IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


5Beğeni(ler)
  • 1 Post By 1903
  • 1 Post By ZeyNa
  • 1 Post By Silvia
  • 1 Post By 1903
  • 1 Post By 1903


 
 
Seçenekler Stil
Alt 27 Aralık 2022, 20:36   #1
Standart Otel Günlükleri #2

Merhaba ;
Gelelim Otelde Başımıza Gelenler Serisine .

Herşey Dahil [ All İnclusive ] Bir Otel Olduğunu Baştan Belirtmemiz Gerekiyor Şöyleki Ana Giriş Kısmından 1 Kat Üstünde Teras Bar Bulunmaktadır Otelimizin Burası Herşey Dahil Sisteminde Değil Bura İşletme Sahibine Ayit Bir Mekandır . Yeme İcme Alkol Vs Herşey Ekstra Ücretle Satılmaktadır Günlerden Salı Nereden mi Biliyorum Pazartesi İzinliydim Ve İlk İş Günlerini Sevmiyorum Oradan Biliyorum .


O Gün 00:00 / 08:00 Devriye Görevine Geldik Otele Giriş Yaparken Bugün Sakin Geçer Diye Umut Etmiştik ki Saat 00:30 Olmamıştı Bile Resepsiyondan Bir Anons Geldi Anons Aynen Şöyledi , Teras Bar İşletmecisi Aramış Mekanda Sorun Cıkarttan Bir Sarhoş Varmış Neyse Havuz Başından Koşa Koşa Gittim Teras`a Bara Misafirimiz Bay Erkek İngiliz Vatandaşı Konuşmaya Calıssak Konusulmuyor Bırakın Konusmayı Ayakta Duramıyor Gerci .


Neyse Olayı Gece Müdürü Genel Sorumluya İntikal Ettirmek Zorunda Kaldım Gece Müdürüne Anons Cekip Teras Bar`a Gelmesi Gerektiğini Söyledim [ Kendisi Emekli AstSubay ] Yavaş Yavaş Geldi . Misafirin Diğer Misafirlere Bulaştığını , Küfürler Ettiğini , Üzerlerine Alkol Döktüğünü Vs Vs Yapılanları Anlattık İşletme Sahibi İle Gece Müdürü Misafirin Yanına Gidip Otelden Atarım Seni Direk Odana Git Kelimesini Kullanır Kullanmaz Sarhoş Misafirimiz Küfür ve Haraket İle Birlikte Gece Müdürüne Tükürdü Teras Bardan Dışarı Cıkarttık Teras Barın Hemen Kapının Önünde Adam Bize Baktı Ve Siz Kimsiniz ? Ne İşiniz Var Burada Diyip Bize Gülüyordu .



Sonra Adamı 2 Güvenlik Eşliğinde Teras Kattın Koridorunda Bulunan Odasına [ Oda Kartından Tespit Edildi ] Getirip Bıraktık . Pek Zaman Geçmeden Misafir Odasından Cıkıp Tekrar Teras Bar`a Gelmiş İceri Girmek İstemiş Teras Bar İşletme Sahibi Almamış İceri Gürültü , Barışma Bi Kıyametti Gelen Anons İle Gene Teras Bar`a Söylene Söylene Gittim .



Gece Müdürüde Takıldı Peşimden Adam Teras Barın Önünde Duruyordu İşletme Sahibi ve Çalışanlarıyla Birlikte Teras Bar`ın Hemen Önünde Dairesel Cam Korkuluk Var Korkuluğun Araları Acık Ve Direk Lobynin Ortasına Bakıyor Biz Adamla Konusmaya Calısırken Adam Bize Hakaret Edip Cam Korkuluğun Oraya Gelip Lobby Girişine Kücük Tuvaletini Yapmaya Başladı Dur Hop Mop Dinlemiyor Bize Küfür Ediyor Bir Taraftan .


