IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


6Beğeni(ler)
  • 4 Post By Loverman
  • 1 Post By Reyhan
  • 1 Post By Sim


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2020, 18:16   #1
Standart Seni Seviyorum

Ufuk Beydemir - Ay Tenli Kadın

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Umrunda bile olmadığımız insanlar için bu şarkıyı dinleyip onları düşünüyoruz, düşlüyoruz.Biz yalnızlar gerçekten çok kalabalığız.

''Özür dilerim kalbim .Katilini çok sevdim.''

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

her şey 's' harfinin küçük ıslığıyla başlar. sonra dudaklar 'e' diyebilmek için hafifçe aralanır. 'n' harfinde dil damağa şöyle bir değer. ardından, aşağı doğru yavaşça inip alt dişleri okşar ki, 'i' harfi rahat rahat söylenebilsin.

ikinci kısımda önce yine aynı ıslık duyulur. dudaklar aynı şekilde aralanır: 'se'... 'v' harfinde ise alt dudak diğerinin üstüne basar. insan birini gerçekten istediğinde olduğu gibi. ama bu uzun süremez çünkü 'i' sırada beklemektedir. 'y' ve 'o' harflerinde, derinden gelip hayata karışmak isteyen bir şeyi bırakır gibi, değirmi bir hal alır ağız. sonra da şunlar olur: dil alt dudakta 'r' harfinin heyecanıyla titrer, zevk anlarını hatırlatan bir 'u' belirip söner ve o muhteşem an gelir: iki dudağın birbirine kapanmasıyla sonsuza kadar uzamaya hazır bir 'm' harfi!


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Seni Seviyorum

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


sevgi kanallarımın tüm upload ve download processleri seninle ilişkilendirilmiş durumda, başka hat almıyor, başka hatta bağlanmıyorum, içimden gelen herşey, içini düşleyerek geliyor, kısaltmalara sığdırılmış tutku sit comları çeviriyorum kendimce, sen hep başrolde ve benim yanımdasın, üç rüya daha seninle geçerse, onbini tamamlıycam... :)

dipnot : sefa ile geçmiş yılların ardından aşkını tattığım anda adım attım cefa günlerine. cefa ile geçse de razıydım ben her şeye. uykuya hasret geçen günlerimi senin hayalinle doldurup hissizleştirdim bedenimi. savunma mekanizmalarımın tamamını kullandım hayatla kavgamda. yorgun düştüm, ve düştüğüm her anda seni hayal ettim. gelmedin, gelmiyorsun hiç.

gözlerim hep hasret simana, ellerim tenine.
sabah beraber uyanabilmekten, geceyi kollarında geçirmekten geçtim, sadece nefesini hissetmekti isteğim, lakin ona bile izin vermedin. varsın olsun, varlığını hissetmek dahi yeterli benim için. varolduğun için varım ben


Alinti
________________

bende dahil bilmiyorum aga ne zaman başladı, ne zaman bitti.. / neyi ne kadar sevdiysem, o kadarı gitti.
 
Alt 06 Haziran 2020, 18:21   #2
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart


"sefa ile geçmiş yılların ardından aşkını tattığım anda adım attım cefa günlerine. cefa ile geçse de razıydım ben her şeye"


Aşkın en güzel kabulleniş biçimi. Cefa bile gelse ondan gelsin demek.

Kalemine sağlık :cici:

Dipnot : Bu şarkıya bayılırımm

________________



sizi Allah sevsin ,
insan hep yarida birakir..


per aspera ad astra ✨
 
Alt 06 Haziran 2020, 18:26   #3
Sim
civciv~🐥
Sim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

ah en sevdiğim şarkılardan birisi;uzl
yüreğine kalemine sağlık

________________

Hope. . . ✨

Swat
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 06:23.