IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 20 Aralık 2020, 12:50   #1
Sahtesiniz Sahte
JeSteR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Erol Bulut "istifa edecek" iddialarını yalanladı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, 3-1 mağlup oldukları Gaziantep FK maçının ardından "İstifa edecek" iddialarıyla ilgili, "İstifa beklentisi hakkında söyleyeceğim bir şey yok. Şu an 23 puanla üçüncü sıradayız" dedi.
Süper Lig'in 13. haftasında deplasmanda Gaziantep FK'ye 3-1 yenilen Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımlarla ilgili açıklamalarda bulundu."KARŞILAŞMANIN GENELİNDE DAHA ETKİLİ OYNAYAN TARAF BİZDİK"Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fenerbahçe'nin teknik direktörü Erol Bulut, karşılaşmanın genelinde daha etkili oynayan tarafın kendileri olduğunu söyledi. Rakiplerine çok fazla pozisyon vermediklerini aktaran Bulut, "Rakip kalemizde çok fazla pozisyon bulamazken, duran toptan direğe vuran, rakibin önüne düşen bir top var. O da gol oldu. İkincisi penaltı pozisyonu. Onun dışında benim sormak istediğim, VAR sistemindeki ofsayt çizgilerini kimin çektiği, onu gerçekten öğrenmek istiyorum. İkincisi dün herkes maçları izlediyse ve bugün maçları izlediyse verilen penaltılar ve bizim verilmeyen penaltımız. Nasıl bir karar mekanizması, onu öğrenmek istiyorum gerçekten. Bizim pozisyona baktığımızda penaltı var. Thiam'ın ayağına arkadan bir darbe var, topa ilk dokunan Thiam, rakip ayağına temas ediyor. Verilmeyen bir penaltımız var. Bir de ofsayt çizgisini kimin çektiğini, kimler tarafından çekildiğini gerçekten merak ediyorum." dedi.İSTİFA AÇIKLAMASIErol Bulut, sosyal medyada istifa edeceğine yönelik yapılan paylaşımların sorulması üzerine, "Bu konuda söyleyeceğim bir şey yok, söylediğim gibi şu an üçüncü sıradayız, 23 puanımız, 27 maçımız var. Tabii herkes 'Hocam sen ne anlatıyorsun?' diyecektir ama bu böyle. Yeni kurulan bir takımız. 18 transfer yaptık. Sakatlarımız var, bunlar bizim için önemli futbolcular. Tabii bunun bir bahanesi yok, söylediğim gibi bu duruma biz birlikte girdik, bu durumdan birlikte savaşarak çıkmayı da öğreneceğiz." ifadelerini kullandı.

Erol Bulut "istifa edecek" iddialarını yalanladı

alıntı
 
Alt 20 Aralık 2020, 12:52   #2
She
✰ ÖzeL..
She - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Ahh ahh bu yalan haberler yok mu.

________________

~ E & B ~
 
Alt 20 Aralık 2020, 13:10   #3
Banlı Üye
Siyahizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Erol bulutun başarılı bir ortam oluşturması için emre ile volkanın gitmesi lazım çünkü bunlar her şeye burnunu sokuyor takımda huzursuzluğun baş temeli emre ile volkanın gitmesi lazım bide saftirik Selçuk denen adam Fenerbahçe'ye ne başarı kazandırmışda hemen kulübeye monte edilmiş hayret doğrusu

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:02.