IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Spor Haberleri Tüm spor haberlerine bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 02 Şubat 2023, 01:06   #1
Standart Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dünya yıldızlarını teker teker açıkladı! Hulk ve Suarez transferleri neden gerçekleşmedi?

Adana Demirspor, Brezilyalı golcü Hulk ve kulübü Atletico Mineiro ile her konuda anlaşmıştı. 36 yaşındaki yıldızın Adana temsilcisinin teklifini kabul ettiği ifade edilmişti. Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak, bu transferle ilgili flaş ifadeler kullandı.


Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dünya yıldızlarını teker teker açıkladı! Hulk ve Suarez transferleri neden gerçekleşmedi?

Adana Demirspor, Balotelli'nin ardından Türkiye'ye bir yıldızı daha kazandırmak üzereydi... Brezilya'nın yetiştirdiği nadide yeteneklerden biri olan Hulk ile görüşme yapan Adana temsilcisinin her konuda anlaşma sağlamıştı. Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, A Spor'da transfer gündemiyle ilgili soruları yanıtladı.

"HULK VE EŞİ GELMEK İSTİYORDU..."
Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dünya yıldızlarını teker teker açıkladı! Hulk ve Suarez transferleri neden gerçekleşmedi?

Murat Sancak, "Hulk ve eşi gelmek istiyordu, kulübü bırakmadı. Hulk'un şöyle bir problemi var; Hanımıyla boşanıyor, baldızıyla evleniyor. Eşi de kendisi de orada kalmak istemiyor aslında. Türkiye'yi de araştırmışlar, gelmek istiyorlar. Ama kulübü izin vermezse yapabileceğimiz bir şey yok."

"BİTTİ ARTIK, GELME ŞANSI YOK"
"Hulk'a bonuslarla birlikte 6M€ teklif yaptık. 36 yaşında, 2.5 senelik sözleşme önerdik. Bitti artık, gelme şansı yok. Kulübü bırakmıyor."

"YUNUS AKGÜN'E 7 MİLYON EURO"
"Yunus Akgün'e 7M€ teklif gelmiş. Adana Demirspor 7M€ verip bir oyuncu alamaz. Niye alamaz, şampiyon olsan bile gelecek para 12M€. Bizim bütçemiz şu an 23M€. Arada 11M€ var. Şampiyon olmazsan gelecek para 6M€, stad geliri, reklamlar falan 10M€. Aradaki 13M€ nereden gelecek? Bu kadar basit mi, Yunus'ları biz çıkartacağız."

"SUAREZ İLE GÖRÜŞTÜK"Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, dünya yıldızlarını teker teker açıkladı! Hulk ve Suarez transferleri neden gerçekleşmedi?

"Suarez'le de görüştük, eşi buraya gelmek istemedi. Eş, abi, baba problemi yaşıyoruz. Bakayoko'nun da abisi problem. Zorlaştırıyor. Bir santrfor daha alacağız. Ama Fenerbahçe maçına yetişmez."



Alıntı:
ALINTI
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:33.