IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Gökçen


 
 
Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2020, 09:38   #1
Guest
Gökçen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Çınar Ağacı Bir Tohumla Başlar

ULU ÇINAR AĞACI BİR TOHUMLA BAŞLAR

Ulu çınar ağacının köklerinin bir tohumla atıldığı gibi, ulusun egemenliğinin gerçek kökleri de çocuklarımızda saklıdır. Bugün 82 yaşındayım ve bir psikolog olarak görüyorum ki yaşamın anlamı bireyin bilincinde oluşuyor. Bireyin bilincinin temelinde de onun çocukluğu var. Çocuklarının gelişmesini, olabilecekleri en iyisini olmalarını önemsememiş bir toplum sürdürülebilir güce kavuşamaz.

Ben çocuğun değil, mevki ve makamın önemsendiği bir ortamda büyüdüm. Ben doğmadan 18 yıl önce bir deha bu toplumun ulusal egemenliğinin temelinde çocuklara verilen değeri görmüş ve 23 Nisan 1920’de Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ilan etmiş. Hayran olmamak elde değil.

Yüzüncü yılını kutladığımız bu bayramın anlamını umarım her yıl daha kapsamlı ve derinden anlarız. Bu yeni anlayışla çocuklarımızı kalıplamak yerine ailede ve sınıfta olabileceklerinin en iyisi olmaları için geliştirmeye çabalarız. Bu anlayış ve dilek içinde Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 100. yılını kutluyor, Mustafa Kemal Atatürk ve ekibini sevgi, saygı ve hayranlıkla anıyorum.(Doğan Cüceloğlu)
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:10.