IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


 
 
Seçenekler Stil
Alt 08 Şubat 2024, 22:12   #1
dae
Les yeux sans visage
dae - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Kendini türk toplumuna ait hissetmemek

Daha iyisini hak ettiğini düşünenin otur oturduğun yerde ve haline şükret dendiği, değişime/gelişime/yeniliğe kapalı, hedefsiz ve vizyonsuz, sinirli, stresli, mutsuz, kaygılı, kibirli, baskıcı, komşu ne der zihniyetindeki, bireyselliğin ne görüldüğü ne duyulduğu bir toplumdan kimseye fayda gelmez. hatta size faydadan çok zararları olur.

dünyadan haberi olan, gezen tozan, açık fikirli, yabancı arkadaşları olan, farklı kültürler tanıyan dinden ve batıl inançlardan uzak bireyler ne demek istediğimi anladı, önemli olan da o zaten.

çözüm mü? hayalleriniz uğruna ailenizden ve çevrenizden uzaklaşıp bağımsız ve risk alan bir birey olarak davranmaya başladığınız an ne kadar zehirli bir toplumda yaşadığınızın farkına varıp doğru yolu bulmak adına gerekli adımları atacaksınız.


devamında ise konu sadece bizim düşüncelerimize, görüşlerimize, inançlarımıza sahip olmayan diğer kişiler değil. bizler de o bozulmuşluğun içinde aynı derecede etkilenmiş durumdayız.

bir turistle veya bir şekilde yolu buraya düşen yabancı bir arkadaşla diyoloğa girdiniz mi bilmiyorum ama ilk tepkiniz ulan adama bak ne kadar saf tarzında bir şey olacaktır. evet adamlar çoğu gerçekten saf bozulmamışlar saf kalmışlar.

her gün bir diğerimizden bir şekilde piskolojik şiddet görüyoruz. şark kurnazlığı, gıybet, sapkınlık almış başını gitmiş. kimse kimseyi gerçekten sevmiyor. mutsuzluklarımızdan mutluluk duyuyoruz. kimsenin yüzü gülmüyor.

bu ülkenin sınırlarında yaşadığımız sürece an o kasvetli enerjiyi hissediyorsun zaten..
________________

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:35.