IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Şiirler - Güzel Sözler Beğendiğiniz yazı, şiir ve güzel sözlere bu başlık altından ulaşabilirsiniz.

2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Murat


 
 
Seçenekler Stil
Alt 14 Mart 2020, 17:40   #1
Emektar
Murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart ßir Merhaßa Hikayesi

Hadi sen anlat hikayeni dedi adam ...

-anlatmasam olmaz mı? pek güzel bir hikayem yok benim" dedi . kadın.
-olsun dinlerim ben vaktim bol hani hikayelerimizi yarıştırmak gibi olmasın ama benimkide senden farklı değil yeni nişanlımdan ayrıldım "dedi adam içini çekerek..
Kadın şaşkın bir ifadeyle
-hadi ya sende mi? bu kadar tesadüf olur. Benimde çok uzun olmadı nişanı atalı"dedi buruk bir tebessüm ile..

Hayat işte hepimizi farklı sınavlarla sınıyor yıllardır ailemin yükünü sırtımda taşıdım, okul dersen ilkokul terk bizde erkekler okutulur, kadınlar okutulmaz öyle saçma bir aile geleneği işte.

Bizden okumuş bir tek kadın çıkmadı hepimiz erkek egemeni bir kültürle yetiştirildiğimiz için ataya öyle karşıda gelemeyiz "okumak istiyorum "diye..

Dayak yedim diyemem babam kendince korudu beni ama sağolsun abilerimede hep bir kıyak durumu sonra hepsi birer umutsuz vaka oldular.Ne evlenebildiler,nede kimseye hayırları oldu....

Sonra "sevdim"işte.

İşyerinden tanıştığım biriydi..Bakar dururdu bana "uzun uzun ",bende gıcık olurdum önceleri ama sonra bana yazdığı mektupları gelmeye başladı elime, söyleyemediklerini çok özel çok güzel sözlerle dile getirmisti.Kimse bana öyle güzel sözler söylememiş,yazmamıştı içim ısındı bende gizliden ona bakmaya başladım.Çocuktum ne anlardım asktan..

Öyle işte...

Sonrası bir kaç yıl gizli gizli sürdürdük bu ilişkiyi evlenmek istedik babam o bizim yörenin insanı değil "vermem" dedi...Yine boyun eğdim atama sonra sevdigimde yoruldu mücadeleden vazgeçti bizden.. Önce işyerinden ayrıldı,sonra duydum ki; evlenmiş...

"Aşk benim neyime be "dedim işte...

Sonra teyze oğlu ile nişanlandılar..

Sevmeye çalıştım ama sevemedim..Oda aynı babam ve kardeşlerim gibi aynı kafaydı saygı duyması kadına,sonra ailelerde husumet olduda hiç sevemedigim nişanlımdan kurtuldum yani böyle dedi tutamadığı gözyaşları yanağından usul usul akarken..

Adam mendil uzattı kadına,içi burkuldu..Hiç böyle bir hikaye beklemiyordu ondan...Karşısında güçlü duran bu kadın oysa ne kadarda ürkekti.Hayat onu hırpalamıştı ama yüreği bir serçe kuşu gibi titrek,ürkek ve narindi.Kendi hikayesini anlatırken ki samimiyeti onu etkilemişti...

-Eee sen anlat dedi kadın senin hikayen nasıl?..
Adam gülümsedi boşver uzun uzun anlatırım bugüne iki derin hüzünlü hikaye fazla" dedi .. Boşver şimdi hikayelerimizi bana dasanada yeterince kal geldi..Şöyle üztü çikolata parçacıklı dondurma yer misin?"

-Deli misin? bayılırım" dedi. Gülüstüler...

İkiside bilmiyordu bu merhabanın sonunu..Beki tüm yaşanmışlıklara bir ödül sevda onları bekliyordu.Yada yeni bir imtihan....Bilmeden kaderlerini o gün çıkardılar yeni bir merhabanın keyfini...

Nevin Aktekin Gülfirat

Konu Yazgı tarafından (25 Mart 2020 Saat 22:37 ) değiştirilmiştir..
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:12.