IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Aralık 2023, 22:54   #1
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Twitch, Müstehcen Yayınlara İzin Verecek Politikasından Günler Sonra Vazgeçti

Twitch, birkaç gün önce müstehcenlikle ilgili yeni bir karar almış ve bazı "sanatsal çıplaklık" içeren içeriklere izin vereceğini duyurmuştu. Şirket, şimdi ise bu karardan vazgeçti.
Twitch, uzun zamandır tartışılan "müstehcenlik" konusu ile ilgili yakın zamanda önemli bir karar almıştı. Geçmişte kullanıcılarına çifte standart uyguladığı için eleştirilen platform, artık herkesin bir parça da olsa müstehcen içerik paylaşmasına izin vereceğini açıklamıştı.

Ancak bugün bu karar değişti. Platform, yalnızca iki gün sonra "sanatsal çıplaklık" içeren bazı içeriklere izin veren politikasından vazgeçti.

"Çok ileri gittiğimize karar verdik."

Twitch, Müstehcen Yayınlara İzin Verecek Politikasından Günler Sonra Vazgeçti

Twitch yaptığı duyuruda incelemelerin ardından "çok ileri gittiklerini" ve karardan vazgeçtiklerini duyurdu. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Bugünden itibaren sanatsal çıplaklık değişikliklerini geri alıyoruz. İlerleyen süreçte gerçek veya kurgusal çıplaklık tasvirlerine ne olursa olsun izin verilmeyecektir. 'Yetişkinlere yönelik' olarak derecelendirlilen oyunlar buna dahil değildir."

Platform, aldığı kararda striptiz ve soyunma hareketleri içeren erotik danslar, göğüslerde veya kalçalarda vücut yazısı, cinsiyete bakılmaksızın cinsel organ, kalça, göğüs gösteren kurgulanmış (çizim, animasyon veya heykel) şeyler ve vücut sergileme gibi şeylere izin vereceğini duyurmuştu. Bu içeriklerin, birkaç ay önce tanıtılan "İçerik Sınıflandırma Etiketi" ile etiketlenmek zorunda olduğunu da eklemişti.

Ancak bugünkü açıklamada değişikliklerin topluluk tarafından endişeyle karşılandığı aktarıldı. Platform, "Bu endişeleri biz de hissediyoruz. Düşündükten sonra bu değişiklikte çok ileri gittiğimize karar verdik. Çıplaklığın dijital tasvirleri benzersiz bir zorluk teşkil ediyor." diyerek kararı iptal etti.

kaynak: [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
________________

Ota boka gülen bi insan olmak benim seçimimdi. Yoksa bu hayatta hiçbir şeyin komik olmadığını ben de biliyorum.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Always
 
Alt 15 Aralık 2023, 23:09   #2
Standart

Bir şeyin başına sanat kelimesinin gelmesi normalleştirme algısı ile para kazanamaya devam etmelerinden başka bir şey değil.

________________

https://megaresim.com/upload/5232d0a2.gif
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:23.