IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Kasım 2024, 12:30   #11
Sen Neyin Yagmurusun ki YuRegimE CAN Oldun...
RaNa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart KOVA BURCU

KOVA BURCU



Astrolojinin çılgın dâhilerinin burcu, kış çocuğu, sosyal ama ukala kelebek Kova! İsyankar, özgürlüğüne düşkün, topluma ve özellikle de dostlarına duyarlıdır. Kalabalık çevresi, her kesimden bir arkadaşının olması, hümanist tavırları kuşkusuz en iyi yanlarıdır.



Ancak iş birebir yakın ilişkilere geldiğinde, işler değişir. Romantizm pek Kova’ya göre değil. Hem özgürlüğünün kısıtlanmasından hoşlanmadığından hem de fazla zihin boyutunda hareket etmesinden ötürü aşk işlerinde garip davranabilir. Çünkü Kova bir kere bu Dünya’ya ait değil en başından onu kabul etmek lazım.



Kova’nın yönetici gezegeni Uranüs de halkaları dikine olan tek gezegen olduğundan aykırılık oradan geliyor olabilir. İlla bir çıkıntılık yapacaktır, öyle uyum sağlamak pek söz konusu değil gibi. Kafası farklı çalışır ve öğrenmeye ve öğretmeye meraklıdır ancak gölge yanı ukalalık olduğundan zaman zaman insanlar tarafından yadırganabilir. Yine de dostluk, Kova’dan öğrenilir.

 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:39.