IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
Sohbet chat


Şikayet ve Uzlaşma Katılımcılar, aleyhlerine olan Şikayet konularını ve davranışları kanıt sunmaları şartı ile bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

💬 Bu Alana Reklam Ver ! 🎉 Hemen Katıl!
10Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 12 Ocak 2025, 01:33   #1
KardelenFM.Net
DoGu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
AteSBeY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Shane kendinizi çok alçaltıyorsunuz lütfen. DoGu diyorki AteSBeY şöyle yaptı böyle yaptı bende Zline attım daha sunucuma giremez diye yalan dolan yazıyor diyor sen diyorsun ki sanalı bırakacam diye sunucuyu terk etmedinmi diyorsun :)))) ya valla gülmek istiyorum ikinizde aynı sunucunun sahibisiniz. biriniz ne diyorsunuz digeriniz ne diyor. haaa buraya benim hakkımda birşeyler yazacaksanız DoGu ve sen ayrı ayrı yazmayın. önce agız birligi yapın da birbirinizin söyledikleri birbirini tutsun bari :)))))
Biz siz gibi plan proje cizmiyoruz şeffaf bir sekilde senin ne mal olduğunu ispatliycam.ondan sonra size iki çift laf edecem.KACMAZSİNİZ değil mi :)
👍 1
________________

Hayatın Kuralı Bu , Ne Kadar Uzağa Gidersen Git Başladığın Yere Dönersin Sonunda, Ne Kadar Değişirse Değiş, Nerede Mutlu Olduysan Hep Oraya Çevirirsin Kafanı..

KardelenFM.Net









Amed Şehrim Benim...
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:24.