IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Sinema Sinema dünyasına dair tüm konulara bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

 
 
Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2022, 15:19   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart District 9 yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni filmi geliyor

Daha önce District 9 ve Elysium gibi önemli filmlere imza atan Neill Blomkamp'ın korku türündeki yeni filminden Türkçe afiş geldi.
Ünlü yönetmen Neill Blomkamp'ın korku türünde olan Demonic ya da Türkçe adı ile Şeytani filmi için yeni bir afiş paylaşıldı. Neill Blomkamp daha önce District 9, Chappie ve Elysium gibi filmler ile karşımıza çıkmıştı. Her ne kadar biz yıllardır District 9 filminin devamını bekliyor olsak da yönetmen farklı türlerde yazıp yönettiği yapımlar ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. İşte bu filmlerden biri olan Şeytani için yeni bir afiş yayınlandı.

District 9 ve Elysium yönetmeni Neill Blomkamp'ın yeni filmi geliyor
Ünlü yönetmeni daha önce bilim kurgu türünde yapımlarda görmeye alışmıştık. Blomkamp ilk defa bir korku türünde yapımla seyircinin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yönetmenlik koltuğuna oturan Blomkamp aynı zamanda bu filmin senaryosuna da imza atmış. Filmi başrollerinde ise yine Elysium filminde birlikte çalıştığı Carly Pope dışında Chris William Martin ve Michael J Rogers gibi isimler yer alıyor. 28 Ocak'ta ülkemizde de gösterime girecek olan filmin daha önce yayınlanan fragmanı, posteri ve konusu ise şu şekilde;

Şeytani filmi hakkında
Neill Blomkamp son on yılda bilim kurgu sinemasının dünyadaki en yenilikçi yaratıcılarından biri olduğunu kanıtladı. "Şeytani" (Demonic) filminde Blomkamp yönetmenliğin yanı sıra filmin senaryosuna imza attı. Pandemi döneminde çekimleri tamamlanan "Şeytani", yönetmenin üstlendiği ilk uzun metraj korku filmi olarak 28 Ocak'ta vizyona giriyor.

Filmin başrollerinde Carly Pope, Nathalie Boltt, Chris William Martin ve Andrea Agur gibi isimler yer alıyor. Annesi Angela'nın işlediği cinayetler yüzünden hayatı alt üst olan Carly, yaşanan olayları hiçbir zaman unutamamıştır. Esrarengiz bir telefonun ardından Angela'nın doğa üstü olayları inceleyen ve kökeni Vatikan'a kadar uzanan bir klinikte olduğunu öğrenir. Geliştirilen bir simülasyon teknolojisi sayesinde insan zihnini inceleyerek, bilinçaltıyla bağlantı kurmayı başaran bu kişiler Carly'i de sisteme alarak gerçek suçluyu bulmak istediklerini söylerler. Carly bu yardım çağrısını yanıtsız bırakmaz ancak olaylar annesinin bir iblis tarafından ele geçirildiğinin ortaya çıkmasıyla sıra dışı bir hal alır.


alıntıdır.


________________

 
Alt 13 Ocak 2022, 15:29   #2
Standart

District 9 mükemmel bir filmdi. Hem bilim kurgu olarak hem de anlatmak istedikleri olarak.

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:28.