IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Haziran 2020, 19:44   #1
Banlı Üye
Allecra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart The Matrix 4 çıkış tarihi ertelendi

The Matrix 4 çıkış tarihi ertelendi

The Matrix 4 çıkış tarihi ertelendi

Sinema severlerin merakla beklediği The Matrix 4, çıkış tarihi için alınan erteleme kararıyla gündeme geldi. 21 Mayıs 2021’de izleyicilerle buluşması planlanan filmin tarihi ileriye alınırken, Godzilla vs. Kong gibi diğer yapımlar da daha ileri bir tarihe taşındı.

Dünya 2020 yılı içinde zor zamanlar yaşamaya devam ediyor. Doğal felaketler ve virüs salgını sonrasında ABD’de sokak olayları da yaşanmaya devam ediyor. Durum böyle iken birçok projede erteleme kararı alınıyor.


The Matrix 4 çıkış tarihi ileriye alındı
Corona virüs nedeniyle prodüksiyonuna ara verilen filmler için erteleme kararı alındı. ABD’de sinema salonların açılmasını bekleyen Werner Bros., dev yapımlarını salgın süreci nedeniyle erteledi. Merakla bekleyen izleyiciler ise 1 yıl daha beklemek zorunda kalacak. Şubat ayında çekimleri başlayan The Matrix 4, çıkış tarihi olarak 1 Nisan 2022’ye ertelendi. Filmin çekimleri önce San Francisco’da başlamış ve Berlin’e geçmişti. Ancak salgın nedeniyle Berlin’de hiç çekim yapılmadığı belirtiliyor.

Diğer yapımlar için de yeni tarih izleyicilerle paylaşıldı. Açıklamaya göre Godzilla vs. Kong filmi de 20 Kasın 2020 tarihinden, 21 Mayıs 2021 tarihine ertelenmiş durumda. Firmanın devam ettirdiği projelerde yer alan Wonder Woman 1984 de 14 Ağustos 2020’den 2 Ekim 2020’ye ertelendi.

23 Aralık 2020 tarihinde gelmesi beklenen Tom & Jerry ile 9 Ekim 2020 tarihinde gelmesi beklenen The Witched da ertelendi ancak bu iki film için yeni tarih henüz açıklanmadı.

Alinti
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:23.