IRCRehberi.Net- Türkiyenin En iyi IRC ve Genel Forum Sitesi  
 sohbet
derya sohbet


Seo Danışmanlığı Seo Danışmanlığı

4Beğeni(ler)
  • 1 Post By Artist
  • 1 Post By WildCat
  • 1 Post By ExCaLuBuR
  • 1 Post By Reyhan


 
 
Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2021, 23:11   #1
Yanlış Bildiğin Yolda; Herkesle yürüyeceğine Doğru Bildiğin Yolda; Tek başına yürü..
Artist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart Başarılı Site Dışı SEO Uygulama ve Çalışmaları

Başarılı Site Dışı SEO Uygulama ve Çalışmaları
Herkese hayırlı akşamlar ve iyi forumlar dilerim.Hemen hemen son dönemlerde birçok sitelerin yapmış olduğu seoları takibini yürütmekteyim.Söz konusu seo (serach engine optimaziton) olunca takip etmemek elde değil.Çünkü seo süreklilikle takip etmek ve güncellik ister.Bu konuda bilgi ve birikimlerime dayalı olarak paylaşmak istediğim bir husus ve eksik gördüğüm yanlar söz konusu.Önceden arama motorlarının seo üzerine güncel şartları belirli aralıklar ile değişmiş olsa da artık günden güne değismekte.Google,yandex,bing gibi arama motorları ile alakalı takipçiliğinizi artırın ve çalışmalarınızı ona göre güncelde tutun.Uzun lafın kısa hissinden söz edecek olursak eğer seo çalışmalarında makale yazabilen herkes seocu diye geçinmekte ve bunu dile getirilmeyecek kadar da haksızlık olarak görmekteyim.Seo çalışması hem iç seo hemde dış seo yapmak emek,vakit ve süreklilik ister.İç seo konusunda hemen hemen herkes elinden geleni yaparken dış seo dada eş zamanlı çalışmalar yürütmeniz gerekmektedir.Dış seo ile alakalı ne yapacağınızı merak ediyorsanız eğer sizĺere elimden geldiği,dilimin döndüğünce ve 8 senelik kurumsal bir firma da yaptığım tecrübe ile aktarmayı yerinde buluyorum.

Başarılı Site Dışı SEO Uygulama ve Çalışmaları yapmanız gerekenler ;
  • Arama motorlarında sıralama elde edecek kullanıcı odaklı, özel ve okuyucularda paylaşma dürtüsü yaratacak kaliteli, özel ve ilgi çekici içerikler üretmektir.
  • Google, Yandex ve Bing gibi büyük arama motorunun web site kalite yönergelerini benimsemek ve talimatlarına uygun stratejilerle sitenize ziyaretçi trafiği sağlamaktır.
  • Üst sıralarda yer alan rakiplerin web sitelerinin içerik ve performans analizleri yapılarak backlink kaynaklarından link almaya çalışmaktır.
  • Backlink ihtiyaçlarınızı sektörel yakınlığı bulunan otoriter sitelerden ve arama motorlarında konum elde etmiş içeriklerden temin etmeniz gerekir.
  • Web siteniz için tıklama alamayacağınız link çöplüğüne dönmüş sitelerde tanıtım çalışmaları yapmamak ve uzak durmak gerekir.
  • Site dışı SEO planlamanıza göre sitenize bağlanan tüm linkleri "nofollow-dofollow" olarak ayarlayarak sitenizin kalitesini korumanız esas gelir.
  • Pozitif bir şekilde Google, Facebook, Instagram, Google Plus, Linkedin, Pinterest, Twitter, VK yorum ve değerlendirmeleri almanız gerekmektedir.Ve olabildiğince hergün aktif olmaya özen gösterin.
  • Site içeriklerinizi "Etiket" Hashtag (#) yani kullanarak kusursuzca sosyal medya kanallarında ziyaretçilerinize sunmak ve hedef kitlenizle etkileşim yaratmanız lazımdir.
  • Google Adwords, Yandex Direct ve tüm sosyal medya reklamları vermeye özen gösterin.Ufak ufak bütçelerle 10-15 günde yaparak da emeklerinizin karşılığınızı alabilirsiniz.
Umarım işinize yaramış ve seo çalışmalarınızda tuzum olacak ise ne mutlu bana

Iyi forumlar dilerim.
________________

Başarılı Site Dışı SEO Uygulama ve Çalışmaları

Konu Artist tarafından (07 Haziran 2021 Saat 03:10 ) değiştirilmiştir..
 
Alt 06 Haziran 2021, 23:19   #2
Standart

emegine saglik paylasim icinde ayrica tsk ederiz

________________

No MoRe DramA
 
Alt 07 Haziran 2021, 19:15   #3
Standart

Emeğine sağlık

________________

06/02/2023 İnsan olan herkesin kalbi acıdı.
 
Alt 07 Haziran 2021, 20:07   #4
Cumhuriyet Kadını
Reyhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Standart

Emeğine sağlık

________________

bazen insanlar iyilesmek istemez.
cünkü ,
icindeki acı sevdiklerinin son hatirasidir..


per aspera ad astra ✨
 


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Kapalı
Refbacks are Kapalı





Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:40.