Neyse Tuvalleti Bitince Aşağı Lobbye İndirip Lobbyde Bulunan Koltuklara Yatırdık Tabi Bu Sırada Saat 02:00 yi Geçmişti Bu Vatandaşı Kapıdaki Güvenlik Ve Gece Müdürüde Kontrol Ediyor Filan Saat Sabah 05:00 Civarlarına Geldiğinde Vatandaş Ayaklanmış Lobbydeki Büyük Camların Oraya Havuzu Gören Alana Doğru Gelip Tuvalletini Yapmaya Kalkışmış Güvenlik Müdahale Etmek İstemiş Gece Müdürüyle Tepkisi Gene Aynı Olmuş Vatandaşın Siz Kimsiniz ? Evimde Ne Arıyorsunuz ? Defolun Evimdenn ! Gibi Kelimelere Maruz Kalmışlar Tabi Küfür Hakaret Hırla Gene Gece Müdürünün Tansiyonu Cıkmış Olacak ki Adama Oda Söylenmeye Başlamıştı Ve Otelden Atacağını Bir Daha Bu Otele Gelmeyeceğini Anlatmaya Calısıyordu :) Adam Sadece F*** Off Diyordu


Gece Müdürü ve Bizim Tarafımızca Tutanaklar Yazılıp Sabah Yönetimin Önüne Koyulmuştu Otelde Konaklayan Misafirlerin El Yazısıylada Şikayetler Mevcuttu Saat 09:00 Gibi Adamın Otelle İlişkisi Kalmamıştı Sistem Olarak Lakin Adam Ortalıkta Yoktu Birde Adamı Aramaya Koyulduk Tüm Otel Personelleri Olarak , Sonra Kendisi Cıka Geldi Beyfendi 10 Kartona Yakın Sigara Almış Bizlere Vermek İstiyordu ve Özür Diliyor Hiç Birşey Hatırlamadığına Dahil Kelimeler Kuruyordu .

Tabiki Vatandaş Otelden Uzaklaştırıldı Acentasıda Gerekli İşlemlerini Yaptı


Bir Otel Günlüklerin Sonuna Daha Geldik .
Otel Günlükleri #3`de Görüşmek Ümidiyle.
 
Alt 27 Aralık 2022, 20:48   #2
Standart

Sigaraları alıp öyle gönderseydiniz bari
Emeğine sağlık devamı gelsinnn

 
Alt 27 Aralık 2022, 21:37   #3
Standart

Alıntı:
ZeyNa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sigaraları alıp öyle gönderseydiniz bari
Emeğine sağlık devamı gelsinnn
Teşekkürler @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alt 27 Aralık 2022, 21:48   #4
1905
Silvia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Sarhoşla uğraşmak zordur emeğine sağlık

________________

And moments become memories.
 
Alt 28 Aralık 2022, 00:21   #5
Standart

Alıntı:
Silvia Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sarhoşla uğraşmak zordur emeğine sağlık
Hem Zor Hemde Eğlenceli Aslında

Teşekkürler.

 
Alt 29 Aralık 2022, 00:15   #6
Standart

Çıksanıza sizde adamın evinden ne rahatsız ediyorsunuz
Devamı mutlaka gelmeli emeğine sağlık.

________________

İnsan bütün sıkıntılarını tek başına atlatınca,
kimseye ihtiyaç duymuyor.


Otel Günlükleri #2
 
Alt 29 Aralık 2022, 00:23   #7
YGT
YGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Dövüp ataydınız dışarı 3 kuruş verecek babasının yerimi insanlara huzursuzluk veriyor ağzıyla icseydi g*t*yle içmeseydi Marmariste daha çok öyle dengesiz yabanci emeģine saģlik

 
Alt 30 Aralık 2022, 13:33   #8
Standart

Alıntı:
Malefiz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çıksanıza sizde adamın evinden ne rahatsız ediyorsunuz
Devamı mutlaka gelmeli emeğine sağlık.
Teşekkür Ederim.

Hikayenin Sonunda Cıktık İşte Evinden

 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:53.