onun yokluğunda bunalım dönemlerinde böyle bir ortamın var olduğunu öğrendim. Daha öncesinde ben böyle bir ortamın bile var olduğundan habersizdim tesadüf eseri girdim gördüm

L_,
Babanıza Allahtan Rahmet dileriz. Mekanı cennet olsun inşallah.

ReisELLa
Amin inşallah Allah razı olsun sağolun

L_,
Peki IRC ortamında hangi sunucularda yer aldınız ?

ReisELLa
Trsohbette başladım ilk birkaç ay ordaydim sonra bıraktım bir kaç ay sonrasında küçük bir sunucu bir arkadaşım vasıtasıyla. Orda da bir kaç ay arayla en son burdayım ailem dediğim insanların arasında..

L_,
Peki ReisELLa şuan bulunduğunuz ortamdan bize biraz bahsedermisiniz ? Sunucunuzu tanıtırmısınız ?

ReisELLa
Şu an bulunduğum ortam gerçekten de olmak istediğim ortam aile dostluk ve samimiyetin olduğu bir ortam. Bunun için Trendsohbet ailesi olarak gerçekten de hepimiz emek verdik tüm admin arkadaşlarim op sop user hepimiz kocaman bir aile olduk kısa zamanda. Sunucumuz yeni bir sunucu biz baştan beri aile olmayı hedef aldık. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 07 sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Radyo Founderimiz @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] web sorumlumuz Lord @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ucurum CrueL @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] AsiLFikret @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] KoRaY ve sevgili L_ tabikide siz güzel bir yönetim olduk. Hepimizin amacı aynı oluncada güzel bir ortam ortaya çıktı. Ayrıca harika bir radyo ekibimiz var sevgili dj lerimiz hepsi sunucumuza ayrı ayrı renk katan özel insanlar. Ve bunlara ilaveten sevgili op sop arkadaşlarım user olarak sürekli bize destek olan arkadaşlarımız sıcak samimi bir ortam olduk özetleyecek olursak.

ReisELLa
Çok teşekkür ederim

L_,
Sunucu olarak ileride ki planlarınız nelerdir . Neler yapmayı duşünüyorsunuz ? Belirli bir amacınız hedefiniz varmı peki ?

ReisELLa
Amacımız aynı elitlik aynı samimiyet ortamı içerisinde büyümek. Trendsohbet sunucusu olarak insanların gerçek hayattaki stresten uzaklaşıp kafa dağıtmaya geleceği bir ortam haline getirmek tam anlamıyla hedefimiz diyebilirim

L_,
Umarım istediğiniz yerlere gelirsiniz sevgili ReisELLa

ReisELLa
Çok teşekkür ediyorum. Olacağına tüm kalbimizle inanıyoruz

L_,
Peki sevgili ReisELLa sunucunuz hakkında bizlere forum kullanıcılarına söylemek istediğiniz başka şeyler varmı? Az çok misyon ve vizyonunuzu hepsi anlamıştır. İnsanlara elit kaliteli ortam sunmak istiyorsunuz.

ReisELLa
Tabiki ısrar etmeyi sevmem ama tuttuğunu koparan biriyim dermişim tabiki bu işin şakası. Bizimle birlikte yürümek isteyen ailemize katılmak isteyen herkes baştacımiz. Bu sunucu kimin dediklerinde benim hep söylediğim cümle. Bu sunucu kendini bu aileye ait hisseden herkesin.

L_,
Umarım emellerinize ulaşırsınız . Sunucudan bahsettik . Gayet güzel bir misyon. Peki nickiniz aklınıza nerden geldi :) Biraz değişik geliyor insanlara varmı bir hikayesi ?

