IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


26Beğeni(ler)


 
Seçenekler Stil
Alt 14 Ekim 2020, 23:08   #1
Editör
Hacer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Aramızda sessizce yaşayan kadınlar vaR...

Aramızda sessizce yaşayan kadınlar var. Kimseye zararı olmayan, kendi ayaklarının üstünde kadınlar. Hayata küstürülmüş, umutlarını kaybetmiş, sadece sevdikleri için, her yeni gün yeniden hayat mücadelesi veren kadınlar ! Hüzünlerini gülümsemelerini arkasına saklan kadınlar ! Hayallerini erteleyen, raflara kaldıran, ve en sonunda vazgeçen, masallara dahi inanmayan kadınlar !

Bir zamanlar cıvıl cıvıl mutluluk saçan, cevresine hayat veren kadınlar, şimdi tebessüm bile edemeyen kadınlar! Yorgunlukları artık bedenlerine ağır gelen, gözleri hüzünle dolan Kadınlar! Konuşmaktan sohbet etmekten bıkmış, anlaşılmayan, hor görülen, içine kapanmış, hayatın zorluklarına göğüs veren Kadınlar ! Gündüzleri çabalıyan, geceleri hüzünlerine sarılan, her şeye rağmen yine inatla ayakta kalan ve sevdikleri için yaşayan kadınlar!

Akıttığınız her gözyaşınız ahınız olsun ! Saçınızdaki her beyaz tel, ışığınız olsun, yolunuzu her daim aydınlatsın! Kalbiniz her zaman doğruluktan yana olsun, Rabbim yolunuzu şaşırtmasın. Yüreğinizdeki hüzün mutluluğa, umuda dönüşsün! Sizleri diğerlerinden ayıran çizginiz ve dosdoğru duruşunuz olsun!

Artık bu kadınlara sahip çıkma zamanı geldi ! Artık bu kadınların yüzleri gülme zamanı geldi !

Bu kadınlar çevresi tarafından anlaşılmak istiyor. Yüreğinde ki dertleri anlatmak istiyor, sohbet muhabbet etmek istiyor. Çok bişey istemiyorlar aslında. Bazen insan tanımadığı insana daha kolay derdini anlatabiliyor, çünkü yargılanmıyor! Bu yüzünden de kadınlar artık arkadaslık sohbet sitelerine başvuruyor. Sohbet etmek istiyorlar, reelde sohbet edecek kimseyi bulamadıklarından seviyeli sohbet sitelerine girmeyi tercih ediyorlar. Iyı de ediyorlar, dertler paylaşınca azalıyor çünkü.

Neleri paylaşmıyoruz ki; acımızı, mutluluğumuzu, aşımızı, paramızı, vaktimizi, hüznümüzü, bilgimizi, başarılarımızı, sırlarımızı, özelimizi, hatalarımızı, aşkımızı, sevgimizi, düşüncelerimizi, deneyimlerimizi, soluduğumuz havayı ve daha nice şeyleri paylaşırız.

Acılar da paylaşıldıkça azalır ve etkisini kaybeder. Mutluluk ve sevinçler ise büyürler. Paylaştıkça çoğalan şeyden biri de bilgidir.

Sıkıntılarımızı paylaşınca rahatlar, bazen de çözüm yolu buluruz. Atalarımız “Derdini söylemeyen dermanını bulamaz” diyerek dertleri paylaşarak, anlatarak çözüm aramak gerektiğini belirtmişlerdir.

Yaşam koşullarının ağırlığının bir nebze unuttmak için, için lütfen her şeyi sohbet arkadaşımızla paylaşın. Sevin, sevilin, sevgiyle ve iyi niyetlerle yaklaşın, kendinize güvenin, ve aynı zamanda güvenilen kişi olun. Aceleden ve karmaşadan, sahte ve çıkar ilişkilerinden dolayı unuttuğumuz dostlukları kurmak, vakit ayırmak, önemsemek, yalnızlıktan kurtulmak ve daha çok yaşam kesitimizi anlamlı ve kaliteli kılmak için paylaşarak yaşayalım hayatı…

Hayat paylaşınca güzeldir..

Hoş kalın muhabbetiniz daim olması dileği ile..
 
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:16.