IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By dae


 
 
Seçenekler Stil
Alt 15 Ocak 2022, 14:57   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Batgirl filminden kostümlü bir görseli yayınlandı

Uzun süredir prodüksiyon aşamasında olan Batgirl filminden nihayet karakterin kostüm içerisinde yer aldığı bir görsel yayınlandı.
Batgirl filmi yaklaşık beş yıldır sürekli olarak gündeme gelmesine rağmen prodüksiyon süreci bir türlü hızlanmamıştı. Hatta daha önce Avengers filmlerinden de hatırlayacağımız Josh Whedon'un filmi yöneteceği açıklanmış fakat daha sonra ünlü yönetmen ile yolların ayrıldığı duyurulmuştu. Bu sancılı sürecin ardından nihayet işler yoluna girmiş gibi gözüküyor. Çünkü Batgirl filminden karakteri kostüm içerisinde gördüğümüz bir görsel yayınlandı.

Batgirl filminden kostümlü bir görseli yayınlandı
Batgirl karakterinin ilk yıllarını anlatacak olan filme dair ilk görsel, karaktere hayat veren Leslie Grace tarafından paylaşıldı. Attığı Tweet paylaşımında "Beklentilerini onlara karşı kullanıyorum. Bu onların zayıflığı olacak. Benim değil. Hepsi beni hafife alsınlar... Ve gardları düştüğünde ve gururları yükseldiğinde, kıçlarını tekmelememe izin verin.” ifadelerine yer verdi. Batgirl, Year One çizgi romanından bir alıntı yapan oyuncu, kostüm içerisinde nasıl gözüktüğüne dair görseli filmi merak edenlerle paylaştı. Kostüme baktığımızda da bazı ufak farklar dışında çizgi romanda olduğu gibi gözüktüğünü söyleyebiliriz.

2022 yılında HBO Max platformunda yayınlanacak Batgirl filmi Adil El Arbi ve Bilall Fallah tarafından yönetiliyor. Filmde Leslie Grace dışında Flash filminde de Batman olarak karşımıza çıkacak Michael Keaton da yer alıyor. Ayrıca filmde J.K. Simmons, Brendan Fraser ve Jacob Scorpio gibi önemli oyuncuları da izleme şansına erişeceğiz.


alıntıdır.


Batgirl filminden kostümlü bir görseli yayınlandı
________________

 
Alt 15 Ocak 2022, 15:04   #2
Muhsin YAZICIOĞLU
Stolichnaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Barbara Gordon Tek Geçerim .

 
Alt 15 Ocak 2022, 15:09   #3
seeing is believing
brooklyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

DC evreninin içine nasıl edebiliriz diye oturup konuşmuşlar, batman ve superman'i saf dışı bırakıp, batgirl ve supergirl'i devreye sokalım kararı almışlar. warner bros, tüm DC evreninin içine etmiştir. Batgirl nedir, supergirl nedir allasen.. Feminizm ve sjw manyakları sinemayı da bitirdi. hintli gay James bond'la son çiviyi çakacaklar tabuta Allah'ın izniyle.

________________

its the hope, that kills you.
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:53.