IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 1 Post By GoZDe
  • 1 Post By Yazgı


 
 
Seçenekler Stil
Alt 29 Mart 2021, 17:17   #1
Standart 》》☆KaraDeniz☆《《

》》☆KaraDeniz☆《《
Karadeniz deyince aklımıza ne gelir? Yeşilliği, bereketi huzuru evet evet huzuru o güzel masmavi gökyüzü hırçın denizi kimler sevmez ki ? O güzel horonu hamsisi her şeyiyle bambaşkadır karadeniz, karadenizlilerle sohbet etmek adeta insanı motive eder neşe verir. Hele ki neşeli insanlar olmaları ayrı bir huzur veriyor insana. Trabzonu samsunu giresunu ordusu sinopu kastamonusu samsunu ve nic e güzel illeriyle adeta huzur şehridir karadeniz. Rizenin çayı Trabzonun horonu artvinin yaylalaları…
Yayla diyince herkesin aklına o güzel karadeniz yaylaları gelir yemyeşil cennet gibi. Sahilleri denizi her şeyi ayrı güzeldir karadenizin. Dünyanın cenneti resmen, kimler özlemez ki ? Hele bir de karadenizlilerle sohbet etmek ayrı bir zevktir! Karadenizli değil misiniz? O vakit karadenizlilerle konuşabilecek sohbet kanalımıza gelmeyi ne dersiniz? Sohbet kanalımızda Karadenizli bir sürü insan var. Sizde bu güzel kanala gelip hem sohbet edip hem de radyo dinleyerek horon dinleyerek, kimi zaman da horon teperek keyifli zaman geçirebilirsiniz. Bir nayinodan bir horona karadeniz şarkıları alır götürür insanı. Karadenize ait o güzel şarkılar da kanalımızda çalmaktadır. En güzel dakikalar kanalımızda geçerken, kimi zamanda oyunlar oynarak güzel dakikalar geçirebilirsiniz. Karadenizliler siz ne duruyorsunuz? Sizde sohbet kanalımız katılın. Yeni Karadenizli hemşerilerinizle tanışmaya ne dersiniz? Diler Telefondan dilerse bilgisayardan gierek keyifli dakikalar geçirebilirsiniz. Haydi ne duruyorsunuz SohbetTurkiye.Org kanalımız sizi bekler!
 
Alt 29 Mart 2021, 17:24   #2
Kimseye Eğecek Başımız Yok Umudumuzun Bittiği Yerde İnadımız Başlar...!
KuzeyAras - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Guzel Yer.

________________

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alt 05 Nisan 2021, 19:56   #3
Huysuz ve tatlı kadın..
Yazgı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Karadeniz gibisi var mı ya? Ben çok seviyorum yaşadığım yeri. Emeğinize sağlık @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hanım.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:52.