IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


19Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2023, 10:20   #1
Editör
Hacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Sanal Chat Ortamına Hoşgeldınız

Sanal Chat

Çoğu insanın şikayet ettiği, ama bir türlü bu ortamdan kopamadığı Sanal Chat hoşgeldiniz !

Herkesin sanala başlama hikayesi aşşa yukarı aynıdır. Bazen can sıkıntısından, bazen yeni insanlar tanışmak için, bazen dertlerini anlatmak için, sohbet için, kimisi ilgi için… aklımıza yüzlerce sebep gelmektedir. Bende sanla bundan 8 sene evvel tanıştım. Arada ara vermememe rağmen bir türkü kopmadım bu ortamdan. Zaten alışanda kolay kolay kopamıyor. Bir türlü bağımlılık, sigara gibi ! Bir çok insan tanıdım, iyi, kötü, iz bırakan. Belki reel hayatta bu kadar insanlarla tanışma fırsatım olmayacaktı.


Sanal Chat Odalarındada Sohbet etmenin kuralı vardır. En önemli kuralı ise saygı duymaktır, farklı düşüncelere, farklı hayat tarzına kısaca karşında sohbet ettiğin insana. Bu maalesef bazı insanlar için oldukça zor geliyor. Biz SohbetiStar ailesi olarak bu hususlara çok dikkat ediyorum. Güzel saygılı bir ortam, samımı arkadaslıkların kurulması için güzel bir zemindir. Herkes kendine yakıştırdığı gibi davranırsa, biraz hoşgörü, biraz saygı her ortam güzelleşir. Herkesin ayrı bir fikri ve düşüncesi vardır. Ortada hakaret olmadıkça, başka insanların özgürlükleri kısıtlanmadıkça saygı duyulmalı. Anlaşa bilmenin en güzel yolu güzel üsluptan geçmektedir.

Sizde SohbetiStar ailesinin bir parçası olmaya ne dersiniz? Fikirlere önem verem güzel samimi dostlukların kurulduğu nezih bir ortam sizi beklemekte.


Sevgi ve Saygılarımla

Hacer
________________

~~ Bazen sevinince Annem gibi,

Rengarenk reçeller dizerim kalbimin raflarına ~~
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:20.