IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sunucu Radyoları DJ İlanları Sunucu radyolarına dj alımları ilanlarına bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

14Beğeni(ler)


Kilitli
 
 
Seçenekler Stil
Alt 11 Aralık 2021, 13:48   #11
Rüzgar Esti Dal Kırıldı..
SerdaR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ben şu ana kadar iddia ettiğim her mevzuyu çok şükür icraatlarımla ortaya koydum da senin gibi sanal alem delikanlılarının 3 kuruş para verip sunucu ve radyo açıp işe yaramayan zerre bilgisi olmayan iki cümleyi bir araya getiremeyen sam ve mikrofonlu kulaklık ile kadın ve erkek aramaktan başka amacı olmayan kişileri bir araya getirip boş zaman harcamaktan başka ne icraatınız oldu.

Delilikanlılığını sen önce karakterinle konuştur senin burda gelipde o delikanlıların sanal aleminde yok şöyle yayıncıyım yok böyle yayıncıyım demene ne demekli peki o kadar iyiy yayıncısın ne işin var burda o kadar delikanlısın burda ne işin var

________________

 
Alt 11 Aralık 2021, 14:14   #12
Standart


Hayatta Tek doğru vardır..DiLe getirdinmi kötü olursun.. SevgiLi @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] sen ne kadaR anLatsanda zihin ve fıtrat aLdığını aLır..

Şu erkeğin dedikoducu olmasına şahsi fikrimi dile getirmek isterim..kendi cephesinde güven sorunu yaşayan, popularite açısından hevesli, yalnızlıktan korkan erkeklerin bu eylem yoluyla bir nevi tatmin etmesi diyorum..
Bir bayana ne kadar küfretmek yakışmıyorsa itici oluyorsa dedikodu yapan erkekte aynı eş değerdedir..

NeySe bu ütopik dünyada kimler geldi kimler geçti..Kimse kaLıcı değiL ..Hepimiz müslüman din kardeşiyiz..



________________



Forumdan AyrıLdığımı biLin isterim..Hadi YoLunuz açık oLsun AhaLi..

SaygıyLa kaLınız.. ~IkRa..

 
Alt 11 Aralık 2021, 16:32   #13
Standart

Alıntı:
SerdaR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İBeni gazdireceğin medya kuruluşlarında olacaksın o zaman beğenmediğin yok bu sanal dünya bana göree değil dediğin yerde olmayacaksın iki yüzlülük konusuna gelirsek karı gibi dedikodu yapıp milletin arkasından da kouşmayacaksın haa cesarere gelir büyük harfle yazıyorum ORDU7 KORGAN DİP MAHALLEYE GEL AKTİ APARMANINI BUL HAH İŞTE BEN ORDAYIM SERDAR ÇAĞ dersen her tanır o kadar cesaretlisin sen gel şu kurduğun cümleleri önce kendin yap sonra millete adamlık tasla .

Madem o kadar iyi Dj demiyorum yayıncısın burda ne işin var.

Madem o kadar karakterlisin burda ne milletin arkasından dövünüp duruyorsun. gittiğin kanalları biliyorum her birinden zline yiyip çıkıyorsun bana gelip adamlık öğretme .

Rahmetli babamın bana çok güzel bir öğüdü vardı. '' Düşman olacağın kişi seninle aynı seviyede olmalı '' Ben sizler gibi yıllarımı klavye başında oturup kadın erkek ayarlamak boş muhabbetler yaparak harcamadım .O yüzden bu sanal alemde yıllarım geçmedi. Ha sosyal medyada çok şükür bir kitlem var o kitleye de sizin ulaşma şansınız hiç yok.

Öte yandan ben ADAM olanın ayağına giderim Sende de ADAM kelimesinin A sı zerre olmadığına göre ve o kadar mevzuyu sen burada yazdığına göre sen benim ayağıma geleceksin ve varsa cesaretin yüreğin erkekliğin ki hiç zannetmiyorum yüzüme konuşacaksın.

Şimdi burada boş yazıp atıp tutmanın alemi yok. Karakterimi de senin gibi neydüğü belirsiz kişiliksizlerin eleştirmeye haddi asla olamaz.

Son olarak Evet gittiğim yerlerden zline yedim inkar etmem. Belki doğru düzgün aklı başında insan olmaya gayret eden karakterli kişilikli kendini bilen kişilerle tanıştım icraatlar yaparız paylaşımlarda bulunuruz güzel başarılar elde ederiz inancı ile gittim ancak maalesef sonucu hüsran. Nerede kadın erkek arayan klavye insanı varsa şu ana kadar gittiğim ortamlarda bir araya gelmiş ki Özer isminde bir kişiyle tanıştım onu tenzi ediyorum Kendisini biliyor.

Çok teşekkür ederim yaklaşık yıldır bu ortamdayım çok güzel tanıttınız kendinizi bana en azından zaman ve emek harcayıp hüsrana uğramayacağım.

Haydi Eyvallah.

 
Alt 11 Aralık 2021, 16:39   #14
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Konu amacından sapmıştır. İkili polemikler yasaktır, konu kilit.

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 
Kilitli


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:15.