ReisELLa
Ahh evet beni sürekli erkek sandıkları nickim ReisELLa. Evet bundan önceki sunucumdaki kızların beni çok sevdiği için onları çok koruyup kolladigim için bana yakıştırmıs oldukları nickti bu ve öyle de kaldı. Kendimle bagdastigini düşünüyorum zaten.
:)

L_,
ehehe anladım gayet güzel bir kombin olmuş. Yakışmış bence . :)

ReisELLa
Teşekkür ediyorum bende seviyorum nickimi

L_,
Bunların dışında IRC ve kendiniz ile alakalı bizlere söylemek istediğiniz şeyler varsa dinleriz sizi sevgili ReisELLa yok ise ircrehberi ailesine geçelim :)

ReisELLa
Biz ailemize katılmak isteyen herkesi bekliyoruz

ReisELLa
İrcrehberi ailesi ile bir bütün olduk ailemizin bir parçası haline geldi. Her zaman tam destek yanımızdalar. Sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hakkı ödenmez bu konuda sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm harika bir insan sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve sevgili @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve bir çok adını sayamadığım arkadaş. Burdan ircrehberi ailesine emekleri ve desteklerinden ötürü de çok teşekkür ediyorum. Birlikte daima en iyiye yürüyeceğimize inanıyorum

L_,
Biz teşekkür ederiz güzel düşünceleriniz için sevgili ReisELLa

L_,
Bizim açımızdan bir sorun olmadığına sevindim insanları bir arada tutup iletişim sağlıyoruz elimizden geldiğince. Böyle de devam edeceğiz inşallah

ReisELLa
Kesinlikle bir bütün olduğumuzu düşünüyorum ircrehberi ailesiyle.

L_,
Sizinde değerli vaktinizi almayım . Bu güzel röportaj için çok teşekkür ederim kendim ve ircrehberi adına . Eklemek istediğiniz şeyler varsa dinlerim . Yok ise IRC ve Reel hayatınızda başarılar dilerim . Sevgili ReisELLa

ReisELLa
Rica ediyorum sevgili L_ ben teşekkür ederim. Güzel keyifli bir röportajdı. Trendsohbet ailesi olarak güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Biz kaliteli ve elit bir ortam arayanlar için buradayız.

L_,
Rica ederim iyi günler dilerim .

ReisELLa
İyi günler
________________

Sayonaraaa..

 
Alt 19 Aralık 2020, 14:34   #2
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emegine Saglık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Basarılar Dilerim @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 19 Aralık 2020, 14:42   #3
Standart

emeginize saglik

________________

No MoRe DramA
 
Alt 19 Aralık 2020, 14:42   #4
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mm sende harika bir insansın. Gerçekten o sunucuda güzel zaman geçirdim ve güzel dostluklar edindim yeriniz her zaman farklı olacak bende. Başarılarınızın devamını dilerim
Emeklerinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bir röportaj olmuş.

 
Alt 19 Aralık 2020, 14:43   #5
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bey ne kadar kibar sormuşsunuz soruları @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanımın sadeliği de çok hoş. Emeğinize sağlık.

 
Alt 19 Aralık 2020, 14:49   #6
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Keyifli bir röportaj olmuş @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] emeğinize sağlık..

________________

~ E & B ~
 
Alt 19 Aralık 2020, 14:53   #7
Standart

Pekı Bır Sey Dıyıcem Bu Roportaj Da ReiseLLa Neden Benden Parantez Icınde Bahsetmemıs (:

 
Alt 19 Aralık 2020, 14:55   #8
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Güzel ve keyifli bir röportaj olmuş . Emeğine sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] . Başarılar @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 19 Aralık 2020, 14:57   #9
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ne supriz bir roportaj Emeğine saglikk . @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Canım @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] cim seni tanidigima cok memnunum
Sunucunda ve reel hayatında başarılarının her zaman devamini dilerim

 
Alt 19 Aralık 2020, 15:08   #10
Şansıma Tükürsem Rüzgar Vurur Geri Bana Getirir...
DiKeNLi-GuL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Çok Guzel Röportaj Olmuş, Emeğinize Sağlık

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:55.