IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

3Beğeni(ler)
  • 1 Post By ZaLim
  • 1 Post By Beatrice
  • 1 Post By Lews Therin


 
 
Seçenekler Stil
Alt 30 Temmuz 2021, 17:28   #1
18-02-2020
Sterben - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cool The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?

Yıldızlar geçidi olan oyuncu kadrosuna sahip The Godfather filmi yıldızları şu anda neler yapıyor diye merak ediyorsanız sizi şöyle alalım.
Şimdiye kadar yapılmış en iyi filmlerden biri olarak kabul edilen The Godfather, ilk olarak 1972 baharında vizyona girdiğinde gangster film türünü sonsuza dek değiştirdi. Bugün izlediğinizde bile sırıtmayacak olan The Godfather, 2022’nin Mart ayında tam 50 yaşına girecek.
Özellikle filmdeki birçok oyuncunun efsanevi statüsü göz önüne alındığında, yaşını almış bazı hayranlar için bunu fark etmek muhtemelen çok zor. Kariyerler ve hayatlar 50 yılda açıkça çok değişti ve filmin bazı oyuncuları bugüne kadar hala devam ederken, birçoğu da ilgi odağından kayboldu veya ne yazık ki öldü. Gelin The Godfather oyuncuları şu an ne halde bir göz atalım.
The Godfather: Marlon Brando

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
The Godfather muhteşem oyuncularla dolu olsa da herkes bilir ki filmin yıldızı ve yüzü Marlon Brando’dur. Film 1972 yılının Mart ayında vizyona girdiğinde Brando neredeyse 50 yaşındaydı ve bir anda onun en ikonik eserlerinden biri haline geldi.
Film, Brando'ya altıncı Akademi Ödülü adaylığını ve ikinci ödülünü kazandırdı ancak kendisi, Hollywood’taki Kızılderili temsili eksikliği nedeniyle ödülü reddetti ve bu yıllarca konuşuldu. Ne yazık ki Brando'yu 2004 yılında 80 yaşındayken solunum yetmezliğinden kaybettik.
Baba’nın oğlu: Al Pacino

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
Al Pacino, film tarihinin en büyük yeteneklerinden biri olarak görülüyor, kendisi bugüne kadar hem dramalarda hem de komedilerde rol almıştır. The Godfather vizyona girdiğinde Pacino 31 yaşındaydı ve onu sinema ikonu yapan rolü de buydu. O zamandan beri üç adet Crown of Acting, bir Academy Award, bir Emmy ve bir Tony kazandı.
Al Pacino şu anda 81 yaşında ve ana akım filmlerde rol almaya hâlâ devam ediyor. 2019 yılında Netflix orijinali The Irishman filminde Jimmy Hoffa olarak rol aldı ve Ridley Scott'ın yaklaşan biyografik suç filmi House of Gucci'nin çekimlerinde de yer alıyor.
Deli dumrul: James Caan

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
The Godfather, doğası gereği trajedik bir filmdir ve en trajik karakterlerden biri James Caan'ın canlandırdığı Sonny Corleone karakteridir. Sonny ailesine çok bağlıdır, özellikle de kız kardeşi Connie'ye. The Godfather üçlemesinin tartışmasız en çok izlenen sahnelerinden biri olan ölümüne yol açan tam da bu koruma duygusudur.
James Caan, 2021 yılında 81 yaşına girdi ve filmografisi son yıllarda önemli ölçüde yavaşladı. 2018'de Out of Blue adlı bir suç dramasında Albay Tom Rockwell olarak rol aldı ve 2021'de Michael Lembeck'in romantik komedisi Queen Bees'de rol aldı.
Ailenin alığı: John Cazale

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
The Godfather filminin bir başka trajedik karakteri olan Fredo Corleone’yi canlandıran John Cazale, maalesef filmden çok da kısa olmayan bir süre sonra karakterle aynı kaderi paylaştı. Kendisi 1978 yılında akciğer kanseri sebebiyle hayatını kaybetti.
The Consigliere: Robert Duvall

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
The Godfather 1972'de ortalığı kasıp kavurmaya başladığında Robert Duvall, To Kill a Mockingbird filmindeki Boo Radley ve M*A*S*H filmindeki Binbaşı Frank Burns'ü oynamasıyla biliniyordu. Ancak ilk Oscar adaylığını Corleone Consigliere’si Tom Hagen rolüyle kazandı. 5 Ocak 2021'de Duvall 90 yaşına girdi.
2015'te En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu dalında aday gösterilen en yaşlı aktör olarak rekor kırdı ve 84 yaşında The Judge filmiyle tekrar beyaz perdede rüzgarını estirdi. 2021 yılında Sony'nin spor filmi 12 Mighty Orphans'ta Mason Hawk'ı canlandırdı.
Michael Corleone’un sevgili eşi Kay: Diane Keaton

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
Diane Keaton, 1970'lerin en ikonik aktrislerinden biriydi. Woody Allen'ın 1969'daki Play It Again, filmindeki Sam rolüyle Tony adaylığı kazanmasına rağmen, The Godfather'da Kay Corleone karakterini oynayana kadar tam olarak tanınmadı.
İkonik Annie Hall filmindeki rolü, Keaton'a En İyi Kadın Oyuncu dalında tek Oscar'ını kazandırdı. Keaton, 2021'de 75 yaşına girdi. 2020 yılında Dennis Dugan'ın kötü eleştiriler alan romantik komedisi Love, Weddings & Other Disasters filminde Sara karakterini canlandırdı.
Genç baba: Robert De Niro

The Godfather Oyuncuları Şimdi Ne Yapıyor?
Robert De Niro, 1970'lerin en önde gelen ve beğenilen aktörlerinden biriydi ve o dönemin en iyi dramatik performanslarından bazılarını beyaz perdeye sundu. De Niro, The Godfather Part II'de genç Vito Corleone'yi canlandırarak ilk Oscar'ını kazandı ve ardından Taxi Driver ve The Deer Hunter filmlerindeki rolleriyle Oscar’a aday gösterildi.
İkinci ve son ödülünü 1980'lerin Raging Bull filmi ile aldı ancak sonrasında üç kez daha aday gösterildi. De Niro, 2020'de The War With Grandpa ve The Comeback Trail filmlerinde rol aldı ve kısa süre önce henüz yayınlanmamış üç film daha çekti: Martin Scorsese’nin Killers of the Flower Moon filmi, Randall Emmett’ın Wash Me in the River filmi ve henüz ismi belli olmayan David O. filmi.
Alıntıdır.
 
Alt 30 Temmuz 2021, 21:21   #2
hepSi bir yaLan . . .
ZaLim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

dizisi de çekilse keşke..

________________

Fuego, sonrisas, realidad y dolor . . .
Bırak elinde ki kalemi diyorlar,
bırak şeytan doldurur.
Ve bugün imge dediğin her şey,
bir anda bizim gibi bir katil olur.
.


hepSi bir yaLan . . .
 
Alt 31 Temmuz 2021, 09:12   #3
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Marlon Brando sana ne oldu böylee

 
Alt 31 Temmuz 2021, 09:15   #4
Tel'aran'rhiod
Lews Therin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
The Consigliere: Robert Duvall
Ben hep merak ettim bu adama ne oldu diye. RDJ ile Yargıç diye filmi var. Bir kaç yerde daha denk gelmiştim. Boy ne çekmiş o yaşa gelince.

________________

Ota boka gülen bi insan olmak benim seçimimdi. Yoksa bu hayatta hiçbir şeyin komik olmadığını ben de biliyorum.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Always
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:03.