IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 04 Haziran 2020, 10:03   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Snapchat’ten Trump’a sert yaptırım!

Snapchat’ten Trump’a sert yaptırım!

Facebook‘un Trump‘a destek veriyormuş izlenimi vermesinin ardından, diğer sosyal medya platformlarından gelen tepkiler artmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Trump ve Twitter CEO‘su Jack Dorsey tartışmasının ardından, bugün de Snapchat’ten tepki geldi. Snapchat Trump reklamı yapmayacak! İşte tüm detaylar…

Snapchat Trump reklamı yapmayacak!
Trump ile Twitter CEO’su Jack Dorsey tartışmasının ardından Facebook tarafını belli etmişti. Geçtiğimiz hafta sonu attığı tweet’ler ile insanları şiddete teşvik eden Trump’a, Snapchat’ten tepki geldi. Şirket bugün yaptığı açıklamada, Başkan Trump’ın doğrulanmış Snapchat hesabının artık uygulamada tanıtılamayacağını söyledi.

Başkan Trump’ın hesabı RealDonaldTrump, platformda kalacak ve arama sonuçlarında görünmeye devam edecek. Ancak artık uygulamanın haber yayıncılarını, seçilmiş yetkilileri, ünlüleri ve influencer’ları tanıtan keşfet sekmesinde görünmeyecek.

Snapchat’ten Trump’a sert yaptırım!

Şirket bu durumu “Şu andan itibaren ABD Başkanı Trump’ın profili Snapchat’in keşfet sekmesinde yer alamayacak. Irksal şiddet ve haksızlığa yol açan sesleri yükseltmeyeceğiz. Irksal şiddet ve adaletsizliğin toplumumuzda yeri yoktur ve Amerika’da barış, sevgi, eşitlik ve adalet arayan herkesle birlikteyiz.” sözleriyle açıkladı.

Platformda 1.5 milyondan fazla takipçisi olan Trump, uygulamanın keşfet sekmesinde düzenli tanıtım yaparak geçen yıla göre üç kattan fazla takipçi kazandı. Trump Bloomberg‘e 2020 seçimlerinde de Snapchat üzerinden ilk kez oy kullanacak gençlere ulaşacağını açıklamıştı. Seçim süreci planları da bu durumun ardından pek iyi gitmeyecek gibi duruyor.

Kaynak:[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 04 Haziran 2020, 10:07   #2
Pope Pius XIII
Swat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

bunların silivrisi de alaska dır alaska soğuktur etmaaa

________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:12.