IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


39Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 02 Eylül 2023, 15:22   #1
Arrow Bizden Gidenler Çok Oldu Biz Hiç Eksilmedik .

Bakalım kalemde hangi kelâmlar birikmiş. Bakalım kimin damarına basıcaz kimin duygularına ses olucaz yazıp görelim. Yazılan her cümle geneldir yarası olanlar itina ile üstüne alına bilir.

Bir süre yazmama kararı almıştımki buna fırsat vermediler. Gecenki yazılarda kadınların etekleri altına saklanan beylerden ve onları kullananlardan bahsetmiştik. Şimdide dost bacım kardeşim dediklerini satıp dostum dediklerinin üstünden pirim ve değer kazanan hanımefendi görünümlü mahluklardan bahsedelim. En yazıkki böyle insanlar tanıdım şu son bir kaç yıldır.

Öyleki bacım seni iyiki tanımışım iyiki varsın diyip 2 saat sonra özelde olan tüm konuşmalarını başkalarına atacak kadar adi ve şerefsiz olabiliyorlar. Benim ve benim için degerli olan insanlar hakkında yaptığınız bütün konuşmaları biliyorum. Insanları nasıl doldurdugunuzu bilmiyorum. Evet susuyordum. Evet görmezden geliyordum. Ama sizin kadar adi ve şerefsiz olmadım. Tutupta insan kullanıyorlar demedim Birşey yaptıysam arkasında durdum. Kaypak olmadım sizin gibi. Şunu unutmayin kimse kimseyi kullanamaz ve bana kimse istemedigim bisiyi yaptıramaz. Sizin ne isler çevirdiğini bilip susuyorum şuan. Herşeyin zamanı var. Bilirsiniz bende intikam soğuk yenen yemektir ve o zaman gelecek bekleyin.

Şuanda bu satışcı arkadaşın yanında duran arkadaşlar sizede 2 çift sözüm var. Unutmayın bacım canım iyikim dediği insanı sizin için satan birgün sizide başkası için satar. Sizin hakkınızda da ne konuşmalar yapılmıştır gizli saklı . . . Sizinde yazılarınız başkalarına atılmıştır. Çünkü şuan yanında durduğunuz insanlar okadar kaypak ve kendi çıkarı için herşeyi yapılabilecek insanlar. Değer yargıları olmayan insanları başkaları için satabilen insanları başka insanlara karşı doldurup kullanabilecek insanlar.

Şuan için herhangi bir kimseyi yada kimseleri zan altında almıyorum yarası olan alınsın üstüne. Eğerki bacılarım can dediklerimin veya benim hakkımda en küçük bir kelime yada yorum yaptığınızı görürsem şu saatten sonra nickleri vererek yazacağım yazılarımı. . . Herkes ayağını denk alsın parmağından çıkan kelimeleri dikkatli ve özenle seçsin . Bu uyararıdan sonra olacaklardan ben ve değer verdiklerim sorumlu degildir
________________

Susmuş Kadın Gitmiş Kadındır. Susmuş Kadın için Bitmiş Adamsındır ...
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 21:52.