IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 01 Haziran 2020, 20:33   #1
Kendi Hikayesinin Kahramanı
NeoN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart John Wick yaratıcısından Matrix 4 açıklaması!

John Wick yaratıcısından Matrix 4 açıklaması!

Keanu Reeves’in başrolünde yer aldığı John Wick serisinin yaratıcısı olan Chad Stahelski, büyük bir beklentiye neden olan Matrix 4 için yeni bir açıklama yaptı. Lana Wachowski ile birlikte çalışan Stahelski, The Matrix 4 açıklaması ile izleyicileri heyecanlandırdı.

John Wick yönetmeninden Matrix 4 açıklaması!
Hollywood’un en başarılı dublör koordinatörlerinden olan aynı zamanda da John Wick serisinin yaratıcısı olarak bilinen Chad Stahelski, 1999 yılında vizyona giren ilk Matrix filminin de dublör koordinatörlüğünü yapmıştı.

21 yıl sonra Lana Wachowski ile Matrix 4 çalışmalarını sürdüren Stahelski, bilim kurgu evrenine geri dönmüş oldu. ABD’nin sinema ve medya dergilerinden The Hollywood Reporter‘a konuşan Chad Stahelski, fantastik bir zihne sahip olduğunu belirttiği Wachowski’nin, yaratıcılık konusunda sektör içerisinde çalıştığı en eşsiz insanlardan biri olduğunu söyledi.

John Wick yaratıcısından Matrix 4 açıklaması!

Matrix ve John Wick serilerinde hafızalara kazınan pek çok sahnenin altında Stahelski’nin imzası bulunuyor. Matrix 4 aksiyon sahnelerini Chad Stahelski’nin tasarlayacak olması da dört gözle bekleyen Matrix hayranlarının beklentilerini muazzam şekilde artırıyor.

The Matrix 4’ün Neo ve Trinity rollerinde ise hiç şüphesiz Keanu Reeves ve Carrie-Anne Moss yerini alacak. Aquaman’in yıldızlarından Yahya Abdul-Mateen II, efsane dizi HIMYM ile gönüllerde taht kuran Neil Patrick Harris ve Netflix’in sevilen dizisi Mindhunter’dan tanıdığımız Jonathan Groff, The Matrix 4’ün oyuncu kadrosunda yer alan diğer isimler olarak yer alıyor.

Matrix 4’de konu itibariyle Neo’nun gençliğine odaklanılacağı söyleniyor. Yönetmenliğini Stahelski’nin yapacağı The Matrix 4, 21 Mayıs 2021 tarihinde vizyona girecek. John Wick 4 ise koronavirüs nedeniyle 27 Mayıs 2022‘ye ertelenmişti.

Alıntıdır..
________________

Doğallığın verdiği huzuru, doğal olmayan yollardan arama. Çünkü sadelik, sahtelik sevmez.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:57.