IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


5Beğeni(ler)


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Ocak 2021, 13:54   #11
Guest
Beatrice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Alıntı:
Publisher Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster


2 farklı link attım
Şimdi oldu teşekkür ederim
Bende 1 diyorum adamın duruşunu beğenmedim :)

 
Alt 16 Ocak 2022, 09:51   #12
Banlı Üye
Hesna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Hangisi aile değildir?


Eğer cevabınız resim 1 ise ; büyük ihtimalle aile merkezli birisi değilsiniz. Arkadaşlarınıza aileniz gibi davranır ve onlara yardım etmekten mutlu olursunuz. Belki güçlü bir baba figüründen uzakta büyüdüğünüz için size ihtiyacı olan insanların yardımına koşar ve onların mutluluğu için çabalamaktan zevk alırsınız.

Resimdeki aileye gelince; belki en mutlu aile olmayabilirler ama yine de aileler. Annenin çocuğun elini tutması onu önemsidiğini ve babasının ilgisizliğini farketmemesi için çabaladığını gösteriyor.


*

Eğer cevabınız 2. resim ise, çok güçlü aile bağlarına sahipsiniz. Sizin için aileden daha önemli hiçbir şey yok. Güvene ve bağlılığa dayalı istikrarlı ve kalıcı ilişkiler kurmaya inanıyorsunuz. Ailenizin ihtiyaçlarını ilk sıraya koyuyorsunuz, hatta sevdiklerinizi mutlu edebileceğiniz anlamına geliyorsa, bazen kendinizi bile görmezden geliyorsunuz.

Resime bakarsanız resimde insanların aile olmadıklarını farkedeceksiniz. Yetişkinler çocuğu umursamıyor bile, çocuk ise kimsenin elini tutmuyor. Ailenize düşkün birisi olarak, bu resmin gerçek olmadığını hemen anlarsınız.


*

Eğer cevabınız bu resim ise, büyük ihtimalle işlevsiz bir ailede büyümüşsünüz. Travmatik çocukluğunuz yüzünden insanlara güvenmekte zorluk yaşıyorsunuz. Genellikle endişelisiniz ve diğer insanlarla iletişim kurmak sizin için kendinize meydan okumadır. Gelecek hakkında sürekli endişeleniyorsunuz ve bu da gözünüzün önündeki fırsatları kaçırmanıza sebep oluyor.

Resimdeki insanlar gerçek ve mutlu ve sevgi dolu bir aile. Ebeveynler yürürken sarılıyor ve baba çocuğun elinden tutuyor. İşlevsel olmayan bir ailede büyümek, görüşlerinizi şekillendirdi ve sizi sağlıklı ilişkileri kavrama konusunda şüpheye düşürdü. Böyle bir tablonun gerçekten var olduğuna inanmıyorsunuz, bu yüzden bu aileyi sahte olarak seçtiniz.


Kaynak: Bilgecafe


2.resimde 3’ü de birbirinden bağımsız takılıyor zaten belli duruşlardan

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:15.